用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 音統處長期課程
樓主: 匿名
go

音統處長期課程 [複製鏈接]

該用戶已被刪除

Re: 音統處長期課程

neighbour931
我女返香港呀

Emouse 寫道:
Sindy:
其實中一年級很難說是三級,我小女今年是Cello中一班,巳4級。升班前已有2級,而本身是音統學生可能會先收返,所以外來插班會比較難,我估除非面試很出色!(因我班沒有新生,全是音統舊生升上)。

Emouse
以我之前睇到佢地課程大綱就差唔多(小提琴),所以有諗住三級就考返中級一年班囉.......

好似九月或後面試的呀,十一月開課(初級)

許可 寫道:
CHUCHU,

我知道長期課程在7 月 22 日開始報名,請問大約隔幾耐先至面試呢?是不是有兩項選擇呢?中樂是否比較少人報,而機會會大些,上課在那個月份開始,還有,你的女兒在那區上課呀!thanks a lot!
該用戶已被刪除

我囡囡返沙田, 係呢, 你個區份既小豆苗音樂會進行左未呀.
Sindy 寫道:

neighbour931
我女返香港呀

[quote]
Emouse 寫道:
Sindy:
其實中一年級很難說是三級,我小女今年是Cello中一班,巳4級。升班前已有2級,而本身是音統學生可能會先收返,所以外來插班會比較難,我估除非面試很出色!(因我班沒有新生,全是音統舊生升上)。

Emouse
以我之前睇到佢地課程大綱就差唔多(小提琴),所以有諗住三級就考返中級一年班囉.......[/quote]

比左野練啦........我仲好醒目咁買左飛添呀(派通告前)..........

你女今年係咪又係第一年呀??知唔知音樂會多唔多家長影相/dv,係咪企晒起身果隻呀?thanks

neighbour931 寫道:
我囡囡返沙田, 係呢, 你個區份既小豆苗音樂會進行左未呀

有機會的呀........如果多人,佢會加班架......
許可 寫道:
Sindy,唔該晒呀!好期望我對仔女入到去啦!

我都買左飛呀,
我女係第一年, 我見之前d音樂會係有人影, 不過d場管會走埋黎嘈. 我都係諗住偷影一兩張, dv應該幾難影到
Sindy 寫道:
比左野練啦........我仲好醒目咁買左飛添呀(派通告前)..........

你女今年係咪又係第一年呀??知唔知音樂會多唔多家長影相/dv,係咪企晒起身果隻呀?thanks

[quote]
[/quote]

我預左個頭位影相呀,你係唔係同我囡一日呀??
我都買左飛呀,
我女係第一年, 我見之前d音樂會係有人影, 不過d場管會走埋黎嘈. 我都係諗住偷影一兩張, dv應該幾難影到
[quote]
Sindy 寫道:

[quote]
[/quote][/quote]

7/2,9,16 都有, 係北區, 荃灣和沙田, 我都買左好前呀
Sindy 寫道:
我預左個頭位影相呀,你係唔係同我囡一日呀??[quote]
我都買左飛呀,
[quote]
Sindy 寫道:

[quote]
[/quote][/quote][/quote]

oh, ic,沙田果日我係下午呀.......我特登預多張飛出黎影相呀....我買左c行同a行
7/2,9,16 都有, 係北區, 荃灣和沙田, 我都買左好前呀[quote]
Sindy 寫道:
我預左個頭位影相呀,你係唔係同我囡一日呀??[quote]
我都買左飛呀,
[quote]
Sindy 寫道:

[quote]
[/quote][/quote][/quote][/quote]

嘩 ! 你都好重本喎, 果日我個女唔使拉小提琴, 只係幫手彈伴奏

一張大人,一張優惠,都係30蚊咋喎........
嘩 ! 你都好重本喎, 果日我個女唔使拉小提琴, 只係幫手彈伴奏

講下笑0者
Sindy 寫道:
一張大人,一張優惠,都係30蚊咋喎........[quote]
[/quote]

無野無野,我都係好輕鬆既語氣......整返個公仔先  
講下笑0者[quote]
Sindy 寫道:
一張大人,一張優惠,都係30蚊咋喎........[quote]
[/quote][/quote]

, 你女學左幾耐呀, 仲有無出面搵私人教呀 ?
Sindy 寫道:
無野無野,我都係好輕鬆既語氣......整返個公仔先   [quote]
講下笑0者[quote]
Sindy 寫道:
[/quote][/quote] [/quote]

學左都好耐下架啦.......而家無跟出面啦.....
     , 你女學左幾耐呀, 仲有無出面搵私人教呀 ?

Dear all mamies,

May I have the informations or website of 音統處長期課程

thank you
曉穎6 Sept 2002      3.47 kg     53 cm6 Sept 2003      8.18 kg    70 cm 6 Sept 2004    10.00 kg   86 cm   6 Sept 2005     14.50 kg   95 cm6 Sept 2006     16.36 kg   105 cm 6 Sept 2007 22 kg 115
cm Sept 2014 43kg 153cm
[size=medium]曉穎

http://www.lcsd.gov.hk/CE/CulturalService/MusicOffice/indexc.html

仲未有詳情,我諗大約七月中先有.........睇住短期先啦

Sindy,
你同囡囡有無參加音樂日營呀 ?
‹ 上一主題|下一主題