用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 九龍禮賢學校 07, 禮賢K2同樂會之up up up
樓主: dns
go

07, 禮賢K2同樂會之up up up [複製鏈接]

Sychengsy
Hi

你今個暑假同顯朗去過邊到玩呀??
珍惜眼前人[/url]

各位自己揸車去嘅媽咪,農場嗰邊話當日d車位唔full,所有唔駛特別留位,到時去到佢哋嘅car park見位就泊喇~

希望sun唔好落雨

~~~8月份活動~~~
日期:26/8(Sunday)
地點:上水假日農場
時間:10:00am-5:00pm (日營)
費用: $50(入場費)
唔包lunch,可自費或訂團體餐$30/A,$20/C
集合時間:10:00am農場正門 / 9:30am上水火車站美心西餅

1)holongmama----------4A2C---上水集合(6份餐)
2)仙姐 -------------------2A1C---自己揸車(3份餐)
3)yypiano ---------------1A1C---上水集合(1份餐)
4)龍柱--------------------2A1C---自己揸車(2份餐)
5)manyeung88----------2a1c---上水集合(3份餐)
6)Carmanbb-------------2A1C---自己揸車(2份餐)
7)TungTungB -----------2A1C---上水集合 (2份餐)
8)yiuyiu730 -------------2A1C---自己揸車 (2份餐)
9)ChunTing--------------2A1C---上水集合 (2份餐)
10)Au Tze Ching---------2A1C---上水集合 (2份餐)
=================================
_______ 總人數 : 21A 11C TL:32    (25份餐)

另外,昨天同個朋友講開去呢個地方,點知佢好鬼有興趣,話想join埋我哋一齊去,所以我會帶多1個family (2A1C)去,不過佢囝囝都係四歲,大家會啱玩的

各位你地好!

我係元亨媽咪, 請問如果取學習成長紀錄冊那天沒有買低班圍裙, 可否在30/8 家長會那那天買?

HOLONGMAMA,

唔該晒!  不過德揚由上星期六開始到依家都未病好...  如果佢未好番, 我多數都唔會去喇!  我到時過番d$俾你喇!!  Thanks.

原文章由 HOLONGMAMA 於 07-8-23 09:39 AM 發表
各位自己揸車去嘅媽咪,農場嗰邊話當日d車位唔full,所有唔駛特別留位,到時去到佢哋嘅car park見位就泊喇~

...

Hubert媽,

你可以去校務處問吓有無得買.  供應商應該那天不會擺檔的.

原文章由 Hubert媽 於 07-8-23 10:44 AM 發表
各位你地好!

我係元亨媽咪, 請問如果取學習成長紀錄冊那天沒有買低班圍裙, 可否在30/8 家長會那那天買?

原文章由 Hubert媽 於 07-8-23 10:44 發表
各位你地好!

hello 元亨媽咪,
你可以去佐敦金洋校服度買~

原文章由 龍柱 於 07-8-23 13:10 發表
HOLONGMAMA,

唔該晒!  不過德揚由上星期六開始到依家都未病好...  如果佢未好番, 我多數都唔會去喇!  我到時過番d$俾你喇!!  Thanks.

德楊冇咩事嘛?希望佢快D好返,可以一齊玩喇

元享媽,
學校校務處有圍裙同衫袋賣, 不用去校服公司, 但運動衣就要了

醒目開學勳章

all:

我30號可能去唔到,你哋可唔可以到時話我知講過乜嘢

終於搵到黎!
改版後到而家仲未適應!

hi all,

最近睇咗一部戲,因此鍾意咗呢個人同佢既歌!

http://www.youtube.com/watch?v=2-sU zR71wpQ

龍柱,
德揚快D好番呀!
聽日去威!

我都有同感!!!!!

原文章由 yypiano 於 07-8-25 21:45 硐表
終於搵到黎!
改版後到而家仲未適應!
珍惜眼前人[/url]

各位,

今日雖然熱d,不過玩得好開心ar,因為jovi下午要綵排ballet,所以早走,佢玩到唔願走ar,要喊住走ar! anyway !多謝holongmama的安排!!

[ 本文章最後由 yiuyiu730 於 07-8-26 20:44 編輯 ]

原文章由 yiuyiu730 於 07-8-26 20:42 硐表
各位,

今日雖然熱d,不過玩得好開心ar,因為jovi下午要綵排ballet,所以早走,佢玩到唔願走ar,要喊住走ar! anyway !多謝holongmama的安排!!

yiuyiu730,
原來jovi 喊係因為玩到唔願走,我仲以為佢趺親tim

雖然真係好熱,不過好彩真係冇落雨,d小朋友玩得都好開心,一次過可以近距離見到咁多動物,又有d雖然好簡陋但有好鬼新奇刺激嘅玩意,相信大家都估唔到d小朋友咁有膽量
大家昨日有冇玩到個遊戲叫"xx飛氈"呀?喺最側邊嗰個呢!好覺刺激呀!坐住個麻包袋揸住條繩,喺一層樓高嘅滑道衝落嚟,亞仔玩完我試吓走上去玩,點知落嚟中途嚇到我 ,如果係我玩先我就唔會俾佢玩,個離心力實在太勁喇~

雖然真係好熱,,小朋友玩得好開心,多謝holongmama的安排!!

HOLONGMAMA,

jovi都有玩ar,玩左幾個遊戲,jovi都算勇敢la,平時佢好鬼細膽架,不過可能見anson有玩,佢又跟住玩,佢仲話好好玩wor,佢最鍾意玩個個坐係個吊籃度,飛去前面個個game,佢仲玩左3次,我都估唔到!!

原文章由 HOLONGMAMA 於 07-8-27 09:37 硐表

yiuyiu730,
原來jovi 喊係因為玩到唔願走,我仲以為佢趺親tim

雖然真係好熱,不過好彩真係冇落雨,d小朋友玩得都好開心,一次過可以近距離見到咁多動物,又有d雖然好簡陋但有好鬼新奇刺激嘅玩意,相信大家都估唔 ...

今晚收到謝老師電話通知星期四家長會, 佢只係提我時間, 地點同帶個袋去就收線, 唔知係咪有得比較同先入為主, 感覺上好似無李老師咁細心, 唔知係咪我嘅錯覺呢 希望唔係啦:
穎穎媽媽

Mendynam,

尋晚都收到謝老師電話,ok wor,同我傾左一陣,感覺都好好同細心,不過轉老師,希望jovi快d適應,仲有謝老師話一星期上一次電腦,一次普通話同2次eng oral,同有三個老師,嚴老師,謝老師同林老師(好似係),小朋友會同上年一樣組別,不過組名就唔同左,我唸都ok.

原文章由 mendynam 於 07-8-27 23:46 硐表
今晚收到謝老師電話通知星期四家長會, 佢只係提我時間, 地點同帶個袋去就收線, 唔知係咪有得比較同先入為主, 感覺上好似無李老師咁細心, 唔知係咪我嘅錯覺呢 希望唔係啦: ...

KLLP,

Any stock now?  If yes, I also want one.

原文章由 KLLP 於 07-8-15 11:13 硐表
Dear all,

我有個朋友, 有4件綠色袋的背心得(高班的), 有冇人想要呀? 如果有, 請通知我
‹ 上一主題|下一主題