用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 初中教育 仔女經 - Part 31 之 ”擇到好日子開新舖,今日好人齊呀 ...
樓主: 2bzmummy
go

仔女經 - Part 31 之 ”擇到好日子開新舖,今日好人齊呀” [複製鏈接]

太后

睇第一句呀麻.....
未理佢 of 定 off 啦
總之 I love you baby 啦

原帖由 2bzmummy 於 09-3-25 15:45 發表

格格

係 Can't take my eyes off you 呀。。。。差之毫釐,謬以千里 ....

Anyway THANK YOU !

原帖由 2bzmummy 於 09-3-25 14:25 發表

格格

與人無尤 ..........

2b

下句我唔敢亂出, 驚格格出

Betty,

以前同您係為街坊o既時候, 我都經常同HB 去果間超多ge既超級廣場行架, 果時仲興用coupon, 兩個傻人係度格下價, 好enjoy 架...... 呢d 歡樂時光, 唔駛等退休都可以過架, 視乎您點睇啫....

原帖由 bettylam 於 09-3-24 22:05 發表
DEAR 2B&ALL:

4012係weome,hkd11.50 3個呀!你買左未

呢2晚相公好疲累,無買餸,出左去食飽飽,然後行街同超市,嘩!

原來非常寫意,感覺好似退休後的生活 ,幾想呢的生活快的黎,但又吾想咁快老,真係矛 ...

早上好,好幾日唔見 46 兄,應該同太太去了旅行,舊年都係呢個時候 .....

大家早晨

good morning

原帖由 2bzmummy 於 09-3-26 08:55 發表
早上好,好幾日唔見 46 兄,應該同太太去了旅行,舊年都係呢個時候 .....

大家早晨好^0^

2b 真心水清, 46仔女大哂, 最好呢段時間'拉'太座去外遊, 又平又無咁迫.......

原帖由 布甸仔媽媽 於 09-3-26 09:17 發表

大家早晨好^0^

2b 真心水清, 46仔女大哂, 最好呢段時間'拉'太座去外遊, 又平又無咁迫.......

長老

等 46 返黎自己揭盅 ......

BTW 今朝一早波士想今晚 date 我 (其實係佢要接待兩位有背景既太陽小姐,想搵我做陪客),我好婉轉咁拒絕左,樹關我咁岩有約,咪以為我無路先得架 ........ XDDDD

原帖由 2bzmummy 於 09-3-26 09:22 發表

長老

等 46 返黎自己揭盅 ......

BTW 今朝一早波士想今晚 date 我 (其實係佢要接待兩位有背景既太陽小姐,想搵我做陪客),我好婉轉咁拒絕左,樹關我咁岩有約,咪以為我無路先得架 ........ XDDDD ...

2b

46 返泥一定會報告俾我地知, 話事話佢要鬧, 請大假唔使同太后申請嘅咩???

2b喎.....大把人約啦, 您波士真唔知定想博大霧呀....:p

原帖由 布甸仔媽媽 於 09-3-26 09:46 發表

2b

46 返泥一定會報告俾我地知, 話事話佢要鬧, 請大假唔使同太后申請嘅咩???

2b喎.....大把人約啦, 您波士真唔知定想博大霧呀....:p

頻撲頻撲一整天 。。。 點解連 Betty 都無上黎 ?

2b

我今日好難先上到bk
原帖由 2bzmummy 於 09-3-26 16:21 發表

原帖由 2bzmummy 於 09-3-26 16:21 發表

2b

今日bk 連表情icon都無, 可能lunch時short佐卦???

原帖由 布甸仔媽媽 於 09-3-26 16:43 發表

2b

今日bk 連表情icon都無, 可能lunch時short佐卦???

長老

係呀,不過似乎得教育呢邊無 icon 咋 ...

原帖由 2bzmummy 於 09-3-27 09:09 發表
各位姊妹唔好擔心我,我無野,尋日好好訓,一夜無夢 ....

大家早晨好

2b

我唯一可做淨係可擔心您ja....至於擔起您呢個重任就要您hb 做了

good morning

2b

知你硬淨 支持你
原帖由 2bzmummy 於 09-3-27 09:09 發表
各位姊妹唔好擔心我,我無野,尋日好好訓,一夜無夢 ....

早晨! 各位靚女.
無見幾日有冇掛住我呀?
[img align=right]http://xs511.xs.to/xs511/07021/dance009d23t.gif[/img]

都係長老心水清!

原帖由 布甸仔媽媽 於 09-3-26 09:17 發表

大家早晨好^0^

[img align=right]http://xs511.xs.to/xs511/07021/dance009d23t.gif[/img]

原帖由 正46 於 09-3-27 09:55 發表
早晨! 各位靚女.
無見幾日有冇掛住我呀?

自己溫書 。。。。。。。。。

原帖由 正46 於 09-3-27 09:57 發表
都係長老心水清!

心水清既係 2B 呀 .........

太后,

點解你記得咁清楚0既? 莫非係你同我一齊去.....

原帖由 2bzmummy 於 09-3-26 08:55 發表
‹ 上一主題|下一主題