用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 嘉諾撒聖方濟各學校 請指教嘉諾撒聖方濟各學校 的功課量多嗎? 校風好嗎? ...
樓主: melodygrace
go

請指教嘉諾撒聖方濟各學校 的功課量多嗎? 校風好嗎? [複製鏈接]

我都有諗過咁做, 但係如果我唔玩大抽獎, 佢會唔會覺得我冇誠意呢 ?

原帖由 polarbb 於 10-11-23 11:08 發表
係,如果唔係到時你派得唔好又叩唔到門米冇學校(心儀學校),除非係直資收左另外重有其他私校收,咁我就會參加大抽獎,如果你得一間私校收都唔要去參加抽獎,會唔會太冒險? 不過都係我個人意見,你要想清楚.
...

醒目開學勳章

我比唔到咁多意見你,因為始終值唔值應唔應該咁做只有你自己知道.所以你要想清楚
原帖由 mimi1102 於 10-11-23 11:54 發表
我都有諗過咁做, 但係如果我唔玩大抽獎, 佢會唔會覺得我冇誠意呢 ?

好多謝你的意見, 其實今朝你回覆我時, 我大約已經諗到點做, 多謝你呀, 幫左我好大忙, 希望我今晚可以瞓得好d 勒 ~
St Francis 真係一間好好的學校, 可惜小女冇咁的福份. 希望所有 St Franics 的小朋友都開心愉快 ~
原帖由 polarbb 於 10-11-23 14:47 發表
我比唔到咁多意見你,因為始終值唔值應唔應該咁做只有你自己知道.所以你要想清楚

各位媽咪, 多謝你地的分享, 我個囡在自行中只得後備位, 今日問過學校, 最終都係唔收, 因為其他的已經註晒冊了, 為有等大抽獎啦!
‹ 上一主題|下一主題