用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 初中教育 新升中派位倡07年實行
樓主: hotdogpapa
go

新升中派位倡07年實行 [複製鏈接]

Re: 新升中派位倡07年實行

熱狗,
其實我都係一心希望小朋友"開開心心上學去、平平安安回家來!”但係有時比身邊環境同人事所影響, 有d偏向一d較有名氣既學校(始終派位有保證d), 不過好多謝你, 因為你提醒番我"開開心心上學去、平平安安回家來!”

哈哈..咁o岩我又係幾年前壹週刊介紹過呂明才~家長可以o係大玻璃窗下觀看小朋友上堂…好似仲話有個家長將小朋友由國際學校轉讀呂明才..

作死你咩, 比熱狗嫂知道, 你條狗命不保, 不如留番條命第日同阿熱狗嫂環遊世界啦, 搵埋搵埋咁多銀!

得閒幫我打探多d有關呂明才(有第一城&沙田圍兩間)既資料ar, 中小學概覽博士! thank you

:  :mrgree

呂明才好出名, 先導小學黎架, 但 keen competition.  

又如何?

又如何?

又如何?

哈里波特,
我而家都知原來真係幾出名, 又係好keen competition, 好似喇沙咁要20分先有得第一輪抽籤, 而家讀書真係唔信主都唔得!

tchownyc,
你做咩咁多"又如何" , 何解?莫非有何高見?請指教!

nicnic小主 :

狗博士?
咁大頂帽~點帶丫?
‹ 上一主題|下一主題