用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 ☆齊來暢遊聖彼得樂園
樓主: 加加媽咪
go

☆齊來暢遊聖彼得樂園 [複製鏈接]

Re: ☆齊來暢遊聖彼得樂園<第八回>

yauma

ok.. 咁0414前在 confirm 時間地點啦 ..   
我地去4日3夜 .. 只係去南京一個地方.. 其實我都好想去北京..上海..衣d大城市睇下 .. 我好鍾意睇 d 歷史建築 ..    

tszyau2000 寫道:
係ar...日本真係值得一再去ka...    ...南京...我都未去過ar...吾知點kei 呢 ...你公司真係好ar...銘銘又可以出外玩la...甘月尾會去幾多日ar   

我地會間414果日出lai gathering...大人可以傾下計la...小朋友可以四維玩下la...甘我就預埋你同銘銘la...        [quote]
Ding

[size=large]414大家齊來鬆一鬆

1) kima ~~ 1大1小
2) kakama ~~ 1大1小
3) yauma ~~ 1大1小
4) ding ~~ 1大1小
5)

p.s.大家比d意見去邊樹玩ar

我就提議再去多次黃金海岸bbq ar...因為上次我吾多c服..未能盡興     

吾係ka...yauba 都up 過...我地駛吾駛甘痴纏ka...衰鬼       
kikimom 寫道:
車~~~yauba又冇話唔俾我同你甘[size=medium]痴纏黎再鍚多幾咀先     

預備出去接囡放學la...吾知tszyau 今日適應番未呢  

好la...chat later  

ok [quote]
加加媽咪 寫道:
拜託你la yauma        , 等你消息ar  

5) kiuma~~1大1小

p.s.大家比d意見去邊樹玩ar

我就提議再去多次黃金海岸bbq ar...因為上次我吾多c服..未能盡興      >>>>我贊成, 唔駛去咁遠, 我會方便 d.

如果無記錯, 好似係5月2日.     

kikimom 寫道:
yauma

係ar..現家開始可以穿夏季校服la ..唔知去度5月幾多號就全部要換晒..

me too ar!!!經過上次一役後, 依家 d 相會 save 多一份係個外置 hard disk度, 保險d.

吾會ka la....因為kakama 經過今次部pc 甘樣...相信佢今後會save d 相ka la      [quote]
kikimom 寫道:
p.s. kama睇左la..今次d相好靚ar..你可唔可以燒隻disk俾我ar..    你知你地la..分分鐘冇晒d底ma....     
[/quote]

kima, kakama,

已經收到你地 kei email la, thank you.   

yauma,

你應該見唔到 chunma, chunchun今日放1:00p.m.

我琴晚見到 chunma, 同佢傾左一陣, 佢d 嘢都攪得七七八八, 仲叫我地得閒陪佢飲茶, chat 兩句仲好 wor.   

[quote]
原先係ka...不過chunma 有其他野攪先ar...所以我米返左屋企先law..睇下一陣放學見吾見到佢...再問佢有咩幫到手

又要走人la.   

all~~

[size=medium]屯門公路5車相撞全線封閉

今晚放工前check下情況, 睇下搭咩車     

kiuma

你放心喎..我地琴日都傾好ka la..會去黃金海岸.個機起碼小朋友玩時都可以望度佢地ma.    不過落雨就要麻煩yymom啦   

5) kiuma~~1大1小

[size=large]good morning all mom   

我雖然行過死蔭的幽谷, 也不怕遭害, 因為你與我同在. (詩23:4)

kima & kama,
收到mail la, thks.  d相係咪全部都係星光大道
   多唔多復活節kei佈置ar   
我雖然行過死蔭的幽谷, 也不怕遭害, 因為你與我同在. (詩23:4)

絕對正確

gigichacha 寫道:
如果無記錯, 好似係5月2日.     

kikimom 寫道:
yauma

係ar..現家開始可以穿夏季校服la ..唔知去度5月幾多號就全部要換晒..

吾怪之得頭先放學見吾到chunma la....尋日都有同佢通過電話...今早都見到佢...大家亦都可以放心ka la...

甘你係米星期三可以有空ar [quote]
gigichacha 寫道:
yauma,

你應該見唔到 chunma, chunchun今日放1:00p.m.

我琴晚見到 chunma, 同佢傾左一陣, 佢d 嘢都攪得七七八八, 仲叫我地得閒陪佢飲茶, chat 兩句仲好 wor.   

all~~414我自己無問題, 但係都要睇下家中3位大爺意下如何       ...呢排真係無時間plan個幾日假做mud, 我係跟住紅字之後放假    

你地定左先la, 我睇到時中間join定跟足全程la...你地係唔係bbq         

iris

kama果d全部都係星光大道 . 又我頭果part就係海港城.尾就係星光大道.you see

yymom

bingo喎...係呀.我地打算bbq 呀..不過落雨想去你度.你明ka 啦   
‹ 上一主題|下一主題