用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 初中教育 急...急...急...請問那裡何買到拖拉式書包.... ...
樓主: *~heARt~
go

急...急...急...請問那裡何買到拖拉式書包.... [複製鏈接]

Re: 急...急...急...請問那裡何買到拖拉式書包....

櫺囹桼 ,

除非你係教授啦,唔係都幾難解釋到!
連醫生都同我講唔知點解囉!
15歲後到宜家,度數多左3.5倍
嚇死你未?
好掛住我家的龜龜,感謝Martin媽咪收養,希望牠們可以開開心心生活。永遠懷念「咬人」、「明仔」、「細龜」及「BB」! 21-6-06

Hi!我叫,是一隻不懂捉老鼠,而且會和老鼠一同偷食物吃的大花貓,但我絕對不是白老鼠!

Re: 急...急...急...請問那裡何買到拖拉式書包....

beverly@mimi 寫道:
櫺囹桼 ,

嚇死你未?

我都幾十歲,點會咁易嚇死?
我間接識個小朋友,起初廿幾度(12歲)...佢/屋企人堅持唔帶架...到左四十幾度(14~5歲)....佢/屋企人堅持唔做手術...聽聞而家六十度(16歲↑)!身為外人...只有“無奈”!
咁你又有冇考慮做手術?

托爾斯泰:幸福的家庭都是相似的,而不幸的家庭則各有各的不幸!

其實著架真的很辛苦! 個感覺好辛苦架!
我唔使做手術。我度數後來又回落了! :wink:

櫺囹桼 寫道:
[quote]
櫺囹桼 ,

嚇死你未?

我都幾十歲,點會咁易嚇死?
我間接識個小朋友,起初廿幾度(12歲)...佢/屋企人堅持唔帶架...到左四十幾度(14~5歲)....佢/屋企人堅持唔做手術...聽聞而家六十度(16歲↑)!身為外人...只有“無奈”!
咁你又有冇考慮做手術?

[/quote]
好掛住我家的龜龜,感謝Martin媽咪收養,希望牠們可以開開心心生活。永遠懷念「咬人」、「明仔」、「細龜」及「BB」! 21-6-06

Hi!我叫,是一隻不懂捉老鼠,而且會和老鼠一同偷食物吃的大花貓,但我絕對不是白老鼠!

[quote]
其實著架真的很辛苦! 個感覺好辛苦架!
我唔使做手術。我度數後來又回落了! :wink:
[quote]

神奇!
托爾斯泰:幸福的家庭都是相似的,而不幸的家庭則各有各的不幸!
‹ 上一主題|下一主題