用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 初中教育 有沒有中一的二手書
go

有沒有中一的二手書 [複製鏈接]

有沒有中一的二手書

我囡囡升中一,d書好貴啊!我想買二手書,若有可pm給我

Re: 有沒有中一的二手書

me too..有無人有2手書出讓?
我聽好多朋友都說, 很多課本都無教的.
我個女仲好笑, 同我講, 學校老師說, 除了主科, 其他科就要邊本先去買邊本.
......
......
到時買到先得o嫁.  
**Loving You**

bunny510 寫道:
我個女仲好笑, 同我講, 學校老師說, 除了主科, 其他科就要邊本先去買邊本.
......
......
到時買到先得o嫁.  

係個喎,有好多書都唔多用,另外字典、地圖等亦千萬不要買,只須要買每科最主要的課本,其餘用到先買。現在的老師大都通情達理,唔會話遲左買書而被罰的。

BillyM 寫道:
[quote]
bunny510 寫道:
......
......
到時買到先得o嫁.  

係個喎,有好多書都唔多用,另外字典、地圖等亦千萬不要買,只須要買每科最主要的課本,其餘用到先買。現在的老師大都通情達理,唔會話遲左買書而被罰的。[/quote]

Thanks BillyM
只是因為跟我個女說的學校老師是小學的老師.
所以先唔知真定假.

Dear All,

I have full set of F1 books, my daughter studied in English Secondary school, is it same of your children?? If yes, you can pm me. 2手書50% 出讓

I also have full set of F1 textbooks, who interesting, can pm me.  80% new.

我有二手中一書出讓...
不過唔清楚岩唔岩你地用
可scan你地個書單...我睇下有咩出讓到比你地

ABCD媽
我個囡係梁文燕讀, 你是否已有書單?
如沒有, scan之後怎樣給你? email?
Thanks!
p.s. 今天去了家長會. d老師好nice.

bunny510
我有梁文燕的書單
等我睇下有咩執到出來先
因我發現好多書轉左出版社
check pm

我有F1英中課本, 請click

我地學校家教會很好,有二手書買,是舊生拿出來的,三折就可以買到.

樂樂,

很羨慕學校有二手書買.我仔仔將書單,不計本字典($325),其他用計算機計計,要2,300多.嘩!真是大躍進,不是講成績,而是書費.小學1,000有找.相差一年,難道知識進化到.....現在才明白為什麼很多人抱怨書商曝利....真是的......

加菲貓,

點解D書要bidding嘅,即是不一定買到,除非出高價?

KWT,

如果有適合是可議價, 我放上去拍賣, 是多個途徑放書, 現在我一方面在那裏出讓F1舊書, 一方面找F2二手書. 這樣又賣又買, 就會經濟些, 中學教科書真是太貴, 我上年買新版書和舊書都要超過$1000, 我已經沒有買字典. 如果買全新要二千幾. 其實真的不用全部買, 字典, 電腦書, 一些workbook都沒有用過或只用了一兩次.

小學教科書也不是比中學書便宜, 上學期書約要1000, 到下學期又要買幾百.

KWT 寫道:

加菲貓,

點解D書要bidding嘅,即是不一定買到,除非出高價?

I want to find 2nd books for F.1. My son studying at Shatin  Methodist College, please pm to me.

milimili,

If you interest to buy 2nd handbook, pls pm me

TTJTMaMa,

I'm interested in your books, are they F1 books?
Would you please send email to me at
   [email protected]
Thanks a lot.

My daughter is studied in St. Paul's Secondary, do you think is similar- English School, If possible, please let me have your phone no. by pm and arrange to copy your booklist.

Thanks
TTJTmama

加菲貓 ,

請問你english longman express 有幾成新?

sumsummama,

My daughter is promoted to F2 this year. On hand I have Longman Express 2A & 2B  (80%). If this suitable for you. You can pm me.

TTJTmama

Dear All,

I still have some books on hand, if interest pls pm me.

1) Long Express (2A & 2B) Longman-Jo Ann Nelson
2) Computer for Tomorrow 1B - Manhattan Press
3) Hong Kong Our Home-2nd Edition-Manhattan Press, Simon T.M. Ng
4) Understanding Integrated Science for the 21st Century-Exploring Science (Form 1) Complimentary Booklet -Aristo Educational Press Ltd.
5) Understand Integrated Science for the 21st Century-Link Up - Aristo Educational Press Ltd.
6) Understanding Integrated Science for the 21st Century 1A & 1B - Aristo Educational Press Ltd.

If anybody interesting to buy 2nd textbook, pls pm me.  All books have 80% new.

TTJTmama
‹ 上一主題|下一主題