用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 ☆齊來暢遊聖彼得樂園<第15回>
樓主: chunchunmama
go

☆齊來暢遊聖彼得樂園<第15回> [複製鏈接]

chunma 不嬲都甘忙...湊兩件...再加上放暑假tim...要同chunchun 參加暑期班...大熱天時辛苦晒la..不過...吾緊要kei...一年一度暑假...點都要好好善用kei:)
原文章由 加加媽咪 於 07-7-14 00:31 發表
chunma,

你依排忙緊咩ar ??

我記得, 仲想提你tim

kakama ~~ 記住星期日返珠算la:)

下...仲有幾日返咋wor... ...難道你想咩
原文章由 加加媽咪 於 07-7-14 00:34 發表
我仲未交wor

QUOTE:
原文章由 tszyau2000 於 07-7-14 00:32 發表
wa...好ar..仲有幾日返ar ...話晒交左學費ma

忙緊湊兩隻馬騮囉...仲要陪玩呀

原文章由 加加媽咪 於 07-7-14 00:31 發表
chunma,

你依排忙緊咩ar ??

咁又係, 一個湊兩個真係好辛苦

你哋d 暑期班都開始開班la ?

原文章由 tszyau2000 於 07-7-14 00:35 發表
chunma 不嬲都甘忙...湊兩件...再加上放暑假tim...要同chunchun 參加暑期班...大熱天時辛苦晒la..不過...吾緊要kei...一年一度暑假...點都要好好善用kei:)  

咩...咩....咩 ar ??????

你估走得甩咩

原文章由 tszyau2000 於 07-7-14 00:36 發表
下...仲有幾日返咋wor... ...難道你想咩
QUOTE:
原文章由 tszyau2000 於 07-7-14 00:32 發表
wa...好ar..仲有幾日返ar ...話晒交 ...

所以9月聰聰開左學..chunma 有幾粒鐘休息下la
原文章由 加加媽咪 於 07-7-14 00:37 發表
咁又係, 一個湊兩個真係好辛苦

你哋d 暑期班都開始開班la ?

yauma, chunma,

想問吓你哋有小學今年有冇派書單ka ??

有...mood 事ar
原文章由 加加媽咪 於 07-7-14 00:40 發表
yauma, chunma,

想問吓你哋有小學今年有冇派書單ka ??

聰聰終於大個仔要返學la, 真係開心. :loveliness: :loveliness: :loveliness:

記得初初識chunma 時聰聰都仲係chunma 個肚入面, 依家又話讀幼稚園la

原文章由 tszyau2000 於 07-7-14 00:40 發表
所以9月聰聰開左學..chunma 有幾粒鐘休息下la   

米係law...話甘快差不多3年la
原文章由 加加媽咪 於 07-7-14 00:42 發表
聰聰終於大個仔要返學la, 真係開心. :loveliness: :loveliness: :loveliness:

記得初初識chunma 時聰聰都仲係chunma 個肚入面, 依家又話讀幼稚園la

我見我哋上次去註冊都冇派書單, 淨係問你喺咪交由學校安排買書, 但係就冇書單睇番會買咩書, 所以咪問吓你哋 law

原文章由 tszyau2000 於 07-7-14 00:41 發表
有...mood 事ar  

[ 本文章最後由 加加媽咪 於 07-7-14 00:46 編輯 ]

係呀, 時間過得好快...聰聰大個仔揹書包仔返學了, 真係快到自已都唔信....真係唔駛幾耐, 大家的仔仔女女已經高過哂我哋啦.

原文章由 加加媽咪 於 07-7-14 00:42 發表

我諗除非你地選擇自己買書la...如果吾係kei 話開學至派ka la:)
原文章由 加加媽咪 於 07-7-14 00:44 發表
我見我哋上次去註冊都冇派書單, 淨係問你喺咪交由學校安排買書, 但係就冇書單睇番會買咩書, 所以咪問吓你哋 law

我唔係好記得tim, 係唔係開學先派埋書+書單.

原文章由 加加媽咪 於 07-7-14 00:44 發表

講真ar... 有時kaka 高得咁快我都唔敢想像再大d佢有幾高

原文章由 chunchunmama 於 07-7-14 00:47 發表
係呀, 時間過得好快...聰聰大個仔揹書包仔返學了, 真係快到自已都唔信....真係唔駛幾耐, 大家的仔仔女女已經高過哂我哋啦.

甘ar...我地要一齊睇住佢地大la wor
原文章由 chunchunmama 於 07-7-14 00:47 發表

好難得咁多位ee 睇住聰聰成長.

原文章由 tszyau2000 於 07-7-14 00:43 發表
米係law...話甘快差不多3年la   

oic.... 其實我想知會買d咩書jet.

原文章由 tszyau2000 於 07-7-14 00:49 發表
我諗除非你地選擇自己買書la...如果吾係kei 話開學至派ka la:)  

kaka都高得好快. 快高長大呀

原文章由 加加媽咪 於 07-7-14 00:49 發表
講真ar... 有時kaka 高得咁快我都唔敢想像再大d佢有幾高
‹ 上一主題|下一主題