用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 升中派位 請問有無人收到中國婦女會面試信?
樓主: TENNISCANDY
go

請問有無人收到中國婦女會面試信? [複製鏈接]

原帖由 noelching39 於 09-3-31 08:04 發表

亞仔話個 miss, 好nice, 所以不太緊張.

我仔仔in果位Miss,係好嚴肅嘅...所以有些些緊張。
係啦...我收唔到你pm喎。
唔知你同我両人的仔仔有否機會成為同學仔呢...嘻嘻!

原帖由 J_Mum 於 09-3-30 23:42 發表

真係好深啊!我個仔一定唔識。好在老師只問佢點解選這校(答:成績好),從那裡知道(家長),咁家長從那裡知道?....佢話答得一殷啦,因為亞仔說那位老師個樣很嚴肅,聲音很響亮,原本已很緊張的他,使他更加緊張。

我地IN個時,反而是男生多 ...

如果冇變既話, 係冇2nd in 架.
健康的生活態度其實不一定是要相信將來會變得更好,只不過是不對現況發牢騷或埋怨便是了。
「多欣賞、少挑剔;多感恩、少責備」,使相愛的人能相守到永遠!

原帖由 PCCW2319 於 09-4-1 23:55 發表

如果冇變既話, 係冇2nd in 架.

物有 2nd in 呀? 你唔講真係唔知? 祝你地好運.

原帖由 noelching39 於 09-4-2 07:38 發表

我有行家嘅女讀緊,冇聽聞有喎!

原帖由 noelching39 於 09-4-2 07:38 發表

我係講 '冇' 2nd in , not '有' 喎
健康的生活態度其實不一定是要相信將來會變得更好,只不過是不對現況發牢騷或埋怨便是了。
「多欣賞、少挑剔;多感恩、少責備」,使相愛的人能相守到永遠!

原帖由 PCCW2319 於 09-4-2 20:25 發表

我係講 '冇' 2nd in , not '有' 喎

哎呀! 我睇錯! sorry!
‹ 上一主題|下一主題