用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 齊齊來暢所欲言
樓主: wpwong
go

齊齊來暢所欲言 [複製鏈接]

Re: <<北角救世軍育嬰院暨幼兒園>>齊齊來暢所欲言

kookoo,
好丫, 今晚中環又見...

出左網球時間表, 等我即刻睇下先得, 要同芯怡報名..,  

cathygarfield,

pls check pm. thanks!  :
我們在天上的父。願人都尊你的名為聖,願你的國降臨,願你的旨意行在地上,如同行在天上。我們日用的飲食,今日賜給我們。免我們的債,如同我們免了人的債。不叫我們遇見試探,救我們脫離兇惡。因為國度、權柄、榮耀,全是你的,直到永遠。阿們。

irisau 寫道:
cathygarfield,

pls check pm. thanks!  :

收到了..     

kookoo,

網球得5堂咋.. : 仲要7月15日先上堂 :

kookoo,
呢個星期日又吾使打網球..我問保怡仲學吾學, 佢一時又學, 一時又話吾學, 仲未諗到喎..

cathy, 原來打完6月個course, 就抖兩個星期, 到15/7再打兩堂又抖1個星期, 我岩岩fax左張form去啦, 咁芯怡有冇聽完保怡咁講, 又會話學又唔學咁呀?

kookoo

pls check pm. thanks

cathy, 搞掂左啦, check pm 啦   

cathy, 收到e-mail, thank you     

cathy, 你交左網球form未呀? 沛希昨晚同我講, 話唔想去學扭扭汽球, 真畀佢吹漲, 我買左兩本書咁咪.....    , 佢真係好鬼懶, 前晚收到份一間專教英文既機構, 咁佢問我係乜, 我話係學英文...., 見你咁有興趣, 不如同你報名去學, 你估佢點答, 佢話: 唔使啦, 有亞kye係學校教就得啦!   我都冇聲出, 加埋昨晚佢又話唔去學汽球, 我同佢爹地講, 佢樣樣都話唔學, 佢份portfolio係空白, 點知佢爹地就答我: 空白咪空白law, 有乜所謂!     更加冇野好講   
& 另check pm

kookoo,
今日fax左網球張form喇. 而家仲諗緊幫吾幫芯怡報名.   乜沛希咁快又變心 吾緊要喇. 小朋友一定係咁架喇. 不過都要佢學完成個課程先吾再學.

cathy, 5月已學完個扭扭汽球, 要到7月先再有得學, 好彩我未報名姐

沛希咁快通知你吾學咪好囉..好過學學下又話吾學丫..   .仲有兩個幾月就到我地揀學校喇. 你心情係咪好緊張呢    

所以呢幾日我多數都留意小學個邊d topic, 唉仲係1516, 今朝打左去救世軍小學上午校問, confirm左出年9月轉全日, 下午校提早搬(前日係下午校個web-site度見到)    , 呢個對我黎講係good news, 但問埋校車服務, 就....    架校車係唔到北角區, 最遠都係太古城中心上落, 上車時間6:50am    , 有保姆車, 但唔知要幾錢

del

咦, 救世軍都吾錯喎, 出年仲轉埋全日添, 咁我地要再諗諗佢先得.     不過首撰都係我至愛先..   
kookoo吾使擔心, 仲有兩個月, 你慢慢慢慢再諗...或者我出年會幫你湊仔放學呢   

湊仔放學 ~ 係喎         

kookoo,

呢星期好爽, 老闆&高層都走左, 要下星期一先見人囉     

cathy, 咁正    , 昨日唔使打網球, 不過就落晒大雨, 你地仲有冇出街玩呀?

Hi KooKoo

Sorry, I have not time to return your call last Friday.  If you have time, pls call me.
Grace Lee
‹ 上一主題|下一主題