用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 2006年青衣學之園 N1, 有冇人報左名呢?
樓主: bby
go

2006年青衣學之園 N1, 有冇人報左名呢? [複製鏈接]

Re: 2006年青衣學之園 N1, 有冇人報左名呢?

elainec, bby,

好耐冇入過黎同你地傾lu, 你地幾好嗎

你地係咪都已經交晒學費架啦 我上星期去左日本玩呀, 仲希望返黎之後會有通知我有位啦, 不過等到今日都冇消息呀, 相信都冇機會lu n1我真係最鍾意學之園, 而家冇chance, 我或者會去睇下青衣間康傑, 因為有朋友個仔喺度讀緊, comment 都幾好, 如果睇完康傑都唔係好鍾意, 或者會skip n1 喇

cway, sorry你等唔到通知.....聽其他mommy話olympic下午仲有位wor....

anyways,日本好唔好玩呀??? 我下果星期到會帶呀囝去日本玩一個星期.... 你地有冇去japan disney???  仲有邊度帶bb去好呀???

gary媽 寫道:
hello bby,我今天收到信了,七月八日家長會呀,好彩下午,我去得呀!

我仲未收到信呀  

cway 寫道:
elainec, bby,

好耐冇入過黎同你地傾lu, 你地幾好嗎

你地係咪都已經交晒學費架啦 我上星期去左日本玩呀, 仲希望返黎之後會有通知我有位啦, 不過等到今日都冇消息呀, 相信都冇機會lu n1我真係最鍾意學之園, 而家冇chance, 我或者會去睇下青衣間康傑, 因為有朋友個仔喺度讀緊, comment 都幾好, 如果睇完康傑都唔係好鍾意, 或者會skip n1 喇

cway,
唔怪得之咁耐都唔見人喇, 原來去左玩    

我都係上星期六返playgroup時問校長咋, 你打去問下大角咀仲有冇位喇! 我都係返大角咀上午班, 岩岩個星期六都交左錢

至於康傑, 我返過佢地個親子班, 我自己感覺就一般

elainec 寫道:
cway, sorry你等唔到通知.....聽其他mommy話olympic下午仲有位wor....

anyways,日本好唔好玩呀??? 我下果星期到會帶呀囝去日本玩一個星期.... 你地有冇去japan disney???  仲有邊度帶bb去好呀???

elainec,
嘩! 你又去日本玩呀! 真係開心

自己去定跟團呢??

bby, 我爸媽番左黎,所以同佢地去玩ha lor... 東京自由行7天!!! 會同呀囝去tokyo disney.... 呀囝好鍾意hk disney但係希望tokyo果個even better!!  

gary媽,

入面有無講school bus路線圖呀
gary媽 寫道:
hello bby,我今天收到信了,七月八日家長會呀,好彩下午,我去得呀!

elainec 寫道:
bby, 我爸媽番左黎,所以同佢地去玩ha lor... 東京自由行7天!!! 會同呀囝去tokyo disney.... 呀囝好鍾意hk disney但係希望tokyo果個even better!!  

希望你玩得開心d
toyko disneyland靚過hk好多架, 你囝囝一定好like      

elainec,

好玩呀, 囝仔都玩得好開心, 我地都有入Disney, 個日仲好好天添 除左Disney, 你仲可以去品川有個海洋館, 好多魚睇架, 好精彩 小朋友一定鍾意. 就喺火車站對住既hotel 行上d 咋, 非常易搵架

bby 寫道:
cway,
唔怪得之咁耐都唔見人喇, 原來去左玩    

我都係上星期六返playgroup時問校長咋, 你打去問下大角咀仲有冇位喇! 我都係返大角咀上午班, 岩岩個星期六都交左錢

至於康傑, 我返過佢地個親子班, 我自己感覺就一般
我老公覺得都唔使太勉強既, 反正都係n1姐, 所以我地都冇特別去問囉.

bby 寫道:
elainec,
嘩! 你又去日本玩呀! 真係開心

自己去定跟團呢??
自由行呀, 未生之前都係自由行, 今次有囝仔一齊去, 雖然少左d shopping 時間, 但就真係玩得好開心囉, 見到佢咁開心, 即使冇咩買野, 都冇所謂lu.

elainec,

你幾多號去日本呀, 我上個星期去, 東京都仲有d 凍架, 帶多件衫比自己&囝仔呀

onon811,校車路線又冇喎,只係問你在哪兒上車,哪兒下車.

cway 寫道:
我老公覺得都唔使太勉強既, 反正都係n1姐, 所以我地都冇特別去問囉.

icic 我就比較緊張     

cway 寫道:
自由行呀, 未生之前都係自由行, 今次有囝仔一齊去, 雖然少左d shopping 時間, 但就真係玩得好開心囉, 見到佢咁開心, 即使冇咩買野, 都冇所謂lu.

依家個仔咁細我都唔想帶佢去旅行, 我知一定會好辛苦, 我巳經令教左好多次

都係等佢地大d, 可能4歲之後先再去都未定

cway, 我地28號出發.... thanks, 我會帶多件衫....  

bby, 但係我同老公帶呀囝去旅行好開心ga!!! 辛苦就必然,但真係好開心!!!   

elainec 寫道:
bby, 但係我同老公帶呀囝去旅行好開心ga!!! 辛苦就必然,但真係好開心!!!   

玩得開心d, 影多d相返黎睇下

你會唔會去埋dieneyland sea呀? 我個次2個都有去, 反而係sea同到mickey同minnie影相

睇show sea個邊冇咩人

bby, elainec,

係呀, 囝仔兩歲都未夠, 又百厭, 帶住佢去旅行都辛苦架, 不過開心已經 cover 左辛苦囉

hello,

今果星期六青衣學之園家長會呀..... 有冇其他家長會去呀????  

‹ 上一主題|下一主題