用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 英華小學 2007 YW Channel 1-2007 上2
樓主: 010
go

2007 YW Channel 1-2007 上2 [複製鏈接]

mattew_mama,

The cleanser is below $100 for 600ml.  A great difference from those famous cosmetic brandname ...........

原文章由 matthew_mama 於 07-11-9 11:54 硐表
yes yes , I am agree about that
When my baby no (奶癬)cream is very very good
cream only 63 for 100mg, lotion 65 for 200mg, it's very ice ga, and it made from France ,product by galderma company they made cosmetic item also

yes
I tell u a secret before I use IM series ,after that I use my baby lotion or cream the feeling is the same, so............I always use cetaphil now , cream and lotion is good also, let me try their cleanser first later report
原文章由 大眼仔_媽咪 於 07-11-9 12:02 硐表

The cleanser is below $100 for 600ml.  A great difference from those famous cosmetic brandname ...........

原文章由 大眼仔_媽咪 於 07-11-9 12:02 硐表

I am really surprised that why you all can remember everything clearly, say $100 per "600ml".  Great

[ 本文章最後由 Eva 於 07-11-9 12:14 編輯 ]

You must love it!  The doctor said it is a cleanser to rub out your dirts without rubbing out your water/oil the skin required to keep.

原文章由 matthew_mama 於 07-11-9 12:05 硐表
yes
I tell u a secret before I use IM series ,after that I use my baby lotion or cream the feeling is the same, so............I always use cetaphil now , cream and lotion is good also, let me  ...

Eva,

Coz, I am right now using ........

Also, this is a training in preventing 老人痴X症
原文章由 Eva 於 07-11-9 12:12 硐表
I am really surprised that why you all can remember everything clearly, say $100 per "600ml".  Great

EVA
我老公堅持GNC 但係我未跟指示買,因佢有GOLD CARD每月有一日8拆,拆左唔使180蚊

呀有一隻嘢想分享吓就係GNC的OMEGA 3 FSTTY ACID(FISH BODY OIL)的CHOLESTROL FREE
因為有一次睇NATIONAL GEOGRAPH INVESTIGATE 海豚甘肥點斛無中風,血壓高,心臟病?
原來就係因魚油中的O3可 EXTEND BLOOD 凝血 TIME
如你家中男人HIGH STRESS, FAT CAN RECOMMEND
因為女牲仍有MENS是很少中風,血壓高,心臟病

原文章由 Eva 於 07-11-9 12:00 硐表

藍梅素,我不是買命力,因為是朋友介紹,所以跟佢買,water's買,有隻眼睛那隻。特價時很平,二百元樓下。

另外那隻dha70才是命力。原來識sale做promote時買真是平很多,但是要買得多d lor,自己撞入去買要$499, promoto和大量就$ ...

原文章由 大眼仔_媽咪 於 07-11-9 12:16 硐表
Eva,

Coz, I am right now using ........

Also, this is a training in preventing 老人痴X症

OK! let me try! I hope we are 資優老人 in the future

REALLY ?
I NEED TO GO DOWN BUY TODAY
原文章由 大眼仔_媽咪 於 07-11-9 12:14 硐表

You must love it!  The doctor said it is a cleanser to rub out your dirts without rubbing out your water/oil the skin required to keep.

matthew_mama,

Flax oil also got omega 3, which one is better
原文章由 matthew_mama 於 07-11-9 12:21 硐表
EVA
我老公堅持GNC 但係我未跟指示買,因佢有GOLD CARD每月有一日8拆,拆左唔使180蚊

呀有一隻嘢想分享吓就係GNC的OMEGA 3 FSTTY ACID(FISH BODY OIL)的CHOLESTROL FREE
因為有一次睇NATIONAL GEOGRAPH INVESTIGATE 海 ...

我無研究過呀!我老公一睇完集NG就即晚走去買 佢擇GNC係因為SUPER BRAND 及平及多,佢一次買左6樽做VIP同有大DISCOUNT呀!我想只要係OMEGA 3就OK啦
原文章由 KLLP 於 07-11-9 12:32 硐表
matthew_mama,

Flax oil also got omega 3, which one is better

原文章由 matthew_mama 於 07-11-9 12:21 硐表
EVA

因為有一次睇NATIONAL GEOGRAPH INVESTIGATE 海 ...

GNC中文是什麼啊?

我以前無留意同埋唔信這些健康食品的,只是最近咁岩兩個朋友都以第一身經驗(我唔多信那些talking in the street)大力推介,加上亞女的近視和專注力是我近期最concern的問題,所以才買來試下!

其實長期食住某d"藥物",我會擔心lor。你知啦,最近時不時就驗出乜乜乜含有乜乜乜,長期食用又會乜乜乜咁,所以如無必要,我都唔敢俾佢地食  

[ 本文章最後由 Eva 於 07-11-9 13:12 編輯 ]

原文章由 大眼仔_媽咪 於 07-11-9 11:46 硐表
010,

Calling ...... Calling ...... Where are you?  Too busy?

依家連深夜都唔見010 :-|

原文章由 Eva 於 07-11-9 13:10 硐表

GNC中文是什麼啊?

我以前無留意同埋唔信這些健康食品的,只是最近咁岩兩個朋友都以第一身經驗(我唔多信那些talking in the street)大力推介,加上亞女的近視和專注力是我近期最concern的問題,所以才買來試下!

其實長期 ...

我都唔敢俾我囝囝和囡囡吃輔助的食品, 只係買司各脫魚肝油丸俾佢地食, 話晒都幾十年歷史, 因為我爸爸話佢細個都有食

醒目開學勳章

大眼仔媽媽/長老
做左一日病貓
今日公司又好忙...加埋有大客到訪
而家上來say 聲 hi.晏d得閒先上來!

天氣忽冷忽熱,好好重保身體呀!

原文章由 010 於 07-11-9 14:00 硐表
大眼仔媽媽/長老
做左一日病貓
今日公司又好忙...加埋有大客到訪
而家上來say 聲 hi.晏d得閒先上來!

原文章由 RoyceMa 於 07-11-9 13:26 硐表

我都唔敢俾我囝囝和囡囡吃輔助的食品, 只係買司各脫魚肝油丸俾佢地食, 話晒都幾十年歷史, 因為我爸爸話佢細個都有食

司各脫魚肝油丸我無試過,不過就好推介它的橙味魚肝油。d細佬食左之後,開胃左,抵抗力好左,感冒都小好多。

亞囝食的係魚油(好似cream咁),唔係丸...........個名係 "Coromega",不過,HK係無得買,每次有relative係USA返黎,就大量入貨!!

亞囝有鼻敏感,食左over 1 yr,好似好d

原文章由 Eva 於 07-11-9 14:04 硐表

司各脫魚肝油丸我無試過,不過就好推介它的橙味魚肝油。d細佬食左之後,開胃左,抵抗力好左,感冒都小好多。

醒目開學勳章

原文章由 Eva 於 07-11-9 13:18 硐表

依家連深夜都唔見010 :-|

數數下JAM今日應該出院啦
好想快d見佢留這啊
JAM,好掛住你呢!
想念你的010

長老
係喎,差d唔記得唔該你-重有個位幕後黑手

Eva
都唔該你,我收到你個email啦
昨晚食左藥早訓所以先左失場咋!
放心,我仍然係會陪你做夜鬼嫁:loveliness:  

好想快d聽返個talk
等我地快d知應該點著手用嗎!
期待中的010

各位靚太,

十一月廿八日校運會, 現急找義工幫手維持秩序和協助d仔食飯, 有誰當天不用返工, 能伸出援手, 請通知我。感激

我都剛收電話有關義工,但不知亞囝有無得去校運會(因佢選集誦),如亞囝可去校運會,我一定去幫手

原文章由 sneezy 於 07-11-9 14:27 硐表
各位靚太,

十一月廿八日校運會, 現急找義工幫手維持秩序和協助d仔食飯, 有誰當天不用返工, 能伸出援手, 請通知我。感激   
‹ 上一主題|下一主題