用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 聖若瑟英文小學 聖若瑟英文小學 (彩石里) 一年級加油站
樓主: fling
go

聖若瑟英文小學 (彩石里) 一年級加油站 [複製鏈接]

各位媽咪

我知道代替"觀看賬號"的方法啦!!!

你們在左手邊的格仔click一下, 當出現了tick時, 右上角會出現 "收藏本版 | 我的話題", click我的話題進入, 會出現我的回覆, 你們經新版面發表過的文章就會出現啦!!!

各位媽咪

我找到代替"觀看賬號"的方法啦!!

在右上角有個"收藏本版 | 我的話題", 按"我的話題"就可找回經新版面發表過的文章啦 :loveliness: :loveliness:

點解睇唔到發表完的文章

原文章由 ycdy 於 07-7-4 10:37 發表
Hi labelwah:

多謝你的寶貴意見呀!

thanks!

=================
HI YCDY,
不用客氣喔, 聖小係一間好好的學校, 你同你的小朋友比心機呀...
希望你地明年成功進入成為其中一份子呀....
努力...加油....

HI YCDY,
不用客氣喔,聖小是間好好的學校,
希望你同你的小朋友明年順利通過面試,
成為其中一份子.....
努力..加油呀....

嘩,更新系統後,好差喎:tongue:

搵呢個TOPIC搵左五分鐘 要遂個topic搵,仲要一路搵一路彈句 " 你有新口訊....... " 但其實係無既,好浪費時間呀 咁攪法,即係叫我地少d發表呀

Hi all mom,

我已經投訴了點解bk更新系統後,仲差過以前

以前發表完,click去 "觀看賬號" 就可以睇到自己曾經發表過
topic:  但而家都唔知點搵 :tongue: 要用成十分鐘先搵返個topic,
仲要一路搵,一路顯示" 你有新口訊......... " 但其實無新口訊既,
激死   

投訴...投訴 .. 好唔方便呀

原文章由 ycdy 於 07-7-4 10:37 發表
Hi labelwah:

多謝你的寶貴意見呀!

thanks!

===================
Hi YCDY,
不用客氣啦, 聖小是問好好的學校,
希望你同你的小朋友一齊努力,順利通過面試,
可以進入成為其中一份子啦....
努力....加油呀...

Hi fling & wah,

可能仲係upgrade系統中,昨晚發表完既文章今早再見到

原來,fling昨天早上搵到點樣方法既文章都要一日後才出現,激死

fling,

我搵唔到左手邊既”格仔”, 請問係邊 ?
======================
原文章由 fling 於 07-7-4 10:42 發表
各位媽咪

我知道代替"觀看賬號"的方法啦!!!

你們在左手邊的格仔click一下, 當出現了tick時, 右上角會出現 "收藏本版 | 我的話題", click我的話題進入, 會出現我的回覆, 你們經新版面發表過的文章就會出現 ...

LV77,

個格仔無用架, 只係 click 我的話題就得啦.....

原文章由 fling 於 07-7-5 11:58 發表
LV77,

個格仔無用架, 只係 click 我的話題就得啦.....

右邊的格仔?,我的話題?  點解我冇概!

原文章由 wincokk 於 07-7-5 14:34 發表

右邊的格仔?,我的話題?  點解我冇概!

==============================
wincokk,

你地先click ”小學雜談” ,在 ”小學雜談”廣告閃閃下條
bar 位右方見到 ”收藏本版 ” 及 ”我的話題”,click入我的話題,就可以搵到曾經發表過既文章

仲有fling開左個PART TWO, 你有時間去果邊傾下啦:D

簽名被屏蔽
‹ 上一主題|下一主題