用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 九龍塘宣道小學 06年9月入讀九龍塘宣道小學的家長請進
樓主: kidslover
go

06年9月入讀九龍塘宣道小學的家長請進 [複製鏈接]

Re: 06年9月入讀九龍塘宣道小學的家長請進

YY 媽咪,

No, 6:30a.m. is the pick up time for Sept.  
Because of this, I have no mood to ask for the school bus for summer holidays.  

My husband & I bring him to school & then the
Philippines maid take him back after school.  
My son is in red group.  
Have you order the lunch from school?
I am still thinking.  Do you have any comments?   

Hi, YY媽咪,

My son is also in Blue Group.  He got on the school bus at 7:50 a.m. for this summer course.  But he will be get on the school bus at 7:05 a.m. in coming Sept.

YY媽咪 寫道:
Hi rinko,

My duaghter also taking the summer course. She is blue group. She got on the school bus at 07:30 a.m. Why your son got on the school bus so early? I seems that you are not live far away. (taxi fees $35 only).
http://by.lilypie.com/FduOp8/.png[/img]

我囝囝是在暑期班黃組。我們住在黃大仙區,暑期班的校車接載時間為7:50am,但九月開學後會提早為6:50am。

我覺得坐校車可減少賴床的機會和幫小朋友開拓另一個社群,讓他能多點機會接觸不同級別的同學。

我們是向學校訂飯的,是否少了個藉口偏食要開學後觀察一下才知。

Hi rinko,
I agreed with kidslover. Same as my idea.
kidslover 寫道:
我覺得坐校車可減少賴床的機會和幫小朋友開拓另一個社群,讓他能多點機會接觸不同級別的同學。

我們是向學校訂飯的,是否少了個藉口偏食要開學後觀察一下才知。

Hi Wndykan,

ha ha........ they will study together in friendship. [quote]
wendykan 寫道:
Hi, YY媽咪,

My son is also in Blue Group.  He got on the school bus at 7:50 a.m. for this summer course.  But he will be get on the school bus at 7:05 a.m. in coming Sept.

Hi ChiChiPaPa,

你囡囡好嗎?  囡囡有沒有上暑期班呀?同我個女一齊上校車都有一個二年級和二個六年級的姐姐.

Does anybody know the first day of the school in this coming September, 1st or 4th?

Tks.
JJJC

4th Sept is the first day.

JJJC 寫道:
Does anybody know the first day of the school in this coming September, 1st or 4th?

Tks.
JJJC

Hi Wendykan

My daughter said she remember your son, he is team 3 in blue group & my daughter is team 2.     

Hi YY媽咪,

我囡囡幾好,放暑假,晚晚追電視劇。囡囡有上暑期班。

佢見到學校網頁話有田徑隊選拔,又話想參加。佢話佢讀德望的朋友教左佢跑步的技巧,所以想參加。我話佢依家的速度唔駛指意有機會入選。如果想參加,要同爸爸媽媽一起跑多D,練番一年,或者在小四重會有D可能。

坐校車及在學校訂飯, 我都同意你們的意見。

YY媽咪 寫道:
Hi rinko,
I agreed with kidslover. Same as my idea.[quote]

[/quote]
http://by.lilypie.com/FduOp8/.png[/img]

我仔咪有係晚晚追"神鵰",見到姑姑簡直暈晒浪
依家又追緊明珠台"24"。

你囡囡咁好志氣想參加田徑隊選拔,我都想囝囝參加,
但佢唔彩我,話怕辛苦喎。

另外想問 "United English"  "A Question A Day" card.
Box "Q" 答案係咩? 我仔填漏佐。

Hi, Simoomhot & ChiChiPaPa,

我仔仔都好鍾意跑步, 唔知小一可唔可以參加田徑隊選拔

雖然明知佢實入唔到圍, 但係最少比佢參與, 及知道原來自己唔係最叻, 因為不嬲佢認為自己跑得好快

引文:
--------------------------------------------------------------------------------

simoomhot 寫道:

我仔咪有係晚晚追"神鵰",見到姑姑簡直暈晒浪  
依家又追緊明珠台"24"。

你囡囡咁好志氣想參加田徑隊選拔,我都想囝囝參加,
但佢唔彩我,話怕辛苦喎。

另外想問 "United English" "A Question A Day" card.
Box "Q" 答案係咩? 我仔填漏佐。
--------------------------------------------------------------------------------

Hi, Kidslover,

How did you know the school will start at 4th Sept??

And please advise anything we need to bring together at 29th this coming Sat  

4th Sept is the first day.

[quote]
JJJC 寫道:

Tks.
JJJC
[/quote]

Hi, YY媽咪,

As my son is already sleeping right now, I will ask him whether he remember your daughter or not tomorrow.

YY媽咪 寫道:
Hi Wendykan

My daughter said she remember your son, he is team 3 in blue group & my daughter is team 2.     

Hi Wendykan,

根據學校要求 P3-P6 才有資格參加選拔,
不過我囝囝有同學係P.2時已入田徑隊受訓。

起碼佢主動提出嗎...你唔好潑佢冷水,比佢試吓啦... .陪吓佢跑吓. ..我都有睇到學校網頁,我都想比個女參加,可惜要三年級以上.
ChiChiPaPa 寫道:
Hi YY媽咪,

我囡囡幾好,放暑假,晚晚追電視劇。囡囡有上暑期班。

佢見到學校網頁話有田徑隊選拔,又話想參加。佢話佢讀德望的朋友教左佢跑步的技巧,所以想參加。我話佢依家的速度唔駛指意有機會入選。如果想參加,要同爸爸媽媽一起跑多D,練番一年,或者在小四重會有D可能。

Hi simoomhot,

我今晚路過又見到你同 ChiChiPaPa 兩個中堅分子...嘻嘻...好啦, 終於比我等到一個報答的機會啦... "United English" "A Question A Day" card. Box "Q" 答案係...."a quilt".

好開心小女暑期班同 ChiChi 一組, 佢返黎話在學校和校車同你個女傾到唔捨得返屋企, 我個女咪同你地 D 小朋友一樣晚晚追電視劇, 都唔知九月開學可唔可以收返個心番黎...你個女真係明乎其實 play hard wor...田徑隊又啱呀....呢D要曬太陽嘅活動都係唔啱我屋企位小姐架啦, 我反而打算同佢報一, 兩個公開鋼琴比賽, 攞多 D 出台經驗, 等佢可以順便為校際音樂節熱下身, 其中通利琴行的"香港傑出青少年音樂家大獎2006"好似唔錯, 唔知你兩位又有無興趣呢 ?

晞晴媽咪    

Hi 晞晴媽咪,

唔該晒!  我仔好烏龍,好多時冇填到。我成日諗咁多人參加,究竟有冇機會得獎呀!

"兩個公開鋼琴比賽"
我有興趣, 我都想仔仔熱下身,參加下公開比賽,係邊度有資料睇到呀?

Hi simoomhot,

我呢排考慮緊兩個公開鋼琴比賽, 一是通利琴行的"香港傑出青少年音樂家大獎2006", 詳情可參看(click->): "香港傑出青少年音樂家大獎"

另外一個是香港音樂家協會與樂韻琴行合辦的"2006莫札特鋼琴大賽", 小女於去年參加左這間琴行辦的"舒曼鋼琴大賽", 好好彩在初賽拿了優異獎, 但由於今年莫札特鋼琴大賽的比賽歌曲較深, 所以仲十五十六唔知報唔報名好, 如你有興趣參加這個比賽, 可打電話到樂韻琴行查詢 (2626 9382)

晞晴媽咪    
‹ 上一主題|下一主題