用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 請問有冇小學的轉校信呢?
go

請問有冇小學的轉校信呢? [複製鏈接]

請問有冇小學的轉校信呢?

我個小朋友讀緊小學二年班,想話轉去第二間小學,請問有冇家長有轉校信d版 可以send俾我呢?(想要英文信,因為轉去英文小學會好d)   

Re: 請問有冇小學的轉校信呢?

請 pm 你的e-mail address 給我, 說想要轉校信, 我會forward 一份朋友給的copy 給你.

錫仔媽咪
錫仔媽咪錫自己的BB! 也錫大家的BB!:-P :-P 兩個寶貝已進中學. 喜愛與家長交流哺乳,親子,子女入學部 署及學習方面的心德. 祝大家快樂! :-P :-P

錫仔媽咪:

可否forward給我一份     
my e-mail address :[email protected]   
thank!
Y.Y. :wave:

醒目開學勳章

錫仔媽咪
請 收 pm    

鍚仔媽媽

可否 send one copy to me,
Thank!
My E Mail:
[email protected]
謝謝。

Hi 各位媽咪,

e-mailed 給你們了.

記得申請轉校前同子女商量好, 因為要把小朋友抽離他們熟悉的環境, 再投入新地方, 人和事的改變, 可以對他們造成很大壓力, 處理不好, 就會"好事變壞事".

我的小兒五年班轉校, 情況很理想. 今年直升中一, 免却了升中的煩惱, 而且他升中時已有一群熟悉的同學, 中學生活相對易適應.

祝大家事事順利.

錫仔媽咪錫自己的BB! 也錫大家的BB!:-P :-P 兩個寶貝已進中學. 喜愛與家長交流哺乳,親子,子女入學部 署及學習方面的心德. 祝大家快樂! :-P :-P

錫仔媽咪,
My son also studying P.5 and want to change to
another school next term.

Please PM me which school you change for your son, DDS?  I wonder which school will accept P.6 application!

And please also send me the letter for my ref.  Tks.

錫仔媽咪,

可否send 一份copy 給我, 因我想幫個女下學期轉校. Thanks a lot.

Ink

錫仔媽咪,

I want one copy,too. 我都可能曾幫個仔轉校.
Thx!
My email:[email protected]

Please forward me a copy.  Thanks a lot.

各位媽咪,

請check e-mail.

記得想清楚才去申請轉校.

Dear 錫仔媽咪,
Please send me a copy too. This is my email :

Thank You.

Dear 錫仔媽咪,

well received.  Thank you so much.

Regards,

ink

Dear 錫仔媽咪,

也勞煩你PM 或 email 一份給我。

Email: [email protected]

謝謝。

Cleo

Dear 錫仔媽咪,

thanks for the help

E-MAILED TO YOU ALL.

有需要者, 請留電郵地址.

GOOD LUCK.

PLS send the sample to me.thanks

pls send the sample to me

thanksssssssss

Dear 錫仔媽咪,
Please send me a copy too. This is my email :

Thanks!

請check e-mail.
‹ 上一主題|下一主題