用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 瑪利曼小學 1B 嘅...過嚟呢邊排隊
樓主: melmo
go

1B 嘅...過嚟呢邊排隊 [複製鏈接]

bbqueen

pls check pm

請問你哋 D maths worksheets 齊晒未 ar? 我哋 miss 咗 2 張 ?  有冇 mami 可以 e  or fax 比我! 唔該晒!

I don't have no. 26 and 27.

原文章由 chingchingmama 於 08-6-8 09:53 發表
I don't have no. 26 and 27.

我都係冇呢兩張 wor ! 唔通仲係 Miss Tse keep 咗~

我係 1A班架! 我都無WS 26 & 27 wor....

原文章由 bbqueen 於 08-6-8 15:28 發表

我都係冇呢兩張 wor ! 唔通仲係 Miss Tse keep 咗~

今日測完ENG後,只凈明天的"普測", 大家終於可以鬆一鬆

Hi all

今個 Sun  有個同學仔開 birthyday party, 有冇 mami 会去 ar?

個主題係High School Musical, 有得玩我一定去.

我這星期好慘, 阿女比我傳染了扁桃腺發炎, 喉嚨痛到兩日冇食過野同飲水, 最後入了e 院吊鹽水, 成個星期冇返學. 不過 而今家好返晒, 所以SUN 有得去玩.

下星期開始返半日了, 記得提姐姐早點接女放學, 係呢, 你地JOIN左什麼暑期班?

bbqueen and twu

See you all at birthday party tomorrow.  

Chingchingmama

原文章由 chingchingmama 於 08-6-21 17:50 發表
bbqueen and twu

See you all at birthday party tomorrow.  

Chingchingmama

Chimgchingmama & twu

聽日終於相認 la!  so far, 都未報過 D summer course, 你哋会唔会 join 學校 D 暑期班 ar?

[ 本文章最後由 bbqueen 於 08-6-22 00:07 編輯 ]

噢, 原來你們都有去, 我哋都有去,  囡囡仲有同幾個同學影相㖭!

我哋不會join學校的暑期班, 我己經報好晒啦! 都係游水, 畫班, 仲有她學開嘅琴咁. 係呢, fun fair 你哋會去嗎? 是不是只返下午?

Chimgchingmama & twu
聽日終於相認 la!  so far, 都未報過 D summer course, 你哋会唔会 join 學校 D 暑期班 ar?

原文章由 melmo 於 08-6-23 14:54 發表
噢, 原來你們都有去, 我哋都有去,  囡囡仲有同幾個同學影相㖭!

我哋不會join學校的暑期班, 我己經報好晒啦! 都係游水, 畫班, 仲有她學開嘅琴咁. 係呢, fun fair 你哋會去嗎? 是不是只返下午?

...

melmo

唔知我哋囡囡有冇一齊影相呢? 我填咗会去, 咁你哋去唔去 ar?  我估果日只係返去 fun fair, 上午應該唔駛返學!

唔知派 school report 果日, 係未 parents day, 佢哋駛唔駛返學 ar?

原文章由 bbqueen 於 08-6-25 00:16 發表

melmo

唔知我哋囡囡有冇一齊影相呢? 我填咗会去, 咁你哋去唔去 ar?  我估果日只係返去 fun fair, 上午應該唔駛返學!

唔知派 school report 果日, 係未 parents day, 佢哋駛唔駛返學 ar? ...

成績表直接由老師派比學生, 唔會見家長了. 照常返半日學. 另fun fair 上午唔洗返學, 校車照常下午接同送, 玩完校車重可以接我跟車一齊走.

原文章由 twu_hk 於 08-6-25 20:43 發表

成績表直接由老師派比學生, 唔會見家長了. 照常返半日學. 另fun fair 上午唔洗返學, 校車照常下午接同送, 玩完校車重可以接我跟車一齊走.

我仲以為有機会同 Miss Tse 傾吓 tim, 因為呢排佢都好失魂, 成曰唔記得帶書 & 抄漏功課, p2 都唔知佢點算 lor......

幾時至 知道 p2 編去邊班呢? 唔知有冇機会再同你哋囡囡一班?

聽日有冇人返去玩ar?

原文章由 bbqueen 於 08-7-3 23:23 發表
聽日有冇人返去玩ar?

有得玩, 我第一個排隊

今日派咗 report la, 你哋囡囡升边班ar ? 我個囡去 2C, 好似係 Ms Ng 做班主任(亞囡自己講 ge)!

你哋呢! 真係貶吓眼就一年 la!

[ 本文章最後由 bbqueen 於 08-7-8 14:18 編輯 ]

my girl is also at 2C....

原文章由 <i>bbqueen</i> 於 08-7-8 14:13 發表 <br />
今日派咗 report la, 你哋囡囡升边班ar ? 我個囡去 2C, 好似係 Ms Ng 做班主任(亞囡自己講 ge)!
你哋呢! 真係貶吓眼就一年 la!

我女去咗2B, 佢d best friends 都係2B喎, 佢開心到跳起咁濟! Ms Man 係班主任.
記得舊年佢係1B, 連一個kindergarten d friend 都沒有, 人又怕醜, 開學時仲喊過一排.

2B.
‹ 上一主題|下一主題