用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 民生書院幼稚園 07 Munsang k1 一齊來傾吓
樓主: ms0665
go

07 Munsang k1 一齊來傾吓 [複製鏈接]

原文章由 prettyenen 於 07-11-10 19:55 硐表
我仔四星期四參加車輪接力賽,老師在通告中勾著,唔知點玩呢,問過仔咩都唔知

我個仔星期四參加車輪接力賽, 阿仔又係mug 都唔知...
不過, 我聽個名好似幾好玩咁...

原文章由 lovebbmom 於 07-11-13 14:40 硐表

我個仔星期四參加車輪接力賽, 阿仔又係mug 都唔知...
不過, 我聽個名好似幾好玩咁...

聽講好似係一個大車look由小朋友去推郁佢咁low....你小朋友一定比較高大la...老師話我小朋友細個得濟,個look都幾乎同佢咁高所以阿仔係玩..我係小園丁jor

原文章由 ritaor66 於 07-11-13 16:49 硐表

聽講好似係一個大車look由小朋友去推郁佢咁low....你小朋友一定比較高大la...老師話我小朋友細個得濟,個look都幾乎同佢咁高所以阿仔係玩..我係小園丁jor ...

ritar66,
"握"到人tim...我個仔好細粒, 不過, 我就覺得佢都幾大力下...可能係咁叫佢推郁大車 ...aiya, 唔會因為佢細隻叫佢坐係到比人推ar... 我呢個mami 儍左...

笑c我...我有問阿仔究竟人力車果part係點,佢話有人坐上去之後拉車ga,我問係真人定假人佢又唔答我,淨係係度示範點拉車.......
原文章由 lovebbmom 於 07-11-13 17:48 硐表

ritar66,
"握"到人tim...我個仔好細粒, 不過, 我就覺得佢都幾大力下...可能係咁叫佢推郁大車 ...aiya, 唔會因為佢細隻叫佢坐係到比人推ar... 我呢個mami 儍左... ...

唔知星期四點玩,但仔仔成日返來都話學校好好玩... ,見他咁開心,理得他們點玩wow

今日仔仔同我講,今日行山,又有得燒嘢食,d(假)火仲吹咗落地... ,我唸係模擬旅行吧。

見個仔日日掛住返學,真沒揀錯學校

原文章由 ritaor66 於 07-11-13 17:56 硐表
笑c我...我有問阿仔究竟人力車果part係點,佢話有人坐上去之後拉車ga,我問係真人定假人佢又唔答我,淨係係度示範點拉車.......  

原文章由 hin_ma 於 07-11-13 21:01 硐表
唔知星期四點玩,但仔仔成日返來都話學校好好玩... ,見他咁開心,理得他們點玩wow

今日仔仔同我講,今日行山,又有得燒嘢食,d(假)火仲吹咗落地... ,我唸係模擬旅行吧。

...

我個仔又係日日話返學好開心...好鍾意返學咁話..
相信佢無呃我...因為要佢咁早起身(6點9),只要話返學佢都無咋型

原文章由 hin_ma 於 07-11-13 21:01 硐表

...

hin_ma,
我都係咁話...阿仔話返學好開心...真係好!!!

ritaor66,
c lor, 我阿仔會唔會真係做左"少爺"坐係架車到ops:" />.ops:" />..呢兩晚都係都佢傾左第2 d 野又要湊妹妹,無問佢tim... 今晩返去問下佢 先...

我有問個仔人力車點玩?佢個衰豬答我:我之前咪教左你玩囉(邊有教過我 ar晒頭)我話唔記得左,叫佢教多我一次都唔肯:cry: :cry:
原文章由 ritaor66 於 07-11-13 17:56 硐表
努力~加油~努力~加油~努力~加油~努力~

醒目開學勳章

各位姐妹,
想請教下,我琴日吾知 yuk 過 d mud,而家最新嘅 reply 擺左系最後,點先可以擺番系最前 ar?

原文章由 chunchunbb 於 07-11-14 10:21 硐表
我有問個仔人力車點玩?佢個衰豬答我:我之前咪教左你玩囉(邊有教過我 ar晒頭)我話唔記得左,叫佢教多我一次都唔肯:cry: :cry:

我一路只係按想入既topic入面按最後果個page睇,會唔會係按"回覆顯示"再排"新的在前" (我唔係好識,我係電腦白痴黎架 )
原文章由 twins214wy 於 07-11-14 10:43 硐表
各位姐妹,
想請教下,我琴日吾知 yuk 過 d mud,而家最新嘅 reply 擺左系最後,點先可以擺番系最前 ar?

醒目開學勳章

chunchunbb,
得左
原來我仲白痴過你 ar

原文章由 chunchunbb 於 07-11-14 11:05 硐表
我一路只係按想入既topic入面按最後果個page睇,會唔會係按"回覆顯示"再排"新的在前" (我唔係好識,我係電腦白痴黎架 )

原文章由 twins214wy 於 07-11-14 10:43 硐表
各位姐妹,

twins...
觀看賬号» 控制面板 » 編輯個人資料

亞囡都係安排參加車輛按力賽, 佢話推住個車輛鬥快,
唔知啱唔啱.
希望佢地聽日玩得開心d, 佢重話聽日燒野食,
星期五又開生日會, 我諗個個小朋友都好開心.

我今日都同阿仔講聽日係遊戲日
佢仲話係呀...好開心ga

回覆 #19 prettyenen 的文章

A班聽日14號玩遊戲。
老師通告寫出不用帶書包,帶膠手挽帶得了哦。著運動服。

[ 本文章最後由 prettyenen 於 07-11-14 21:43 編輯 ]

原文章由 ritaor66 於 07-11-14 15:47 硐表
我今日都同阿仔講聽日係遊戲日
佢仲話係呀...好開心ga

打電話返屋企...阿仔話太開心...有得玩, 莫校長又請所有小朋友飲菓汁... 好畏食...:loveliness:

哈哈~你呀仔用"太開心"黎形容 我諗我個仔玩到傻晒都似
原文章由 lovebbmom 於 07-11-15 14:58 硐表

打電話返屋企...阿仔話太開心...有得玩, 莫校長又請所有小朋友飲菓汁... 好畏食...:loveliness:

twins214wy,
你孖女今日响學校玩得開心嘛?
ritaor66,
你個"小園丁"BB又點呢?

醒目開學勳章

我未問 ar,我 lee 個亞媽吾多掂.....

細女嘅英文故意書仲未浦頭,可能系其他小朋友攞左,都一個禮拜 la.........:cry: 好在有姐姐果本 share。嗱,你地邊位小朋友攞錯左就快快攞番黎 lor wor........     

原文章由 chunchunbb 於 07-11-15 15:32 硐表
twins214wy,
你孖女今日响學校玩得開心嘛?
ritaor66,
你個"小園丁"BB又點呢?

我個仔十問九唔應. ..幾經艱辛先刺探到佢有個犂but沙,同有果汁飲...各位姊妹,若有其他消息,請share話我知la

原文章由 lovebbmom 於 07-11-15 14:58 硐表

‹ 上一主題|下一主題