用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 根德園幼稚園 請問有冇K1I(Kent Road)家長一齊分享吓?
樓主: wingmommy
go

請問有冇K1I(Kent Road)家長一齊分享吓? [複製鏈接]

喂mami 們,

昨天辛苦大家了, 以為吃buffet 會很relax.  
子筠ma, 你飽唔飽架?

我老公昨晚煮dinner 說很飽, 只有魚和菜.
我話:係咩, 我一啲都唔覺好飽, 忍唔住, 揾多2塊义燒食!

But, 班 王子,公主就真係好happy!
好似老友聚舊!

小朋友玩得咁開心,有得食又有得玩,真係要多謝你為佢地物色倒咁好o既場地同節目. Heartful thanks to you!

原帖由 AudreyMan 於 09-7-6 09:44 發表
喂mami 們,

昨天辛苦大家了, 以為吃buffet 會很relax.  
子筠ma, 你飽唔飽架?

我老公昨晚煮dinner 說很飽, 只有魚和菜.
我話:係咩, 我一啲都唔覺好飽, 忍唔住, 揾多2塊义燒食!

But, 班 王子,公主就真係好happy! ...

Eddie mami,

日本之旅happy 嗎?
我哋忍唔住吃了buffet一次!
現等埋你一齐去旅行!

原帖由 dvdrom 於 09-6-30 18:46 發表
我2號去日本,9號返。
噚日見完Miss Wong 同 Miss Ng, 有D唔捨得,但囝囝好似未知發生乜事,無反應。
我噚日見倒竣皓同埋Rachel,兩個都係爸爸帶返學。
有機會約埋一齊出見。

...

Audrey Mami:

大家好! 日本之旅返後太忙,所以無上。
知道你去食Buffet真係好開心,最緊要係D小朋友玩得開心。
一齊去旅行緊係好啦! 去離島/睇營火蟲/沙灘 ??

原帖由 AudreyMan 於 09-7-12 20:34 發表
Eddie mami,

日本之旅happy 嗎?
我哋忍唔住吃了buffet一次!
現等埋你一齐去旅行!

Anyone have interest:

Fat Angelo's Little Chef Workshop
Audrey 會報 7.25.( 3:00-5:00 ) Tsuen Wan 有興趣就快手 la
only$40-
http://www.fatangelos.com/newsletter/html/news-20090701tru01.html#pizza

We went there before for birthday party, it was good. But I don't think Jack can be patient for a chef. I can imagine how trouble for Jack making a pizza. we will go there have a look when the time is ok. Enjoy.

原帖由 AudreyMan 於 09-7-15 21:45 發表

Fat Angelo's Little Chef Workshop
Audrey 會報 7.25.( 3:00-5:00 ) Tsuen Wan 有興趣就快手 la
only$40-
http://www.fatangelos.com/newsletter/html/news-20090701tru01.html#pizza ...

紓穎都報咗名25/7整pizza呀,到時見!

原帖由 AudreyMan 於 09-7-15 21:45 發表

only$40-
http://www.fatangelos.com/newsletter/html/news-20090701tru01.html#pizza ...

Hello 各位K1I媽咪及同學仔 :

我都幫Marcus (麥向鋋)同佢哥哥和妹妹報咗名(3兄妹), 到時可以等佢同同學仔見吓面喇, 亦好開心到時有機會認識各位媽咪. 多謝Audrey媽介紹有關資料.

Thank you so much!!!

Cheers!
Marcus 媽咪

only$40-

大家有無興趣揾啲嘢搞吓?

A. 15/8 ( Sat ) 1:00-2:30
     Shatin New Town Mcdonald 有期( 有自己玻璃房, 啲姐姐幾好, ) 搞個集體gatering or birthday party!

B. 看看Eddie mami any 'local Tour " suggest !

C. any other suggestion?

原帖由 dvdrom 於 09-6-26 12:04 發表
大家有無興趣參加熒火蟲團?

如有20多人 (包括小童),就可自組行程。 
可建議 7月18日,行程約下午2時於 KV 門口乘旅遊巴出發,下午可去摘荔枝或粉嶺休閒農莊製作pizza 或其他,晚飯後看熒火蟲。

費用約$150 (大小同價) ,去 ...

up ! up!

原帖由 AudreyMan 於 09-7-30 10:22 發表
  大家有無興趣揾啲嘢搞吓?

A. 15/8 ( Sat ) 1:00-2:30
     Shatin New Town Mcdonald 有期( 有自己玻璃房, 啲姐姐幾好, ) 搞個集體gatering or birthday party!

B. 看看Eddie mami any 'local  ...

回覆 1# AudreyMan 的文章

0甘0岩JACK响15号开生日會, 乜Mcdonal 有期咩, 我仲以为无, 走去揾人地CLUB HOUSE搞tim.
你地會来参加吗? 一齐来玩啦! 但好远, 响土瓜湾傲雲峰, 5-8PM. 几多人都得0架. 不过吾好带礼物来呀.

你邀請Audrey真的好高興, because 你是k1I 的第一個同學請我地開party.
之前我見無セ人上嚟吹水, so 我都無上嚟好耐.

生日會,我要夾時間先.再call 你!
Anyway, Thankyou very much for invitation.!

原帖由 Cecilia818 於 09-8-5 23:39 發表
0甘0岩JACK响15号开生日會, 乜Mcdonal 有期咩, 我仲以为无, 走去揾人地CLUB HOUSE搞tim.
你地會来参加吗? 一齐来玩啦! 但好远, 响土瓜湾傲雲峰, 5-8PM. 几多人都得0架. 不过吾好带礼物来呀. ...

希望你可以来啦. JACK成日都话要叫同学仔.

原帖由 AudreyMan 於 09-8-11 17:22 發表
你邀請Audrey真的好高興, because 你是k1I 的第一個同學請我地開party.
之前我見無セ人上嚟吹水, so 我都無上嚟好耐.

生日會,我要夾時間先.再call 你!
Anyway, Thankyou very much for invitation.!

...

紓穎都想o黎參加JACKO既生日會呀!

原帖由 Cecilia818 於 09-8-12 07:45 發表
希望你可以來啦. JACK成日都話要叫同學仔.

好呀! 黎啦, 6:30 到7:30有魔术师呀!啓得机场隔离,傲雲峰个CLUB HOUSE, 比较远d, 你识吾识来呀?

原帖由 wingmommy 於 09-8-13 21:57 發表
紓穎都想o黎參加JACKO既生日會呀!

應該識o黎,到時語識再call你啦!

原帖由 Cecilia818 於 09-8-13 23:15 發表
好呀! 黎啦, 6:30 到7:30有魔術師呀!啟得機場隔離,傲雲峰個CLUB HOUSE, 比較遠d, 你識吾識來呀?

回覆 1# wingmommy 的文章

今日收到注册信, 见到写住2U, 是否即K2U班? 有无同学仔一样?

仔仔2s班有冇同學仔一齊???
原帖由 Cecilia818 於 09-8-15 13:16 發表
今日收到注册信, 见到写住2U, 是否即K2U班? 有无同学仔一样?

馬天胤2P呀

原來31/8要返學, 我仲book左機票去旅行

都係我冇問清楚啦, 以為1/9開學

紓穎同阿JACK一樣都係讀2U班,第日多O的保持聯絡啦!

原帖由 Cecilia818 於 09-8-15 13:16 發表
今日收到註冊信, 見到寫住2U, 是否即K2U班? 有無同學仔一樣?
‹ 上一主題|下一主題