用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 有無人收到創價wait信
樓主: windymama
go

有無人收到創價wait信 [複製鏈接]

Re: 有無人收到創價wait信

emmypun,
是否寫着reject,  因我都未收到信.  keen mind也是好學校

盛盛媽咪

sorry呀,我攪錯了,因之前有個媽媽pm我問創價in

收到信啦!不過係reject呀!

醒目開學勳章

o下 真係有reject架 我仲以為所有唔收就係waiting添

到今日我都未收到信   

My son was also rejected.   He was born in May, 03.  He was shine during the interview & didn't answer the questions such as what is your name,  so I guess the result.   

我今日先有信覆,是wait list 咁尾先寄信黎??? 有無媽咪知wait list 是跟number還是wait form 當中會重新挑選過的呀?唔該哂!   

me too. reject letter rec'd today

cathleen

我仲未收到信呀,唔知會唔會唔收呢?
真係擔心

你地報

水玲瓏,

點會冇書讀呢?一定有o既好似我咁創價都唔收我個仔啦,我小朋友12月出世,我依家比佢插班去幼兒園讀住先,如果有幼稚園收佢咪出年9月比佢讀o羅,冇未繼續係幼兒園讀出年再考過,最多07年讀k1冇問題架,因為我地今年考屬於細仔,出年考屬於大仔咁姐.

我個女就收到waiting信, 其實佢int時表現都算幾好架, 不過係細聲d囉~~~

水玲瓏,
你的小朋友完全未有幼稚園收嗎 ? 你報左邊間呀? 寄下信比 D 校長啦, 可能有用架

水玲瓏及 carmenysm,
等下啦, 五六月一定好多學位出架, 因為d家長留左唔止一間, 到時要交九月學費, 一定有學位架, 比心機寫信啦, 又或者, 再打電話去一些唔係最 top 的學校, 問佢地可唔可以比你的小朋友 interview 一次啦, 實有機會, 一定有書讀

各位媽咪,

點解好似無乜人報喜咁既   , 好多人唔係 Wait list 就係 Rejected ...如果 Rejected 係咪真係寫到明架 ??  

盛盛媽咪:

點解好似無乜人報喜咁既   , 好多人唔係 Wait list 就係 Rejected ...如果 Rejected 係咪真係寫到明架?

係呀!寫著不取錄,多是12月出生的,我個仔都係。

qiumummy,

咁取碌咗嗰D 去晒邊呀.. 企出嚟講句嘢好嗎 ?? 

你囝囝表現唔好咩..乜嘢情況先唔取碌呀 ?? 

Dear All,

呀仔收咗讀下午班, in果時都有問下午班會唔會考慮, 我話會考慮, 唔知會唔會係其中一個原因呢!

To all mums:                                                            想問 wait list 的媽咪們,如果14/12還未有後補電話,你們會怎麼辦呢?

拖特mom,

12月14日~6點前仲未有電話就揾定第二間啦..  :
(包括我囝囝在內)  

盛盛媽咪:                                                                  其實我都in咗其他2間架啦,不過未知結果呀,好擔心 :-| 唔知創價會點編排wait list既次序呢,有 冇媽咪知呀唔該?
‹ 上一主題|下一主題