用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 有無家長知邊個醫生睇氣管敏感好架?
樓主: yen88
go

有無家長知邊個醫生睇氣管敏感好架? [複製鏈接]

Re: 有無家長知邊個醫生睇氣管敏感好架?

其實我都一直係將軍澳搵好的兒科醫生, 之前聽見話新都城的吳文x及羅x球幾好, 亦有幫襯過. 但如果病重d, 又要出番市區睇.
最近又聽見在寶林村有個陳x得都好, 我過女最近發燒亦睇過兩次都覺ok, 但就唔知醫氣管敏感好唔好,  不過真係超勁多人睇, 有次居然要等4個鐘      

你住邊區???如果長沙灣地鐵站,你可以A出口,一直行你出左大街一直行,原住大坑渠行,行就見恆生銀行,再行多一條街,就到喇~ 唔明白可再問

我住tko, 其實同囝囝去長沙灣看醫生都好遠, 不過唸住在tko看不好才到csw看,
唔該哂, 我應該識得去,  

其實我覺得lee個醫生有醫德囉~因為每個醫生會準時開工,但係佢就專登早d返在未開工時間幫d小朋友拍痰,唔令外收費,有時補返d藥水比你都唔收錢,講真d醫生點會肯用未到開工時間黎用做免費既額外既喎~所以有好多人黎睇佢,不過個醫生d脾氣有d怪怪地,我都希望你個小朋友可以睇得好~ :

BEAUTYENYEN

好多謝你的資料,  :

Dear all,

Dr Michael H H Mak is a very good doctor and the details are as follows :

Room 805, Tak Shing House
20 Des Voeux Road C, Hong Kong
Tel : 25233500
Telephone Appoinment first
cost : HK$450

filicity

Please give me the Dr. Chan's phone no.

Thanks.
Angela

本人有兩小孩都有氣管敏感,由出生到現在都是梁淑芳醫生照料,她沒有給小孩吃抗生素的習慣,近年小孩的情況得以改善,你可嘗試吧!

將軍澳新都城(玩具反斗城那座)
梁淑芳醫生兒科專科
電話:3194 6803
診金:一般為$2xx (如購買額外東西另計)

寶林村陳志得醫生, Tel: 27031010

可電話掛號先, 因經常很多人睇.

ang_chiu 寫道:
Please give me the Dr. Chan's phone no.

Thanks.
Angela
‹ 上一主題|下一主題