用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 平田救世軍同觀塘浸信會
樓主: ymllee
go

平田救世軍同觀塘浸信會 [複製鏈接]

mothercare100 發表於 14-12-17 16:50
我選觀浸

同學仔你好.....

可唔可以講下點解呢 ?  

平田面試當日, 所見﹕
1. 校外環境好污遭, 花圃中有橙皮滋蚊蟲, 地下又有建築廢料, 對小朋友危險。2. 門口叫人入去面試個嬸嬸, 叫人好似賣魚旦咁,
3. 等面試時, 我女想玩架車係壞, 好采我地睇到即刻叫留佢出來, 危險位

所以我唔會揀呢間

Happi_Mum 發表於 14-12-18 10:31
平田面試當日, 所見﹕
1. 校外環境好污遭, 花圃中有橙皮滋蚊蟲, 地下又有建築廢料, 對小朋友危險。2. 門口 ...

其實in時, 我都對校內外環境感覺一般, 但真的很多comments係好正面, 所以都好難取捨。

我只有觀浸OFFER 睇咗好多POST 都極讚觀浸係一間HAPPY SCHOOL, 同埋上至校長, 老師下至嬸嬸都有愛心, 學術就淺咗, 我想問知唔知學校係咪日日都有英文堂上呢

wkfk8004 發表於 14-12-18 11:47
我只有觀浸OFFER 睇咗好多POST 都極讚觀浸係一間HAPPY SCHOOL, 同埋上至校長, 老師下至嬸嬸都有愛心, 學術 ...

唔係日日有英文架, 一星期一堂

wkfk8004 發表於 14-12-18 11:47
我只有觀浸OFFER 睇咗好多POST 都極讚觀浸係一間HAPPY SCHOOL, 同埋上至校長, 老師下至嬸嬸都有愛心, 學術 ...

觀浸係happy school...個個都話校長, 老師, 校車叔叔, 嬸嬸很好, 小朋友很有自信主動....佢地好似有個男的外籍教英文...但唔知係咪日日上呢。

http://www.ktbckg.edu.hk/filedata/tbl_cms_doc/doc/17_1.pdf

這是德田李兆強給觀浸的感謝信....好好評價, 給大家參考下..

引用:平田面試當日,+所見﹕1.+校外環境好污遭,+

原帖由 Happi_Mum 於 14-12-18 發表
平田面試當日, 所見﹕
1. 校外環境好污遭, 花圃中有橙皮滋蚊蟲, 地下又有建築廢料, 對小朋友危險。2. 門口 ...
睇到你話門口果個嬸嬸似賣魚旦真係笑死我喇

我想問大家最後會間邊間?

引用:+http://www.ktbckg.edu.hk/filedata/tbl_c

原帖由 sapig@vivian 於 14-12-19 發表
http://www.ktbckg.edu.hk/filedata/tbl_cms_doc/doc/17_1.pdf

這是德田李兆強給觀浸的感謝信....好好評價 ...
舊同學帶個囝去參觀呢間小學,佢話好商業,所以印象麻麻!

‹ 上一主題|下一主題