用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 油塘小學加油站 - part 85
樓主: lky2008
go

油塘小學加油站 - part 85 [複製鏈接]

原帖由 ccbeauty 於 09-1-6 13:12 發表
我yesterday 收到張百x $100 coupon la, lee 張coupon 係上網做問卷儲分換番嚟ga, if 你地有興趣, 我推薦你地, 我有bonus point, 你地都有迎新point.

你推薦我得嗎?

雪雪:

我要MANNING印花想加99蚊換個pillow俾呀女。

醒目開學勳章

hoganma :

潤迅通訊的門市

香港區

香港仔湖北街12號裕景中心地下6號舖

柴灣道233號新翠商場四樓51號舖

北角英皇道300B號地下

灣仔譚臣道133號地下G4舖

西灣河筲箕灣道33, 37-55號地下J1舖

九龍區

鑽石山荷里活廣場226號舖

九龍城賈炳達道128號九龍城廣場232號舖

觀塘同仁街13-15號美都大廈地下15A舖

旺角亞皆老街83號先達廣場地下G07號舖

佐敦白加士街68-70號,南京街1J,1K,1L及1M號地下D2舖

深水步福華街132-134號地下C2A舖

藍田匯景廣場第四層329號舖

新界區

粉嶺名都商場2樓53A號舖

葵涌廣場2樓C103號舖

馬鞍山新港城中心2樓2139B號舖

上水龍豐路33號龍豐花園地下43號舖

荃灣南豐中心1樓A150號舖

上水智昌路3號上水中心2樓2010號舖

大埔廣福里12號地下A舖

大埔昌運中心地下34A號舖

元朗康景路9號利景大廈地下H1號舖

醒目開學勳章

KY, 睇到啦.
咁各位再有惠康印花就俾我啦, 唔該

又再忙啦, 忙完明天又想病, 因把聲真係好唔掂

ky, 已推薦 咗你個email address.

fun, 佢話你已登記過bor.

(my survey asia)

原帖由 ccbeauty 於 09-1-6 14:21 發表

THX SO MUCH!!!

醒目開學勳章

係?   連我自己都唔記得??
你俾俾 mail address 給我, 等我上去望望
原帖由 ccbeauty 於 09-1-6 14:21 發表

我用咗yahoo.com.hk 果個address.
原帖由 funbabyhk 於 09-1-6 14:23 發表

係咪轉台都用得??
原帖由 雪文 於 09-1-6 14:17 發表
hoganma :

潤迅通訊的門市

香港區

香港仔湖北街12號裕景中心地下6號舖

柴灣道233號新翠商場四樓51號舖

北角英皇道300B號地下

灣仔譚臣道133號地下G4舖

西灣河筲箕灣道33, 37-55號地下J1舖
...

fun
http://www.mysurveyasia.com/

你地有興趣ge 話, 我上網推薦你地呀

你推薦我la, yahoo 果個address ar
原帖由 ccbeauty 於 09-1-6 14:28 發表
fun

HOGANMA,

LADIES應該過多1-2 WEEK 會50%

原帖由 funbabyhk 於 09-1-6 14:23 發表

照計佢平時都有send email 問卷比你架bor.
仲有一間都係做問卷有coupon 架.
come 下次細佬出trip 再通知你.

thanks 等我睇定有咩岩先
原帖由 lky2008 於 09-1-6 14:30 發表
HOGANMA,

LADIES應該過多1-2 WEEK 會50%

CC

please register  for me, already pm my email address to you.

原帖由 ccbeauty 於 09-1-6 02:28 PM 發表
fun

hoganma, 攪掂la!

2, mandy 你都join 咗, 咁你有冇換過coupon??

原帖由 ccbeauty 於 09-1-6 14:36 發表
hoganma, 攪掂la!

2, mandy 你都join 咗, 咁你有冇換過coupon??

有時d問卷太長無心機做, 之前換過welcome $100 coupon 啦.

原帖由 雪文 於 09-1-6 14:20 發表
咁各位再有惠康印花就俾我啦, 唔該

我有2個呀.

goodafternoon all

岩岩起身
幾日無野做原來都幾悶,但原來係屋企做c9都幾busy的都唔知點解無啦啦多左野做咁我都係要早d起身先得啦日日訓到12點後e+落街食野(早餐)啦,4點先去湊女做功課,88

原帖由 mandy_lee 於 09-1-6 14:31 發表

照計佢平時都有send email 問卷比你架bor.
仲有一間都係做問卷有coupon 架.
come 下次細佬出trip 再通知你.

好呀, 唔該晒.

CC: E個我已經登記左LU....BUT未換過COUPON.
‹ 上一主題|下一主題