用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 方方樂趣幼稚園 (愉景新城)
樓主: AveryMak
go

方方樂趣幼稚園 (愉景新城) [複製鏈接]

醒目開學勳章

Re: 方方樂趣幼稚園 (愉景新城)

AveryMak

please check pm. tks!

PUKU,

Check PM.

醒目開學勳章

AveryMak

CHECK 佐啦,唔該晒

PUKU,

禁決定點樣呀???     

醒目開學勳章

AveryMak

基本上我係想做,不過通常係唔係好深至做,我得500度倒,同埋我係驚要訓好長時間至得,囝囝實唔比啦,另外你比我果個 tel no. 係 fax 黎架,打唔到去,唔該你再比過我。tks!

Sorry,  TEL NO. 24100800 TRY AGAIN.

真係唔會

醒目開學勳章

AveryMak

我係驚係屋企要訓好耐至得,因為係一定無覺好訓。

創x收到啦,係waiting呀   睇怕都係要留低無得走。

x'mas party 幾時 係唔係比錢食飯果個,我無打算去呀

醒目開學勳章

[quote]
AveryMak 寫道:
Sorry,  TEL NO. 24100800 TRY AGAIN.

唔得、唔得,都係唔得,點解呀         

Sorry, Really Sorry, TEL No. SHOULD BE 28100400,

Forgive me!! Forgive me!!     

醒目開學勳章

Sorry, Really Sorry, TEL No. SHOULD BE 28100400,

Forgive me!! Forgive me!!     

oh NO    打佐啦      唔該晒

點呀,打左去BOOK未呀??

醒目開學勳章

AveryMak

打佐去,姑娘話12月份搵日去驗眼,根住係2月10日前做都可JOIN到個PROMOTION,暫時未BOOK實邊一日。

PUKU,

你book左就講我知啦!!   

無事你放心, 上星期都唔記得自己缺左手術; 竟然忘記帶平光鏡就去bbq, 真係有驚無險呀。    返到屋企仲倖我個妹鬧左一大餐。      , 話我唔愛惜自己的眼睛。

但因為一d感覺都無,先會唔小心; touch wood so far都仲 ok。 :  :  :

AveryMak,

唔好意思, 有事想請教 :

1. 主流班/國際班學費如何?
2. 我囡囡係04年3月出世, 幾時要報名?
3. 係方方讀完幼兒/稚園後, 有咩小學可上?

sorry, 咁多問題, thanks!!

joan121 寫道:
AveryMak,

唔好意思, 有事想請教 :

1. 主流班/國際班學費如何?
2. 我囡囡係04年3月出世, 幾時要報名?
3. 係方方讀完幼兒/稚園後, 有咩小學可上?

sorry, 咁多問題, thanks!!

1) 今年我唔知有無加價, 上年本地班$2950, 國際班 $2850。因本地班多左中文,所以貴d。
2) 其實你依家都應該打電話去學校查詢

PUKU,

創X收左我個囡囡讀PM班呀, 好開心!!     

醒目開學勳章

PUKU,

創X收左我個囡囡讀PM班呀, 好開心!!     

Yeh      恭喜 恭喜

多謝!! 多謝!!

你有無收到電話呀, 唔駛灰心; 可能下一個就係你,等埋聽日。

AveryMak,

thanks for your information, 咁點解妳囡囡要轉去創X呀?
‹ 上一主題|下一主題