用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 有冇華富救世軍幼兒園的家長, 做個朋友(PART II) ...
樓主: cathygarfield
go

有冇華富救世軍幼兒園的家長, 做個朋友(PART II) [複製鏈接]

anna,
你好呀, 點呀? 邊樹返工呀. 芝芝又點呢?

原帖由 anna_gigi 於 09-4-21 13:30 發表

Hi  Cathy

How are you?

原帖由 anna_gigi 於 09-4-21 13:29 發表

HI Koo Koo
沛希仲有冇學游泳, 今年我要芝芝學識游水.而家搵緊教練, 有冇好介紹.

hello anna, 沛希緊係冇再學啦, 呢兩年冇迫佢學, 就咁話我地同佢去游, 佢都仲係c都話唔去 , 教練我只得佢一個咋 -> 李sir , 我仲有佢電話, 你要唔要呀? 另外, 彤彤(記得邊個彤彤嗎?)就keep住學, 係摩記, 女教練, 你要唔要佢資料, 我可以問佢媽咪攞

原帖由 大隻仔 於 09-4-21 14:02 發表
好似拍戲咁

其實我今朝落車後, 一路行一路諗, 今朝會唔會又係路中心同你偶遇呢, 點知......

原帖由 cathygarfield 於 09-4-21 14:19 發表
anna,
你好呀, 點呀? 邊樹返工呀. 芝芝又點呢?

cathy, 報左小網未呀? 沛希而家又話唔打, 但我就真想打, 打佢呀   , 唉....冇氣

原帖由 cathygarfield 於 09-4-21 13:23 發表
你知你咩架喇, 你吾講咩, 我地好難咩架嗎, 而家我地咩晒喇..你吾使咩喇..

咩喎!我之前pm過你地架麻, 唸住你地咩架麻, 點鬼知你地會咩姐, 要人地講到咁咩, 你地先至咩!

咩, 之前你話吾報小網架.而家連大網都吾想打呀 ..咁你又係想打...... 係呀, 教練剛剛又打電話吹我, 做乜仲吾報名, 我又吾記得fax去添

原帖由 KooKoo 於 09-4-21 14:57 發表

cathy, 報左小網未呀? 沛希而家又話唔打, 但我就真想打, 打佢呀   , 唉....冇氣

你之前個pm有幾個咩架嗎, 點知你講果個咩, 同我地諗果個咩咩, 原來吾同咩咩咩咩....你知女人最易咩咩咩架嗎

原帖由 Mei 於 09-4-21 15:34 發表

咩喎!我之前pm過你地架麻, 唸住你地咩架麻, 點鬼知你地會咩姐, 要人地講到咁咩, 你地先至咩!

原帖由 cathygarfield 於 09-4-21 15:59 發表
你之前個pm有幾個咩架嗎, 點知你講果個咩, 同我地諗果個咩咩, 原來吾同咩咩咩咩....你知女人最易咩咩咩架嗎

"咩.....咩...."

原帖由 cathygarfield 於 09-4-21 15:56 發表
咩, 之前你話吾報小網架.而家連大網都吾想打呀 ..咁你又係想打...... 係呀, 教練剛剛又打電話吹我, 做乜仲吾報名, 我又吾記得fax去添

...

頭先教練都打黎問我喎, 又係佢係3月最last個堂話可以唔打小網嘅 , easter放假唔使打, 落雨地濕又取消, 咁咪又dum懶左個心羅, 真係畀佢激c啦, 你話我係咪要搵佢發洩下先得呀 , 不過我又驚要坐監 , 唯有屈埋自己, 我都就黎情緒病啦

原帖由 cathygarfield 於 09-4-21 15:59 發表

係咩?原來我之前又咩過呢個又咩過O個個, 我都唔記得呢個咩同個個咩TIM, 唔怪得之你地咩啦, 原來係我咩!

原帖由 KooKoo 於 09-4-21 14:54 發表

其實我今朝落車後, 一路行一路諗, 今朝會唔會又係路中心同你偶遇呢, 點知......

哦..咁又真係....
馬騮就成日問我幾時打..而家都有同佢地落街打波呀, 因而家有兩隻拍嗎....

原帖由 KooKoo 於 09-4-21 16:26 發表

頭先教練都打黎問我喎, 又係佢係3月最last個堂話可以唔打小網嘅 , easter放假唔使打, 落雨地濕又取消, 咁咪又dum懶左個心羅, 真係畀佢激c啦, 你話我係咪要搵佢發洩下先得呀 , 不過我又驚要坐監 ...

有睇喎 妳知妳幾多咩架啦, 攪到
....
其實我係比人誤導架 , 自己認左佢呀下

原帖由 Mei 於 09-4-21 15:34 發表

mei,
我執左好多織章, 燙章比你呀. 仲有咩要呀, 你honey咩腰圍呀, 我有d29-30"左右日本名牌腰帶辦... 你0岩, 我留條比你喇

下, 有依d 咩
有咩公仔架

原帖由 cathygarfield 於 09-4-21 17:21 發表
mei,
我執左好多織章, 燙章比你呀. 仲有咩要呀, 你honey咩腰圍呀, 我有d29-30"左右日本名牌腰帶辦... 你0岩, 我留條比你喇

有冇女裝架

原帖由 cathygarfield 於 09-4-21 17:21 發表
mei,

mei,

嘩, 正呀, 多謝你呀!!!梗係岩啦.
我HONEY31"-32"(有時33")啦!

嘩, 原來呀咩咩咩咩今日又消失左呀, 你地話丫, 係唔係攞黎攪丫

大隻仔~
原來你母親節有得飲, 我又係喎!!!
你張貼係金色的, 我又係喎!!!
你係個女同事請飲, 我又係喎!!!
你去邊度飲呀?我係灣仔華潤大廈呀!!!
不過我個單同你個單唔係同一單黎既!!!

咁o岩o既
我去佐敦Novotel 中菜呀

原帖由 Mei 於 09-4-21 21:25 發表
大隻仔~
原來你母親節有得飲, 我又係喎!!!
你張貼係金色的, 我又係喎!!!
你係個女同事請飲, 我又係喎!!!
你去邊度飲呀?我係灣仔華潤大廈呀!!!
不過我個單同你個單唔係同一單黎既!!! ...
‹ 上一主題|下一主題