用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 香港創價幼稚園 創價 2008-K1升K2家長, 我地過o黎繼續傾計啦! ...
樓主: 天藍
go

創價 2008-K1升K2家長, 我地過o黎繼續傾計啦! [複製鏈接]

我都會去呀!! 我覆左回條了。

原帖由 cheuklokmom 於 09-12-3 14:12 發表
muichujamie & chickee,

你地有冇參加 9/12 "余王家潔" 觀課呀 ?

係呀! 昊藍又係成日唱o黎首歌, "全加嗌, 嘈生晒...",
哈~哈~so funny!!!

原帖由 chy1015 於 09-12-3 13:40 發表
巧研成日唱 : one, two, three, four
大力拍手,全力伴奏, ???? 彎腰擺柳,身體識擺動有節奏 ...
全力嗌,嘈生晒, ???
東亞奧運在香港, .....
係我唔記得d歌詞...

你地d小朋友有無唱呀?

我覺得佢好叻,記得晒d歌詞,可 ...

哈哈哈...我女又係, 一見我開左facebook既happy farm & restaurant games, 佢就乍乍臨走過黎幫我收割, 拾垃圾...etc...  比佢激c ...

quote]原帖由 muichujamie 於 09-11-30 17:58 發表
呀女之前有拎過舅父部NDS玩過,不過佢唔係話好鐘意玩。我都唔會比佢玩,因為佢有散光,所以唔可以玩呢d野!但佢就好鐘意上我的facebook玩個happy farm 囉! 日日都要我開比佢玩!

... [/quote]

唔係呀... 我係大冧把 # 30 ,  所以着橙色呀...
你着王色衫呀? 幾号呀?
12/13到時見喇

原帖由 cps113 於 09-12-1 00:07 發表
..回覆 536# AnitaHo 的文章

請問小朋友喺咪都係著王色衫?

原帖由 AnitaHo 於 09-12-4 12:41 發表
哈哈哈...我女又係, 一見我開左facebook既happy farm & restaurant games, 佢就乍乍臨走過黎幫我收割, 拾垃圾...etc...  比佢激c ...

quote]原帖由 muichujamie 於 09-11-30 17:58 發表 http://forum.edu-kingdom. ...

AnitaHo & muichujamie,
好似好好玩咁ge?但我唔識搵呢d game from facebook wor,點架? 請告知,請見諒我是電腦白痴.

I've invited u to the happy farm.
Here's the link:
http://apps.facebook.com/happyfarmers/

原帖由 chy1015 於 09-12-4 13:50 發表

AnitaHo & muichujamie,
好似好好玩咁ge?但我唔識搵呢d game from facebook wor,點架? 請告知,請見諒我是電腦白痴.

熒熒日日都唱, 仲跳哂舞咁....仲要叫我地睇住...
跳完仲要我地拍手呀.....

原帖由 chy1015 於 09-12-3 13:40 發表
巧研成日唱 : one, two, three, four
大力拍手,全力伴奏, ???? 彎腰擺柳,身體識擺動有節奏 ...
全力嗌,嘈生晒, ???
東亞奧運在香港, .....
係我唔記得d歌詞...

你地d小朋友有無唱呀?

我覺得佢好叻,記得晒d歌詞,可 ...
Welcome to 吳公館
www.babyhome.com.tw/babyhoey

大人细路都着同一色...因為係親子舞蹈...

原帖由 cps113 於 09-12-6 00:02 發表

我係19 號,咁小朋友都係呀係咪?

醒目開學勳章

原帖由 Chingmy1002 於 09-12-4 23:34 發表
熒熒日日都唱, 仲跳哂舞咁....仲要叫我地睇住...
跳完仲要我地拍手呀.....

洛遙都係由朝唱到晚架,又係跳埋舞,而家妹妹都識唱架,成日唱,攪到我有時都會唱左出黎 ,洛遙話佢地係學校日日都要老師比佢地唱一次架,隻歌幾得意~

真係咁啱, 今期彭sir份通訊, 其中一篇文章係講小朋友打機問題。

回覆 609# AnitaHo 的文章

muichujamie,
我吾去lu 因為要專登請假 .

Chickee,
你去完唔該報料丫 !! Thank you !

原帖由 Chickee 於 09-12-4 09:32 發表
我都會去呀!! 我覆左回條了。

其實我都無fax去報名!
原帖由 cheuklokmom 於 09-12-7 13:40 發表
muichujamie,
我吾去lu 因為要專登請假 .

Chickee,
你去完唔該報料丫 !! Thank you !

原帖由 天藍 於 09-12-4 11:11 發表
係呀! 昊藍又係成日唱o黎首歌, "全加嗌, 嘈生晒...",
哈~哈~so funny!!!
穎穎都係呀!重之前未到亞運開幕重每日都倒數話重有幾多日。

原帖由 muichujamie 於 09-12-4 15:08 發表
I've invited u to the happy farm.
Here's the link:
http://apps.facebook.com/happyfarmers/

Thanks ! 摸索下點玩.

大家記住明天(9/12 星期三)著冬季運動服,香港電視台拍攝呀.

Thanks.

原帖由 chy1015 於 09-12-8 12:21 發表
大家記住明天(9/12 星期三)著冬季運動服,香港電視台拍攝呀.

哈哈哈哈....咁咪真係嘈生哂囉.......

原帖由 natalielin 於 09-12-7 01:09 發表

洛遙都係由朝唱到晚架,又係跳埋舞,而家妹妹都識唱架,成日唱,攪到我有時都會唱左出黎 ,洛遙話佢地係學校日日都要老師比佢地唱一次架,隻歌幾得意~ ...
Welcome to 吳公館
www.babyhome.com.tw/babyhoey

天藍媽咪, 麻煩你check pm!

各位媽咪, 我今日真係好對個仔唔住.......呢排我真係忙到抽筋...晚晚都好夜番....剩係掛住最緊要同個仔check功課, 連手冊都無留意, 完全唔知尋日個仔可以著自己鍾意嘅衫返學, 就咁著番運動衫, 今日我又大頭蝦睇錯通告, 以為係著整齊冬季校服, 搞到個仔今日無得同小朋友影相, 返到嚟好唔開心, 話我地同佢著錯衫, 我覺得好對個仔唔住, 唉....有時見到你地對小朋友咁有心, 自己就成日好大意, 覺得自己都唔係一個稱職嘅媽咪
‹ 上一主題|下一主題