用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 聖若望英文書院 SJC Parent Club 07 Part 4 NEW
樓主: BBChu
go

SJC Parent Club 07 Part 4 NEW [複製鏈接]

醒目開學勳章

各位早晨,

見到你地大人都話唔捨得, 相信小朋友們一定更加唔捨得喇 ! 日後點樣contact, 會否另外0係一個地方開topic ?

Tomkate,
星期一見到thomas, 我都同佢講日後可能好少機會見喇.:-|

多謝晒!  一直麻煩妳真係吾好意思

原文章由 新幹線 於 07-7-13 09:15 發表
BBChu & lv,
玩得開心D呀:) :)

唔好客氣啦!

原文章由 BBChu 於 07-7-13 10:51 發表
多謝晒!  一直麻煩妳真係吾好意思

原文章由 新幹線 於 07-7-13 09:15 發表
BBChu & lv,

新幹線,
多謝 , 我都希望玩得開心 d , 但個边e+ 打緊風....
我囝今日拜託 李卓x 同學幫佢將 hoei 的記念冊歸還,希望成功啦, 收唔到的話, 我地再填過啦。
lv

我囡返黎一輪咀講今日幾好玩

原文章由 lv 於 07-7-13 13:57 發表

新幹線,
多謝 , 我都希望玩得開心 d , 但個边e+ 打緊風....
我囝今日拜託 李卓x 同學幫佢將 hoei 的記念冊歸還,希望成功啦, 收唔到的話, 我地再填過啦。
lv

原文章由 新幹線 於 13/7/07 09:15 AM 發表
早呀

真係好唔捨得

BBChu & lv,

ShanShan,
收唔收到呀

Good evening.

真係好快, 咁又話畢業啦. 我都真係有d唔捨得.  :cry:  

新幹線
收到啦, 應該 ok 冇問題.

BBChu
都係個句, 玩得開心d呀, 唔洗太 miss 我哋呀, ok?

原文章由 lv 於 13/7/07 01:57 PM 發表

新幹線,
lv

lv
你哋去边玩呀?  anyway, I am sure you will be ok, have fun.

我哋 next Tues 都去 SIN 5 日.

真係比 Natalie 激c我啦, 知道話有幾張記念 book 要寫, 今朝一早起身同佢寫好, 諗住都有得比返d同學仔啦.

加上 yesterday, daddy "啦啦聲"整好d相, 又係諗住比返人, 吓! 佢因為要換袋, 就 all 都唔記得帶啦.  

原文章由 ShanShan 於 07-7-13 17:14 發表
真係比 Natalie 激c我啦, 知道話有幾張記念 book 要寫, 今朝一早起身同佢寫好, 諗住都有得比返d同學仔啦.

加上 yesterday, daddy "啦啦聲"整好d相, 又係諗住比返人, 吓! 佢因為要換袋, 就 all 都唔記 ...

Steven 都係一樣, 琴日只記得派比自己班寫, 其他班今日先派比人咋.
shanshan,bbchu,yoyo,lv,sueannemami,pokpomami,ar lam
你地睇下有無比到你地既仔仔女女.

原文章由 sally1 於 07-7-13 17:34 發表

shanshan,bbchu,yoyo,lv,sueannemami,pokpomami,ar lam
你地睇下有無比到你地既仔仔女女.

sally1,
收到啦, 下星期六先比返你丫。

新幹線,
因為校車 ee 唔比係車度派野, 所以你囝張記念冊仲係我囝手上, 下次見到你先比你啦 .

lv

有冇人想知道聖若望英文小學的派位結果

http://discuz.baby-kingdom.com/viewthread.php?tid=1057912&extra=page%3D1

If what they said were true, parents need to seriously reconsider if they should allow their kids to enrol for the SJC Primary School.

早晨各位!

早呀!!
~~最鍚我個寶貝仔仔~~

早晨

sally1,
禮拜六果日,珀豪無端端問我:媽咪,第日我地可唔可以約steven出黎玩呀?我話梗係得啦!!

原文章由 Tomkate 於 07-7-16 10:41 發表
sally1,
禮拜六果日,珀豪無端端問我:媽咪,第日我地可唔可以約steven出黎玩呀?我話梗係得啦!!

真係惾豬lai
雖然唔同學校姐, 我地重可以keep住出來玩架嗎
bbchu,新幹線
你地要搞多d gathering比我地先得啦

原文章由 sally1 於 07-7-16 10:52 發表

真係惾豬lai
雖然唔同學校姐, 我地重可以keep住出來玩架嗎
bbchu,新幹線
你地要搞多d gathering比我地先得啦

係呀!!

sally1 & Tomkate.
梗係啦! 我地一定要成日約出o黎呀!

原文章由 Tomkate 於 07-7-16 11:08 發表

係呀!!

醒目開學勳章

各位午安,

BBChu, lv, ShanShan,
祝你旅途愉快 !!
‹ 上一主題|下一主題