用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 升中派位 元朗區有無人叩門成功??
樓主: che9
go

元朗區有無人叩門成功?? [複製鏈接]

原帖由 Marie貓貓 於 11-7-13 00:14 發表

八回來的資料,耀道抽獎後有8 個位,但收到約300份叩門表。

耀道因太新沒甚麼業績給家長參考,故其他人的評價不怎麼樣,但就自己來說真不錯。

校長對辦學充滿熱誠,老師和校長有共同理念,而且就觀察所得,校長很欣賞、滿意老 ...

去過學校既介簡會, 同與校長傾談過, 我都感到校長既熱誠...雖則現時未有什麼成績, 但相信日後必定有所作為
http://i239.photobucket.com/albums/ff277/tammylaw2000/cmama150.gif[/img]

原帖由 Marie貓貓 於 11-7-13 00:18 發表

係。

你抽唔到耀道,家陣大埔這間也好呀。
祇要你個小朋友有心機讀,學校一定會好好栽培。

希望大家小朋友一齊努力...
http://i239.photobucket.com/albums/ff277/tammylaw2000/cmama150.gif[/img]

今日我已經收到鄧兆棠及鄧佩瓊消息, 佢地都收我個女, 我好開心, 最後我都選了鄧佩瓊, 而放棄耀道學位. 其實我都好認同大家講耀道係一間好學校, 裏面啲老師好熱心, 好好人. 希望這間學校繼續發揚光大, 前途無限, 將來必定成大器, 會係一間多人喜歡的band 1 中學.

在這星期裏面, 有幸叩門入到耀道, 感謝各位老師鼓勵及安慰我女兒, 比機會她來到耀道讀書. 在此充心多謝你們.

回覆 23# et_525 的文章

你係琴日下午去鄧兆棠考試,咁快通知你,我未收到電話。我心急!

係呀! 我哋尋日去考試, 今日下午已有電話嚟, 我覆佢唔去
原帖由 知知姐 於 11-7-13 23:27 發表
你係琴日下午去鄧兆棠考試,咁快通知你,我未收到電話。我心急!

恭喜你,希望我今日都收到電話啦!

只要有信心, 萬事都可以做得到. 希望你哋入到心目中的學校啦, 加油呀!

希望la,叩左甘多間我都希望有一間半間回復
原帖由 et_525 於 11-7-14 08:57 發表
只要有信心, 萬事都可以做得到. 希望你哋入到心目中的學校啦, 加油呀!
[img] http://i26.tinypic.com/nn3bzl.gif[img]

回復 23# et_525 的帖子

你噚日收到電話,咁我係唔係冇機會,因我都未收到電話,唉…

回復 23# et_525 的帖子

你噚日收唔到電話,咁我係唔係冇機會,因我都未收到電話,唉…

我朋友好開心囝囝叩門成功去基朗....所以大家唔好灰心呀.....耐心D等好消息

今日是去鄧兆棠考試後嘅第三日,都收唔到電話,我唸都係告吹…
請問有冇其他家長考完鄧兆棠筆試後收到通知呢?

元朗區有無人叩門成功??

5-7 叩了李兆基,成功~~並非ㄦ子成績佳,而是靠課外活動+服務+獎項。別放棄!8月中/9月再問!有心不怕遲!希望你成功

5-7 叩了李兆基,成功~~並非ㄦ子成績佳,而是靠課外活動+服務+獎項。別放棄!8月中/9月再問!有心不怕遲!希望你成功
‹ 上一主題|下一主題