用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 06-07 李宗德小一 "分享區"
樓主: 家熹媽咪
go

06-07 李宗德小一 "分享區" [複製鏈接]

Re: 06-07 李宗德小一 "分享區"

報告各位06-07家長:
李宗德開了一個特別暑期班給新小一生,去看看啦!
http://eca.wfjlps.edu.hk/   

煒良媽咪:
不會另外寄信的。資訊在李宗德主版上左邊的“學校課外活動主頁”點擊進去即見。

JJ13E 寫道:
報告各位06-07家長:
李宗德開了一個特別暑期班給新小一生,去看看啦!
http://eca.wfjlps.edu.hk/   

Thanks! 不過開唔到! 唔知學校會否寄信通知

煒良媽咪,

我都開到喎,你用另外一部電腦試下

JJ13E 寫道:
june62474:
      據說8月有簡介會,打電話去問問啦!

JJ13E,

THANKS.

CKC 寫道:
煒良媽咪,

我都開到喎,你用另外一部電腦試下

Thanks!  等我返家再試

煒良媽咪:
不會另外寄信的。資訊在李宗德主版上左邊的“學校課外活動主頁”點擊進去即見。

JJ13E 寫道:
煒良媽咪:

Thanks! 尋晚睇咗啦! 不過只有小型網球一類
該用戶已被刪除

踏破鐵鞋無覓處,得來全不費功夫。
我來加入
【06-07 年度 金榜題名】
各得獎名單如下 :

================================

1. 媽咪【Biranmami】小朋友【陳日謙】
2. 媽咪 【patee】小朋友【李柏誼】
3. 媽咪 【APPLE媽】小朋友【梁安彤】
4. 媽咪 【winma】小朋友【】
5. 媽咪 【Pauline】小朋友【】
6. 媽咪 【RACHEL&MAVIS】小朋友【林斈琛】
7. 媽咪 【freema】小朋友【駱敬武】
8. 媽咪 【EVE'SMUM】小朋友【】
9. 媽咪 【愛麗斯】小朋友【陳紹廷】
10. 媽咪 【Sammi_Mami】小朋友【】
11. 媽咪 【Janice】小朋友【李依霖】
12. 媽咪 【煒良媽咪】小朋友【陸煒良】
13. 媽咪 【830mama】小朋友【馬柏熙】
14. 媽咪 【connie3803】小朋友【高熙彤】
15. 媽咪 【Celia】小朋友【陳紀晴】
17. 媽咪 【家熹媽咪】小朋友【朱家熹】
18. 媽咪 【CY.Carol 】小朋友【周曉昕】
19. 媽咪 【jj13e】小朋友【吳澤銘】
20. 媽咪 【】小朋友【】
21. 媽咪 【】小朋友【】     

請問李宗德的學生是不是可在放學後留在學校到5 點呢?
And 有冇老師看住?

JJ13E 寫道:
踏破鐵鞋無覓處,得來全不費功夫。
我來加入
【06-07 年度 金榜題名】
各得獎名單如下 :

================================

1. 媽咪【Biranmami】小朋友【陳日謙】
2. 媽咪 【patee】小朋友【李柏誼】
3. 媽咪 【APPLE媽】小朋友【梁安彤】
4. 媽咪 【winma】小朋友【】
5. 媽咪 【Pauline】小朋友【】
6. 媽咪 【RACHEL&MAVIS】小朋友【林斈琛】
7. 媽咪 【freema】小朋友【駱敬武】
8. 媽咪 【EVE'SMUM】小朋友【】
9. 媽咪 【愛麗斯】小朋友【陳紹廷】
10. 媽咪 【Sammi_Mami】小朋友【】
11. 媽咪 【Janice】小朋友【李依霖】
12. 媽咪 【煒良媽咪】小朋友【陸煒良】
13. 媽咪 【830mama】小朋友【馬柏熙】
14. 媽咪 【connie3803】小朋友【高熙彤】
15. 媽咪 【Celia】小朋友【陳紀晴】
17. 媽咪 【家熹媽咪】小朋友【朱家熹】
18. 媽咪 【CY.Carol 】小朋友【周曉昕】
19. 媽咪 【jj13e】小朋友【吳澤銘】
20. 媽咪 【】小朋友【】
21. 媽咪 【】小朋友【】     

學前聚會
各位准小一生媽媽:
我有多張智樂兒童遊樂協會在屯門市廣場4樓高層平臺開辦的“I-KIDZ遊戲平臺”免費入場券.如想藉此機會讓小朋友認識.請聯繫我

日期: 七月二十九日(周六)
時間: 4:00 - 6:00 pm
             现已有[size=x-large]15位小朋友参加

[size=xx-large]No body here!

9月1日晚嘅家長会就可以見到大家啦!唔知到時可唔可以帶埋小朋友一齊參加嘅呢?等我帶埋張BK名單相認先!你地係咪一定去架           

Yes of course[quote]

APPLE媽 寫道:
9月1日晚嘅家長会就可以見到大家啦!唔知到時可唔可以帶埋小朋友一齊參加嘅呢?等我帶埋張BK名單相認先!你地係咪一定去架           

可以帶埋小朋友一齊去, 我多數會帶埋仔仔去

煒良媽咪

咁到時睇吓我認唔認到你个仔仔先         

APPLE媽 寫道:
煒良媽咪

咁到時睇吓我認唔認到你个仔仔先         

好呀! 最好我哋可以編埋同班, 第時就有得照應

各位參加29日聚會的媽咪及小朋友:
因天氣關係,聚會將改於下週六(5th AUG )進行。時間不變:4-6時。請邀請你身邊的李宗德准小一生參加,我有足夠的入場卷提供。

JJ13E 寫道:
學前聚會
各位准小一生媽媽:
我有多張智樂兒童遊樂協會在屯門市廣場4樓高層平臺開辦的“I-KIDZ遊戲平臺”免費入場券.如想藉此機會讓小朋友認識.請聯繫我

日期: 七月二十九日(周六)
時間: 4:00 - 6:00 pm
             现已有[size=x-large]15位小朋友参加
‹ 上一主題|下一主題