用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 香港創價幼稚園 創價 2009-K1 大召集
樓主: kimmiechiu
go

創價 2009-K1 大召集 [複製鏈接]

醒目開學勳章

原帖由 carfoon 於 10-3-10 23:44 發表
其實大家可以出邀請信俾班中同學仔的, 所以之前我地有post邀請信的內容出來, 讓大家邀請自己同班or同組的同學仔一齊出黎玩~!
不過大家最好將統計人數post上黎, 作人數統計之用~!
我自己都邀請左幾位樂澄同組的同學 ...

唔好意思呀,岩岩家姐個同學仔搵佢影model相呀,撞左時間,我黎唔到呀,希望下次可以參加啦,你地玩得開心d呀

natalielin,

好可惜今次見唔到妳啊, 希望下次有機會再出黎玩啦~!

原帖由 natalielin 於 10-3-10 23:57 發表

唔好意思呀,岩岩家姐個同學仔搵佢影model相呀,撞左時間,我黎唔到呀,希望下次可以參加啦,你地玩得開心d呀

Dear all,

請各位出席的家庭, 於集合時間在"大草地等候 ";
(有好大個吹氣公仔及跳彈床位置的草地,是最大的草地位置,亦即係BBQ 場對出位置。)

我地應該會先去摘士多啤梨, 因此如果有家庭真的遲了見不到我們, 可去士多啤梨園會合大家 ( 士多啤梨園在 BBQ 場附近的 )

資料如下, 星期日見大家~! 如有問題可隨時聯絡我啊 : 樂澄媽咪 9258 7720

日期: 2010年3月14日 (星期日)

地點: 錦田鄉村俱樂部
網頁介紹: http://yl.com.hk/ktcc/

時間:  1:30pm 俱樂部內大草地集合
活動 : 摘士多啤梨, 大草地上遊戲, 餵動物, 踏單車, 郊遊樂

離開時間可自定
希望各位同學仔踴躍參加,一起享受愉快的一天~!

如有問題可以email 俾我 : [email protected]

login.............幾多人參加(a=大人,c=小朋友,b=baby)

1.carfoon.....2A1C
2.yantochan..........3a1c1b
3. Christine ............ 2a2c
4.一然 ........2A1C1B
5. pakhei24 ........ 2A2C
6. Bolam02 ........ 2A1C
7. Kimmie (子桓).....2A1C
8. 另有香蕉組幾位同學仔及家人

希望當日天氣好, 不會落雨啦~!

星期日見大家啦~!

carfoon:

到時見啦.

原帖由 carfoon 於 10-3-11 20:33 發表
Dear all,

請各位出席的家庭, 於集合時間在"大草地等候 ";
(有好大個吹氣公仔及跳彈床位置的草地,是最大的草地位置,亦即係BBQ 場對出位置。)

我地應該會先去摘士多啤梨, 因此如果有家庭真的遲了見不到我們, 可去士 ...

回覆 1# chrisitne 的文章

大家過了一個好開心的下午呢!

可惜果日摘不到士多啤梨, 而且天氣好熱呢~ 安排得不夠好, 真是不好意思啊~!

不過跟大家見面一起玩, 真的好開心, 期待下次再跟大家見面~!

原帖由 pakhei24 於 10-3-15 11:46 發表
大家過了一個好開心的下午呢!

不好意思呀...我地失約了~~弟弟有濕疹,不宜吹風!
原帖由 carfoon 於 10-3-16 13:56 發表
可惜果日摘不到士多啤梨, 而且天氣好熱呢~ 安排得不夠好, 真是不好意思啊~!

不過跟大家見面一起玩, 真的好開心, 期待下次再跟大家見面~!

oneyin,

可惜果日見唔到妳啊, 希望下次有機會再出黎玩啦~!
弟弟濕疹好番未呀? take care~~!

原帖由 oneyin 於 10-3-16 16:37 發表
不好意思呀...我地失約了~~弟弟有濕疹,不宜吹風!

We enjoy the event very much. Thanks for the arrangment!

bolam02,

可以約大家出來玩, 我地都好開心啊~! 期待下次見面~!

另外我pm了溜冰資料給妳, pls check pm~!

原帖由 bolam02 於 10-3-18 14:02 發表
We enjoy the event very much. Thanks for the arrangment!

你地有無參加師日表演呀??

原帖由 carfoon 於 10-3-19 00:55 發表
bolam02,

可以約大家出來玩, 我地都好開心啊~! 期待下次見面~!

另外我pm了溜冰資料給妳, pls check pm~!

你地有無參加表演呀??

今次珈珈同爸爸一齊上台表演,  選了"唱歌律動", 希望會中籤參加"敬師日"
[/quote]

我都剛剛想問大家有無參加敬師日~

我地都報左名,參加開幕舞蹈律動啊! 希望有份啦~ 另外我都報左名參加當日義工, 唔知抽唔抽得中呢?

到時見啦~!

原帖由 chrisitne 於 10-3-29 15:27 發表
你地有無參加表演呀??

今次珈珈同爸爸一齊上台表演,  選了"唱歌律動", 希望會中籤參加"敬師日"
[/quote]

回覆 1# carfoon 的文章

有呀,不過參加中間部份的表演,我仲報了名事前的義工工作,唔佑要做咩呢?有無人報了名做義工呢?

我本來都好想報名參加中間的表演的, 不過其中一日綵排我出席唔到, 所以唔報了; 希望開幕演出有份啦~!

另外我都有報名做義工呀, 不過暫時未收到任何通知要幫手喎.....妳有收到通知嗎? 唔知係咪要抽籤呢? 希望有份參與啦~!

原帖由 pakhei24 於 10-3-31 10:34 發表
有呀,不過參加中間部份的表演,我仲報了名事前的義工工作,唔佑要做咩呢?有無人報了名做義工呢?

carfoon:

我無參加義工, 因為當日可能我1個人去要照顧珈珈.
希望你女有份玩.

原帖由 carfoon 於 10-3-31 23:50 發表
我本來都好想報名參加中間的表演的, 不過其中一日綵排我出席唔到, 所以唔報了; 希望開幕演出有份啦~!

另外我都有報名做義工呀, 不過暫時未收到任何通知要幫手喎.....妳有收到通知嗎? 唔知係咪要抽籤呢? 希望有份參 ...

我無被抽中做義工呀, 不過抽中左參加開幕演出果part, 我可以同樂澄一起上台~ 好期待呀~!
4月18號第一次綵排了~ 希望大家都玩得開開心心啦~!

原帖由 chrisitne 於 10-4-8 13:19 發表
carfoon:

我無參加義工, 因為當日可能我1個人去要照顧珈珈.
希望你女有份玩.

carfoon:

到時可以看你同女女上台表演.

原帖由 carfoon 於 10-4-14 00:13 發表
我無被抽中做義工呀, 不過抽中左參加開幕演出果part, 我可以同樂澄一起上台~ 好期待呀~!
4月18號第一次綵排了~ 希望大家都玩得開開心心啦~!

回覆 2# carfoon 的文章

你幾時收表演通知,係咪收唔到就無份呢?

我係上星期收到通知架, 有負責人打電話通知我, 之後就收到學校的通告;
我當時都有問佢地知唔知義工有無入圍, 佢地話如果有份應該之前通知左了, 如果無通知, 應該無入圍;
不過妳都可以問下學校的, 會肯定d~

原帖由 pakhei24 於 10-4-16 12:50 發表
你幾時收表演通知,係咪收唔到就無份呢?
‹ 上一主題|下一主題