用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 初中教育 仔女經 - Part 32 之 ”暑假後就高中了,係咪要結束營業 ...
樓主: 2bzmummy
go

仔女經 - Part 32 之 ”暑假後就高中了,係咪要結束營業?” [複製鏈接]

原帖由 正46 於 09-6-7 12:39 發表
VV,

個女尋日同我講, 佢好好彩竟然考試有 3.4 分(Poly 4 分滿分, 你讀HKU個親戚呢, 應該都唔差啦.

咁您就捱都捱得心甜啦

報告格格

今日 HB 係我要求下,煲左胡椒鹹菜豬肚湯

食飽飽,洗好碗。。。

今晚 TV 好忙,又要睇 F1 又要睇法網男單決賽

46,
你就無眼睇得過啦...
阿女咁叻,恭喜你呀, 真係老懷安慰了

原帖由 正46 於 09-6-7 12:31 發表
格格,

你識無眼睇就好0羅...

長老
就真係承您貴言啦..   
多謝第六感支持大山呀

原帖由 布甸仔媽媽 於 09-6-5 15:23 發表

格格

我第六感話俾我知您那天應該去忙..........攞位飲茶jel

太后
胡椒咸菜豬肚湯
真係想起都好味..流晒口水添

我今晚落街食排骨菜飯,菜肉云吞麵急急腳
返屋企咋

原帖由 2bzmummy 於 09-6-7 18:51 發表
報告格格

今日 HB 係我要求下,煲左胡椒鹹菜豬肚湯

46,

聽得出您好開心喎, 我都戥您開心.

喂, 您有老人痴呆呀, 同您講左幾次啦, 我果個親戚 (係我姨甥女) 同囡囡係一間U 架

我唔知佢今次咩成績喎, 但上次好似係3點幾, 佢又同我講過D 分係點點點, 但係我講我唔明, 我都烏SIR SIR   等我得閒又問下佢今次考成點先

原帖由 正46 於 09-6-7 12:39 發表
VV,

個女尋日同我講, 佢好好彩竟然考試有 3.4 分(Poly 4 分滿分, 你讀HKU個親戚呢, 應該都唔差啦.

Betty,

見到您講您舅父o既傷心事, 我都唔識點回應,I feel so sorry......

原帖由 bettylam 於 09-6-6 23:39 發表
dear2b:

如果驚就吾好睇啊!因為我睇左都心寒,打冷震

我婆婆因為年紀很大先生我媽媽,老人家思想始終無子送終,剛岩公公的哥哥鄉間有三個仔,第三個子當年8-9歲,聰明伶俐,高大俊俏,所以婆婆商量過後,同意過比佢做仔,申 ...

原帖由 alicetong 於 09-6-7 22:19 發表
太后
胡椒咸菜豬肚湯
真係想起都好味..流晒口水添

我今晚落街食排骨菜飯,菜肉云吞麵急急腳
返屋企咋mouth:" />

早晨 !

格格

呢排俾乜您食都無呢聞味 非常時期點解唔要求姐姐假日都早 D 返黎煮飯呢 ?咁咪唔使走常走落囉

上星期去覆診,醫生話開一隻訓得好既藥俾我(其實我都無話唔好訓 ),食左真係好快覺得眼訓,尋晚連費達拿捧盃都等唔切已經入左房,仲要即刻訓著,更加遑論每個禮拜都要睇既星星同學會啦

大家早晨好

good morning

早晨!

尋日下午突然腰痛連床都不能起,
好在今日仲可以返工....
[img align=right]http://xs511.xs.to/xs511/07021/dance009d23t.gif[/img]

2b,

費達拿哭了......

原帖由 2bzmummy 於 09-6-7 21:17 發表
食飽飽,洗好碗。。。

今晚 TV 好忙,又要睇 F1 又要睇法網男單決賽
[img align=right]http://xs511.xs.to/xs511/07021/dance009d23t.gif[/img]

格格,

人佢叻唔叻我就唔知, 不過唔使我理就係事實.

原帖由 alicetong 於 09-6-7 22:14 發表
46,
你就無眼睇得過啦...
阿女咁叻,恭喜你呀, 真係老懷安慰了

原帖由 正46 於 09-6-8 09:21 發表
早晨!

46 兄

咁快 D 去睇醫生啦,病向淺中醫呀,延誤診治可大可小 。。。

原帖由 正46 於 09-6-8 09:23 發表
2b,

費達拿哭了......

我今朝睇早晨新聞都有見到,佢尋晚表現好好,摘下人生第一次法網能夠不激動 ? 。。。。細 B 話如果今晚拎唔到,可能呢世都再無機會,始終已經 28歲,年紀不少了

原帖由 正46 於 09-6-8 09:25 發表
格格,

人佢叻唔叻我就唔知, 不過唔使我理就係事實.

我感受到您講呢句說話既時候有幾驕傲

快d去睇下醫生啦, 可大可少架
原帖由 正46 於 09-6-8 09:21 發表
早晨!

VV,

最搞0野佢星期六食飯時同我講:"今次唔使俾媽咪鬧啦....",
我咁佢點解, 佢話媽咪同佢講升唔到大二唔好返0黎, 因為佢成日同條仔拍拖....
老實啦, 我覺得間 U 真係麻麻, 連我個女咁懶都可以有3.幾分....

原帖由 vivi_vivi 於 09-6-8 00:18 發表
46,

聽得出您好開心喎, 我都戥您開心.

喂, 您有老人痴呆呀, 同您講左幾次啦, 我果個親戚 (係我姨甥女) 同囡囡係一間U 架

我唔知佢今次咩成績喎, 但上次好似係3點幾, 佢又同我講過D 分係點點點,  ...
‹ 上一主題|下一主題