用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 初中教育 仔女經
樓主: maba
go

仔女經 [複製鏈接]

Re: 仔女經

sorlo 寫道:
我都係十二點幾訓, 六點起叫大小姐起身番工

12典幾我date 緊阿周2公子lu     

ng 知典解    咁多都成隻國寶上身ge      個人真"虧虧'地

sorlo 寫道:
今日又升成兩百點, 的亞叔亞婆又響度補住銀行出便部大利是机, 睇下幾時"林"   

agreed     

布甸仔媽媽 寫道:
[quote]
maba 寫道:
哈..抽工行1手中1手, 無浪費子彈..
可以去high tea啦~~   

聽者有份        [/quote]

好呀, 請各位飲杯                                                   :pint:  :pint:

vivi_vivi 寫道:
我而家簡直嚴重睡眠不足呀, 每晚點幾先瞓, 每朝6點幾就起身。好彩, 以前訓練有數, 一到放假, 我就可以大瞓特瞓, 兩位公仔係好少會trouble 我啫。

我放假都ng tak 晏, 阿2少要湊ar   

maba 寫道:
好呀, 請各位飲杯                                                     

:pint:    :pint:

我女好O的, 佢交左鬧鐘, 自己會起身, 唔駛我叫佢.
sorlo 寫道:
我都係十二點幾訓, 六點起叫大小姐起身番工

maba,

我咪就係bun bun lor, mom

[quote]
maba 寫道:
你唔係有賓賓四跟尾ke 咩?
[/quote]

嘩, 你有全日free, 攪咩要ot到點幾, 係咪想boss 加你人工

我對囝囝好難先叫duck 醒, 冇計, 似我咁懶床  :cry: 。
攪到我成日一早就要好似潑婦罵街咁

VIVI,

我同你一樣搞呢搞路都成12點1點先訓, 你都叫好, 放假可以訓晏O的, 我就唔得啦, 放假都8點半就起身, 細女會叫醒我地, 而且都訓唔得晏.

annie, 細布甸咁細應好好瞓架?!

rclamlam 寫道:
我女好O的, 佢交左鬧鐘, 自己會起身, 唔駛我叫佢.

我要煮bf 俾大少食sin 返school     

vivi,

你對仔仔宜家邊個湊佢地呀?

Annie,

我就唔駛整早餐比阿女食, 有工人煮, 阿女唔想我唔做野, 唔想我變c9(雖然我宜家都係).

maba,

我日頭要返工, 放工返屋企就開打仗架喇
囝囝瞓左先至係我ge 私人時間咋

我對囝囝好難先叫duck 醒, 冇計, 似我咁懶床  :cry: 。
攪到我成日一早就要好似潑婦罵街咁

你同我響屋企都一樣, 似個din 婆...哈..哈                             

我個女要我叫, 同埋朝早提一提佢拎乜野, 咁大個女一的都唔獨立   
凡事都有定期 、 天下萬務都有定時 . 生有時 、 死有時 .

maba 寫道:
annie, 細布甸咁細應好好瞓架?!

佢習慣佐8典前起身 (8典半度出門口返學), so 假期都咁上下time lor   

rclamlam,

我而家sat & sun 都唔可以瞓晏呀, 因為囝囝sat 8點幾就要返到學校.  sun 又要返童軍•

我都係, 日頭番工, 放工就同個女打仗, 到佢訓左, 朝早又打仗, 都唔知為乜
凡事都有定期 、 天下萬務都有定時 . 生有時 、 死有時 .

vivi & mabo,

屋企無人可以幫你地咩? 你地老公呢, 有無幫手架?
‹ 上一主題|下一主題