用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 有無人報明我?
go

有無人報明我? [複製鏈接]

我早輪上網站,一直未有2014 資料。直到前幾日,突然見到網頁設計唔同左,並且出左2014既報名辦法。
話要寄信去拿申請表,又話十一月一號先開始申請。那邊廂又可以下載報名表,但表上寫著要係某月某日前交表既地方又留空左。
打去問,職員話依家可以報架啦,仲要係六號前寄番去。面試係九號。

感覺佢地每年都重複既一件事都可以甘亂,一額汗!

最後我都寄左,因為該校頗多人入基灣。不過唔知時間岩唔岩,因為九號已經有五間,會去其中兩三間。

大家會唔會報呢間?

0    0    0    0

引用:我早輪上網站,一直未有2014+資料。直到前

原帖由 sweet_heart2011 於 13-10-30 發表
我早輪上網站,一直未有2014 資料。直到前幾日,突然見到網頁設計唔同左,並且出左2014既報名辦法。
話要寄 ...
5間?

回覆:有無人報明我?

我有報上年pn interview 比了時間in,去到等了兩個鐘,因為有學券所以今年有報K1,不過好驚又要等

上年一千人報,收200人。

200 人?佢有幾多班?仲有PN 升果D呢?

你既資料係邊度黎架?

A 至G班 每班有大約30人

香岛校

Sorry 港岛校

基灣係官津...同讀明我無直接關係(叩門位另計)~~~

我都知牌面無關係,但係見到明我入基灣多,呂郭四分一入軒小,聖彼得入炮米,又真係唔知點解。

呢間野很谷,不是happy learning.捱得過木人行,上到邊間小學都無問题,但考不考到是另一個問题。

引用:呢間野很谷,不是happy+learning.捱得過木

原帖由 魚王 於 13-10-31 發表
呢間野很谷,不是happy learning.捱得過木人行,上到邊間小學都無問题,但考不考到是另一個問题。

...
港島跟奧運站個間是一樣?

是同一辦學團體,在细緻有什麼分别不太清楚。港岛校我清楚些。

上年報n班 感覺很差 一早接見時間到 都要係出面曬住排左1個半小時 入到去再排 見老師只係2分鐘都冇 老師冇心機 囡囡連望都唔望老師 之後又排等見校長 校長話抱歉10月bb係唔會有位 如果係咪 應該一直唔使比我地in.........就算間學校風評幾好 對我來講都係好像只想收我30元.....等左半天.....sorry 下年來過,,,,,今年我就唔會再報

當年我仔以12月細B身份入選。現在無呢歌唱了。佢地平時行政很ok,好有交帶。成千人interview難免混亂。

我想報,但小女9/11中午有另一間面試,請問有無媽媽今日報左明我?幾點面試?

我一直都有留意有無報名截止日期,都打算可星期寄出,但今朝打電話問,個職員話1/11 deadline ,安排9/11 in,講講下又話下星期初交表又得,佢話早啲交可早啲安排interview 時間,但我覺得有啲混淆。

我想9/11 下午in,因早上已有另一間interview,上年都有in PN,覺得安排較混亂,in 時環境很嘈,聽唔清楚老師的問題,希望今年有改善啦!

我囡都系9/11下午in呀!不過我覺得那個收表的老師木無表情,好似吾想返工甘,但個校長的態度幾好,早上交的表,甘早就甘樣喎!有點兒那個。

回覆:sweet_heart2011 的帖子

我都報左,9號上午in, 我有朋友個仔讀呢間,亦都入左基灣。不過聽講真係好深,所以如果收我會考慮比唔比個女讀

‹ 上一主題|下一主題