用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 旺角基督教服務處雋匯幼兒學校
樓主: waiwaichu2003
go

旺角基督教服務處雋匯幼兒學校 [複製鏈接]

Re: 旺角基督教服務處雋匯幼兒園

fionkwok,
咁你一陣會唔會同school講退色事件呀?

果日我囡囡做花女都算開心啦, 但訓得唔夠, 心情就麻麻地.

twins,

冇所謂喎! 不過, 我係驚唔記得啫!!     

各位,

我地使唔使開過新topic 呀? 記得之前睇過, 話 "回應' 超過2000篇最好就開新 topic, 如果唔係就會好慢咁, 你地有邊個識開呀? 我就.......     

fionkwok,

而家開?
waiwaichu2003,zimba,cck,1036...知唔知定?

lioxi,
我估男仔個套唔會nut色.

fionkwok,
咁你記得就反應下啦, 等佢地知道未著返學都攪到套校服咁
肉酸.

不如等waiwaichu2003繼續幫我地開new topic. 好冇?

我唔知呀!!!

不過, 就見過另外d topic 係有part 2, 係咪都係咁樣開架? 我諗 twins 會清楚d 既!!!

Twins 寫道:

不如等waiwaichu2003繼續幫我地開new topic. 好冇?

好呀!!! 但係, 如果而家唔開, 會唔會有問題架? 除咗慢d之外.....

Twins 寫道:
lioxi,
我估男仔個套唔會nut色.

twins,

等我洗完再話你知....不過希望唔好nut色la!!!事關我
好lazy,唔想分開洗呀!!

zimba,

你咁晏既 ?

lioxi 寫道:

twins,

等我洗完再話你知....不過希望唔好nut色la!!!事關我
好lazy,唔想分開洗呀!!

lioxi,

我諗第一次洗都係分開洗好d啦!

lioxi,

我諗第一次洗都係分開洗好d啦!

呢個當然la!!!不過之後就唔會la!!!
囝囝開學初,我都係手洗,但之後就冇la....   

twins,fionkwok,

我啱啱發現,原來囝囝條褲既褲"郎"好長,我并上身都啱,即係如果囝囝著上身,可以'休'到胃('空'對下)...

lioxi,

我咪仲衰, 一直都冇幫阿女用手洗衫架! 連燙都冇架!!!     

lioxi,

有冇咁 "跨" 呀? 你都arm?

fionkwok,

冇!!我講緊係個褲'郎'到腰的長度啱我...唔係我著得條褲
sorry,我既表達能力較差...
一陣見la,我有野做呀....bye-bye   

各位"雋匯"既親朋好友,姨媽姑姐,大大小小....請到基督教服務處雋匯幼兒學校(Part 2)繼續"有碗話碗,有碟話碟"la~~~~
‹ 上一主題|下一主題