用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 聖公會荊冕堂士德幼稚園 2007 K1 荊冕堂士德幼稚園 - 小朋友list響p.1 ...
樓主: Laputa
go

2007 K1 荊冕堂士德幼稚園 - 小朋友list響p.1 [複製鏈接]

我尋日打番屋企同大細b傾兩句,大b好興奮不停講點整啫喱,點知打風! 無計!

[ 本文章最後由 twins312 於 08-6-25 15:08 編輯 ]

汀角泥灘潮水低於0.8米的時間:76(1600~1800)720(1500~1800)83(1600~1800) 817(1500~1700)831(1500~1800)
集合:1500大埔墟火車站

費用
成人@$160      12歲以下小童 @$140

行程 :1530 旅遊車抵汀角泥灘~龍尾考察     
            1730 大尾督環保農莊餐廳晚餐   
            1900 旅遊車往大埔滘探索螢火蟲  
            2100 探索完畢,旅遊車送往大埔火車站解散   

不如7月20號!

原文章由 twins312 於 08-6-25 15:12 發表
汀角泥灘潮水低於0.8米的時間:7月6日(1600~1800)、7月20日(1500~1800)、8月3日(1600~1800)、 8月17日(1500~1700)、8月31日(1500~1800)

費用:
成人@$160      12歲以下小童 @$140

行程 :1530 ...

twins & all,
去泥灘. 讚承
7月20日我ok 架, 但why要咁後先去呢?係未7月6日你唔ok 呀?

Hi Hi,

不如記低大家嘅選擇, 再確定日期, 好嗎 ?

汀角泥灘生態~大埔滘螢火蟲探索

汀角泥灘潮水低於0.8米的時間:

76(1600~1800)720(1500~1800)83(1600~1800)817(1500~1700)831(1500~1800)
費用成人@$160      12歲以下小童 @$140

參加者                        人數                   日期

和平班-璇璇               2大1小               以上all OK

[ 本文章最後由 Pluto 於 08-6-25 17:46 編輯 ]
薇璇在6月6日出左世啦 ! (2.97kg)
歡迎進入 => 璇璇開心樂園

原文章由 LongBMa 於 08-6-25 17:16 發表

twins & all,
去泥灘. 讚承
7月20日我ok 架, 但why要咁後先去呢?係未7月6日你唔ok 呀?

因為呢日係twinsmama生日,即係我呀!

Hi Hi,

76(1600~1800)720(1500~1800)83(1600~1800)817(1500~1700)831(1500~1800)

參加者                        人數                   日期

和平班-璇璇               2大1小               以上all OK
和平班-twins               2大2小               7月20日

Hi Hi,

和平班-twins               2大2小               7月20日
和平班-long long        2大1小                both ok  

原文章由 twins312 於 08-6-25 22:53 發表

因為呢日係twinsmama生日,即係我呀!

原來係你big date,咁我地梗就你嘅

原文章由 LongBMa 於 08-6-26 12:22 發表
Hi Hi,

7月6日(1600~1800)、7月20日(1500~1800)、8月3日(1600~1800)、8月17日(1500~1700)、8月31日(1500~1 ...

仲有無其他家庭join呢個活動呀!

[ 本文章最後由 twins312 於 08-6-26 14:54 編輯 ]

Hi Hi,

和平班-long long        2大1小                both ok  
和平班-諾諾               2大1小                7月20日

http://hk.myblog.yahoo.com/twins312mama/article?mid=447&prev=463&next=424

大家去Disney Hollywood酒店住的話,要小心泳池條..sir..滑梯呀!

話比我一定哭了出來!!! disney 真是太過份, 草草了事!!!

各位:

我覺得今日和平班份功課好難, 要照圖畫三角形為主的稻草人和正方形為主的機械人, 我教呀囡做時好考耐性, 差d按捺不住!

[ 本文章最後由 小飛飛syc 於 08-7-3 13:32 編輯 ]

醒目開學勳章

Yes Yes, Connie also found it very difficult.  She tried to make excuse that she is sleepy. . .

原文章由 小飛飛syc 於 08-7-3 00:42 發表
各位:

我覺得今日和平班份功課好難, 要照圖畫三角形為主的稻草人和正方形為主的機械人, 我教呀囡做時好考耐性, 差d按捺不住!

原文章由 小飛飛syc 於 08-7-3 00:42 發表
各位:

今次對佢地來講係難咗少少,希望佢地做多啲會習慣.朗朗係電話到都話唔識做,要等我返屋企教佢做

原文章由 twins312 於 08-6-26 21:44 發表
Hi Hi,

7月6日(1600~1800)、7月20日(1500~1800)、8月3日(1600~1800)、8月17日(1500~1700)、8月31日(1500~1 ...

仲有冇家長join我地去呀?
twins 我地要唔要報名先呀?

各位:

嘩!呀囡話下星期五會游水,居然在學校游水,諗都無諗過!

原文章由 小飛飛syc 於 08-7-4 13:39 發表
各位:

係呀, 通告有寫, 朗朗已諗定biring咩返去swimming時玩啦

原文章由 LongBMa 於 08-7-4 12:38 發表

仲有冇家長join我地去呀?
twins 我地要唔要報名先呀?

等埋思嵐覆就可以報名!

原文章由 小飛飛syc 於 08-7-4 13:39 發表
各位:

初時大哥響電話同我講,我都唔信,兩個講到兩好認真,要毛巾、泳衣等!我問婆婆知唔知,婆婆話佢地放學已經講,但婆婆又係唔信,終之放工返泥睇手冊先知係真呀!
‹ 上一主題|下一主題