用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 請推介荃灣海濱溜冰教練
樓主: happymi
go

請推介荃灣海濱溜冰教練 [複製鏈接]

醒目開學勳章 貢獻勳章

原文章由 madam@madam 於 07-12-30 02:18 發表

補充....

我唸海濱冰面ok既....我都陪個仔溜過...冰面應該無咩問題既....場地唔算雜...全部都係小朋友友多...整體感覺ok喇...

海濱本身都有註場教練係度....唔駛自己搵咖....

...

但係我早一陣子去塊冰真係好唔掂,問一問原來冼冰那部機壞了,現在還考慮會不會修理,原因是海濱那個場可能會結束 ! (修理費好貴)

所以上次去塊冰好多洞和水,特別中間個位,因為d人在中間轉花式,產到塊冰起晒水。而且我去了幾次重要係幾個鐘,期間完全沒有停場冼冰。

再者,我同那兒的人傾過,都說很多好的教練過場去mega box到教,所以有些溜冰鞋唔掂都 "算ga la"。

所以我現在沒有同女女去那個場lu ~~
以心開揚待人真  晴朗笑容樂在心

原文章由 Smiile 於 07-12-31 13:04 發表

但係我早一陣子去塊冰真係好唔掂,問一問原來冼冰那部機壞了,現在還考慮會不會修理,原因是海濱那個場可能會結束 ! (修理費好貴)

所以上次去塊冰好多洞和水,特別中間個位,因為d人在中間轉花式,產到塊冰起晒水。而且我去了 ...

你現在去哪個場?我去西九龍,洗完都仲係不太ok.難道真的要去又一城?mega box我覺得不大方便.

原文章由 heilok 於 08-1-2 11:30 發表

你現在去哪個場?我去西九龍,洗完都仲係不太ok.難道真的要去又一城?mega box我覺得不大方便.

hi hi,

介紹大家去一個好新好靚嘅溜冰場"the rink" 係圓方elements大型商場入面
特色-1人1卡(八達通), 入場拍一拍卡開始計錢, 最貴時段1元1分鍾, 另外有6毫,4毫及2毫一分鐘(抵玩好多), 日日之特價時段及洗場時間都有不同, 最好玩之前去查下先:)
租鞋 -10元一對
locker- 6元1小時

超正

[ 本文章最後由 fiancawong 於 08-1-3 12:27 編輯 ]

原文章由 fiancawong 於 08-1-3 11:10 發表

hi hi,

介紹大家去一個好新好靚嘅溜冰場"the rink" 係圓方elements大型商場入面
特色-1人1卡(八達通), 入場拍一拍卡開始計錢, 最貴時段1元1分鍾, 另外有6毫,4毫及2毫一分鐘(抵玩好多), 日日之特價時段及洗場時間 ...

圓方學費好貴!
‹ 上一主題|下一主題