用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 初中教育 小學成績表沒有列名次,但中一申請表要填 ...
go

小學成績表沒有列名次,但中一申請表要填 [複製鏈接]

小學成績表沒有列名次,但中一申請表要填

是否要向小學查詢有關名次?

Re: 小學成績表沒有列名次,但中一申請表要填

mimi1234 寫道:
是否要向小學查詢有關名次?

家長係有知情權ge,問班主任lo! :wink:

當然! 請馬上行動.

Yes, ask the teachers if she/he not tells your kids.
It is our right.....go go go.....

Cheers

日日去問班主任,問到佢講為止
唔講就同佢死過 講笑喳
聯絡其他家長一齊問,團結就是力量呀
我囡囡學校本來1月2X日先派成績表,我地都係一齊追問學校,依家下星期有得派啦,唔駛等到病
快D去問啦

Maggie124 寫道:
唔講就同佢死過 講笑喳
我囡囡學校本來1月2X日先派成績表,我地都係一齊追問學校,依家下星期有得派啦,唔駛等到病
快D去問啦

Ok, you know his rank but you don't have evidence to show her rank.  Not in the report and reference letter, so..........what's the point.
God grant me the serenity
to accept the things I cannot change;
courage to change the things I can;
and wisdom to know the difference.

ANChan59 寫道:
[quote]
Maggie124 寫道:
唔講就同佢死過 講笑喳
快D去問啦

Ok, you know his rank but you don't have evidence to show her rank.  Not in the report and reference letter, so..........what's the point.[/quote]
Ask the Principal to write a recommendation letter with ranking.

謝謝各位,呀仔今早問班主任,佢話是教統局規定不可告知名次,你們的小學是否又是一樣?

謝謝各位,呀仔今早問班主任,佢話是教統局規定不可告知名次,你們的小學是否又是一樣?

same as my son's school, they gave the acadamic report on 22/1 but there was no position of form shown on it.  I cannot prepare the application forms during this holiday, it's quite poor that I only free in the holiday.  However, I asked teacher on 4/12 after X'mas holidays, teacher said that I should write a letter to school asking for it.  It's really waste time and I get headache of such stupid policy.

My son's Principal told us the same story.  That's the point I said we don't have evidence to prove.
God grant me the serenity
to accept the things I cannot change;
courage to change the things I can;
and wisdom to know the difference.

會唔會係唔可以印落成績表到,但係家長可以口頭問清楚呢?其實就算冇排,身為班主任應該約莫知道D位置ah!

我個女間學校成績一樣唔登名次, 但班主任會口頭話比學生知架, 你叫個仔問班主任啦.

我呀仔間學校都一樣係咁,但班主任就口頭有講,雖然冇證明,但我都照寫在份application form到,唔理得咁多啦,佢唔信都冇法     
:-D ;-) 8-) :-? :weapon: :weapon: :weapon: :party: :party: :party:

cymummy 寫道:
我呀仔間學校都一樣係咁,但班主任就口頭有講,雖然冇證明,但我都照寫在份application form到,唔理得咁多啦,佢唔信都冇法     

of course, it is better than nothing  of it.
I do not know when will I get the information of it.

我囡囡今日派

[quote]
HH 寫道:
我囡囡今日派

妳就好啦, 校長肯寫信, 我個女學校既校長晨早講明唔幫學生寫信架    

TroubleMum 寫道:
妳就好啦, 校長肯寫信, 我個女學校既校長晨早講明唔幫學生寫信架    

為仔女著想,用家教會向學校施壓lo! :wink:

阿仔學校由5年級開始,已沒分名次,只分A,B,C,D,E,咁點填申請表呀,可唔可以唔填呀?

我們的小學也回應話教統局有指引話吾可以透露
名次,所以只好打電話比自己心儀的中學問
‹ 上一主題|下一主題