用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 海洋公園暑期學堂--出左時間喇~~~~~~~~~~
樓主: Charlotte_mom
go

海洋公園暑期學堂--出左時間喇~~~~~~~~~~ [複製鏈接]

Re: 海洋公園暑期學堂--出左時間喇~~~~~~~~~~

Compare with last year. This year was a lot more expensive with only 3 days course.

醒目開學勳章 王國長老

vhunghk
唔駛擔心, 佢其實(舊年)每組有2個老師, 你知啦, 平日日光白白, 個公園烏蠅都無隻啦..........一眼睇晒, 唔會走得甩架!

achow
係啊, 今年做咩鬼咁貴
可能舊年d相賣唔去(幾百蚊一set呀大佬!), 今年包埋晒相???

醒目開學勳章

請問有冇人知值唔值得參加同埋如果小朋友差小小就6歲,咁你地會幫佢報4-5歲定6-7歲ah!我自己就想俾佢報6-7歲,請問大家點睇?謝謝

我都有興趣比囡囡參加, 不過真係幾貴. For 3日既course, 要成二仟幾蚊?!  

醒目開學勳章 王國長老

我女女8月尾生日, 舊年就照報6-7歲(因為女女已join過4-5歲), 佢跟到呀, 無問題, 仲好興奮因為同成班小朋友一齊食飯   
KSY 寫道:
請問有冇人知值唔值得參加同埋如果小朋友差小小就6歲,咁你地會幫佢報4-5歲定6-7歲ah!我自己就想俾佢報6-7歲,請問大家點睇?謝謝

醒目開學勳章

Charlotte_mom

謝謝你既回覆.照你咁講,你女女都玩左2次,應該都值得報,好la等我今晚叫亞囝諗清楚佢想唔想玩先(因為佢已經成日去海洋公園玩),如果想既聽日就要報名la!     

醒目開學勳章 王國長老

係幾值得recommend架, 唔係我都唔會第一時間報料啦
之不過學費貴左咁多............真係要問清楚究竟有d咩好左

Already enrolled my younger son to the 4-5 year band la!
:-D :-D :-D :-D

醒目開學勳章

我今日lunch想報26-28/7嗰個日子,不過full哂,所以冇報ah!唯有等出年la     

我都報佐la, 不過唔知收唔收le ?
要等佢reply
你們知唔知如果係玩具反x城-星卡會員, 都可以優先同有9折ka...

FULL FULL FULL                               

200012, 係ar
你book 幾時ar? why 你們噉快知o既?
我都未收到消色 ?
係唔係要自己打去問ka ?

我入星卡到報 6-7全FULL           

學費貴左咁多. 應該係加左上年個本好貴既相片集.... 我諗無人買, 所以今年硬局買..... 我估咋.     

qkhui,
You will have the confirmation number straight away after you submit the application.

我打左電話去問喇, 費用包證書同 T-shirt。無包相簿...    ... 不過最緊要個女開心。
我見到有D畫畫班, 10堂加埋10hours 都要呢個價錢

Hi!Hi!
在大約10:50打電話諗住問下少少問題, 點知佢地電話錄音已經話幼兒和兒童班已滿啦!如果有媽媽今年會去的, 可以的話請講下當中的過程/小朋友開心嗎?!謝謝!   
Don't worry!Be happy![/color purple]
‹ 上一主題|下一主題