用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 宣道幼稚園 宣道幼稚園2007 K1
樓主: mya
go

宣道幼稚園2007 K1 [複製鏈接]

係呀, 完全同意, 真係要check清楚先好呀, 尤其是有d地方係一街/一河之隔架咋~~

原文章由 OO記 於 08-6-11 09:44 發表

早晨各位,

哩招止蝕回升唔錯吖.  不過買樓Check清楚,唔好去左深水土步都唔知.

有水玩..好開心

昨天草草同好朋友在校車上嬲爆爆,聽司機叔叔話..因為未有水玩‧haha今日玩完水.開心晒!!
與您共渡快樂時...天天都唔簡單!

樂媽:
我個仔個條係一件頭.
佢地今日玩左水啦, 好開心, 仲話水池外面有真的turtle 係度游, 又話有花灑, 好似好好玩咁.
原來手冊有寫, 等我仲上來問你地係咪真

樂媽, 問多句, 我打算報迦南的暑期活動班, 11-28/8, 你有冇興趣? 我個仔呢輪有講起你個仔, 問點解以前同佢同班, 但而家讀上午班?

原文章由 aquarius828 於 08-6-12 16:49 發表
琴日都仲未, 今日就未知啦...

係呢! 金毛b媽呀: 你仔仔果條泳褲係一件頭(連衫), 定係齋褲仔咋? 同埋我想知道係係室內定室外玩架, 你知唔知呀?

原文章由 aquarius828 於 08-6-12 16:49 發表
琴日都仲未, 今日就未知啦...

係呢! 金毛b媽呀: 你仔仔果條泳褲係一件頭(連衫), 定係齋褲仔咋? 同埋我想知道係係室內定室外玩架, 你知唔知呀?

樂媽

我阿仔個件係防曬衣 + 泳褲, 我又唔知係室內定室外玩喎, 我估係室外咋
教育王國以外之相冊連結已被刪除

原文章由 ryanhcl 於 08-6-12 19:15 發表
昨天草草同好朋友在校車上嬲爆爆,聽司機叔叔話..因為未有水玩‧haha今日玩完水.開心晒!!

我估因為高班畢業禮綵排因上晝係o甘,我諗下晝都係.

嬲爆爆---塊面脹卜卜??
我是藍的
錯錯錯
我是男的

大家好﹗好耐無上黎﹐上個禮拜去左成個星期旅行(好似吾係幾好﹐專登請假去旅行﹐不過要就我D假期無法啦﹗大家千祈吾好學我)

阿女尋日放學返黎好興奮甘話星期二要帶泳衣﹐係米即係下個星期二呢﹖但係你地又話玩左水﹐甘究竟係幾時先要帶架﹖

另外﹐下個星期一係米吾駛返學呀﹖吾好意思﹐甘多stupid問題﹐因為放完假個人好似未回魂甘呀

原文章由 NatMom 於 08-6-13 12:45 發表
大家好﹗好耐無上黎﹐上個禮拜去左成個星期旅行(好似吾係幾好﹐專登請假去旅行﹐不過要就我D假期無法啦﹗大家千祈吾好學我)

阿女尋日放學返黎好興奮甘話星期二要帶泳衣﹐係米即係下個星期二呢﹖但係你地又話玩左水﹐甘究竟係幾時先 ...

如我,咪理,總之佢話帶就帶!

下週一放假(因高班畢業禮(希望他們不受天氣影響)於本週六下午進行而放的特別假)

滿意嫦娥十X號的探測嗎?  唔收貨都冇法,但算是好的開始.
我是藍的
錯錯錯
我是男的

double:

我早前都有問我仔仔返唔返暑假班, 不過, 佢話唔想返喎
另外, 你介唔介意講你仔女叫咩名比我聽呀(可pm架), 我想再問多次我仔仔呀!

原文章由 double 於 08-6-12 23:25 發表
樂媽:
我個仔個條係一件頭.
佢地今日玩左水啦, 好開心, 仲話水池外面有真的turtle 係度游, 又話有花灑, 好似好好玩咁.
原來手冊有寫, 等我仲上來問你地係咪真

樂媽, 問多句, 我打算報迦南的暑期活動班, 11- ...

我仔仔話比我聽係係踏單車果度喎~~

原文章由 金毛B媽 於 08-6-13 09:37 發表

樂媽

我阿仔個件係防曬衣 + 泳褲, 我又唔知係室內定室外玩喎, 我估係室外咋

小朋友對升k2的感覺如何?
haha話咁快又一年了.聽說同車的k3小朋友有d都派到名名名校wow.好快又到我地頭痕lu.

樂媽:
請check pm

原文章由 aquarius828 於 08-6-13 16:15 發表
double:

我早前都有問我仔仔返唔返暑假班, 不過, 佢話唔想返喎
另外, 你介唔介意講你仔女叫咩名比我聽呀(可pm架), 我想再問多次我仔仔呀!

ryancl,
包括乜野名校?

原文章由 ryanhcl 於 08-6-14 00:07 發表
小朋友對升k2的感覺如何?
haha話咁快又一年了.聽說同車的k3小朋友有d都派到名名名校wow.好快又到我地頭痕lu.

哎呀, 我昨日唔記得左原來唔駛返學, 上午又沒有上 bk喎, 攪到婆婆係樓下等左好耐校巴, 先打俾我, 又才醒起唔駛返學

真係大頭蝦喇

哎呀, 我昨日唔記得左原來唔駛返學, 上午又沒有上 bk喎, 攪到婆婆係樓下等左好耐校巴, 先打俾我, 又才醒起唔駛返學

真係大頭蝦喇

住我樓上就有個比女拔同瑪利諾收左 (同我個女搭同一架校車既)

原文章由 double 於 08-6-16 00:42 發表
ryancl,
包括乜野名校?

入左一個古蹟mary ..knoll..,一個喇..沙.. 喇..

希望萬眾期待的演出不受風神所影響啦...
草草每日在家練習'世界真細小',好開心!!好似將大家的距離拉近晒啊.嘻嘻!!

各位早晨:

講開升小學, 同車有個升沙田呂X才小學, 都係沙田區數一數二名校.  我感覺係升小學重有好長日子, 但係K3開學就要選小學, 又好似就黎殺到感, 小朋友真係不知不覺長大了.

我聽 K2 家長講, 以佢所知, 有入男拔, 女拔, 德望, St. Paul, la salle, 好似咩名校都有人入到喎

今日問佢係咪唱世界真細小,佢話唔係..仲話係咩..活力健康wow.都唔知道邊句真..
‹ 上一主題|下一主題