用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 聖若望英文書院(小學部) 聖若望小一家長討論區
樓主: mamaheather
go

聖若望小一家長討論區 [複製鏈接]

Information

http://discuz.baby-kingdom.com/v ... &extra=page%3D1

For the prospect of being accepted in English Secondary school, please look at the above web site !
I hope you can get more information from the above link.
Good luck.

希望給與意見

原文章由 mamapeggie 於 07-9-20 02:36 發表
你們好我女兒都是在P1.S Mr. Gavin果班,她說班主任很好。 班主任重打過2次電話問她習慣不習慣。我的女兒每天放學都話很開心,雖然功課困難但是她還是做得好高興,還說識了很多新朋友添。起初我還很擔心因為以前她的幼稚園 ...

Hello mamapeggie,

我本身對SJC的感覺好好, 但坊間太多不利其小學的傳聞,我真係心大心細,但見你講到個女甘鍾意間學校... 可否給與意見, 感激感激

以SJC的英文程度甘深,為何它收生不會似St.Catherine般誇張?

Hi! Happy New Year to all parents in SJC.

Exam is coming, work hard and good luck.

CSmammy and CJOEY,我都睇到一些不利既傳聞,人人都有不同既意見,間間學校都會有人鍾意同唔鍾意.我只係會擔心自己個小朋友點,返學開唔開心,品行好唔好,同學唔學到野.你地都唔好理會,有問題打比Mr. Gavin,我有時7點打去學校,佢都係到.依家最緊要溫習考試,加油!

回覆 #3 CSMammy 的文章

你們好! 很耐沒有上bk網了,因為每天都好忙。重有兩天先可以放鬆下。其實我都有感覺不快樂的時間,因為學校功課,考試和dictation都好多所以有時都好炆。見到了女兒哭時心裡就好難過唔想逼她,但是我每次同她講噤辛苦不如轉校她都說不好,情願用更多時間溫習。她說在學校很快樂老師們又很好所以點都要留在這間學校。上次測驗她的成績在頭五名我心想既然她能夠忍受又做得到為甚麼我要逼她轉校?現在每天看到她的英文比以前好好多,重識使用英文問我好多問題添,所以我應認為這間是一間好學校。

原文章由 mamaheather 於 08-1-6 15:07 發表
CSmammy and CJOEY,我都睇到一些不利既傳聞,人人都有不同既意見,間間學校都會有人鍾意同唔鍾意.我只係會擔心自己個小朋友點,返學開唔開心,品行好唔好,同學唔學到野.你地都唔好理會,有問題打比Mr. Gavin,我有時7點打去 ...

我贊同只要自己個小朋友返學開心便可,但當你要面對為佢選校時,卻知道學校派位差的話,或者你才會不是這樣想了!況且,我個小朋友今年的小六學期也過得不開心,真是很擔心!

回覆 #1 lovelybaby2001 的文章

可以詳細講吓嗎?派位如何呢?

請問派位如何呢?

Hello all SJS parents~
I wonder most of your kids studied in SJS kindergarten? Does it have chance that they accept non-SJS kindergarten kids? or they only accept the famous kindergarten kids (eg. St. Cat, kenville or York?)  Please share?

I totally agreed what you said.  However, I heard many bad rumors from this school mainly on it's messy administration system.  In my view, the school with good reputation depends on the whole, not rely on one element.  In other words, it is not solely on the teacher efforts, also on the policy from the school as well as the coordination from the parents.

原帖由 mamaheather 於 08-1-6 15:07 發表
CSmammy and CJOEY,我都睇到一些不利既傳聞,人人都有不同既意見,間間學校都會有人鍾意同唔鍾意.我只係會擔心自己個小朋友點,返學開唔開心,品行好唔好,同學唔學到野.你地都唔好理會,有問題打比Mr. Gavin,我有時7點打去 ...
‹ 上一主題|下一主題