用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 音小面試賽果 & 檢討
樓主: 眼超超
go

音小面試賽果 & 檢討 [複製鏈接]

醒目開學勳章

我都係基督徒,但沒有要求一齊祈禱

而我都見了20分鐘以上

原帖由 annaanna 於 10-7-7 15:19 發表
你地係咪基督徒,所以老師同你一齊祈禱呢?
我地冇呀,問完問題答完就走得lu~

醒目開學勳章

原帖由 ming2 於 10-7-7 16:13 發表

放心啦..平常心就得架啦...況且,我覺得家長個部分係重要過小朋友個part,所以如果你個度就ok 0既,小朋友方面應該係問題不大0既...

咁我真係凍過水喇........

係呀, 好感動果種喊, 成對眼紅哂...我地係基督徒, 不過我朋友都係, 但都冇祈禱...
我都覺得IN 父母的比例大D, 因為老師問我地D問題都幾深入, 唔係循例問, 而係就著我地的背景去問....

原帖由 眼超超 於 10-7-7 15:28 發表

30分鐘 ??  仲喊住走 ??  咩事呢??

我地無同老師祈禱, 因為我地唔係基督徒.
感謝主

醒目開學勳章

原帖由 chuppy 於 10-7-7 17:39 發表

係呢,唔知你地in家長時係問D咩呢?除咗必答題點解揀音小之外,我記得老師仲問我有無去答問會,對基督教睇法,讀邊間幼稚園,對用內聯網有無問題,小朋友有無特別情緒問題…然後喺張紙度逐項剔,諗諗吓,我答得真係麻麻地,都應該凍過 ...

老師問我地d問題,同你都一樣.......

我答得仲超級麻麻地.........

條脷打晒kick..........

.........

醒目開學勳章

原帖由 appleng 於 10-7-7 17:39 發表
係呀, 好感動果種喊, 成對眼紅哂...我地係基督徒, 不過我朋友都係, 但都冇祈禱...
我都覺得IN 父母的比例大D, 因為老師問我地D問題都幾深入, 唔係循例問, 而係就著我地的背景去問....

...

點都好, 預祝你地成功.

有消息記得報料等我恭喜吓你地.  

我地都係基督徒,但都冇一齊祈禱喎?

點解會一齊祈禱呢?

醒目開學勳章

唔知有無人已收信呢 ??

音小係我地first choice,如果收左,就唔洗煩了...10日就知結果? 好心急~

我地唔係基督徒,不過都有祈禱,我估同邊個老師in有關~應該同performance無關
‹ 上一主題|下一主題