用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 中康維記收到 second in 未?
go

中康維記收到 second in 未? [複製鏈接]

我仲未收到email或電話

細b,有上pg (上康),返星期六

1/3 pm in

咁你地呢?

係唔係收唔到就係無機會!?

2    0    0    0

引用:朋友;收到中康offer 因為佢大仔讀緊k2 +

原帖由 bbaunt 於 14-03-28 發表
朋友;收到中康offer
因為佢大仔讀緊k2
請問佢幾時要交留位費呀?

回覆:langmama 的帖子

朋友;收到中康offer
因為佢大仔讀緊k2

引用:Quote:Buggyjai+發表於+14-3-28+10:31+咁都

原帖由 amet19 於 14-03-28 發表
有乜出奇呀,以我所知唔只維記而多數學校9成都收有兄姊讀緊D小朋友,
I mean they open an extra class for those related applicants je
I know many school have preference for 襲世

amet19    發表於 14-3-28 13:10

Buggyjai 發表於 14-3-28 10:31
咁都得。即係話如果有siblings 就一定要收
有乜出奇呀,以我所知唔只維記而多數學校9成都收有兄姊讀緊D小朋友,

回覆:中康維記收到 second in 未?

開多班都算好事黎 收多啲人機會都大啲
但上康開多班唔知幫唔幫到中康呢

引用:喺art+plus+聽其他家長講(正確係D嫲嫲),今

原帖由 amet19 於 14-03-28 發表
喺art plus 聽其他家長講(正確係D嫲嫲),今年臨時喺上康加咗一N 班 (因問上康喺邊),話已經收咗D有兄姊appl ...
咁都得。即係話如果有siblings 就一定要收

回覆 amet19 的帖子

有關係applicants.. 意思是有兄姊就讀戓者是舊生??

喺art plus 聽其他家長講(正確係D嫲嫲),今年臨時喺上康加咗一N 班 (因問上康喺邊),話已經收咗D有兄姊applicants,而原因好似係有D校舍有關係applicants仲多個available seats

引用:Quote:原帖由+Buggyjai+於+14-03-21+發表咦

原帖由 langmama 於 14-03-28 發表
係呀 星期一2nd in 上星期尾通知架 去到都keep住見到有其他家長面試完離開同剛到達 自已又表現差 所以都無 ...
Sigh ...唔知我同老公表現點,但我個B一定冇first in咁好。

Hmt campus有兄姐讀緊嘅已經收到offer通知 唔知中康有無人已經收到offer呢?

引用:Quote:原帖由+langmama+於+14-03-21+發表請

原帖由 Buggyjai 於 14-03-21 發表
咦?你將會second in?
都傾下計,問小朋友日常生活D嘢同講levy問你有冇問題交levy.

...
係呀 星期一2nd in 上星期尾通知架 去到都keep住見到有其他家長面試完離開同剛到達 自已又表現差 所以都無乜希望架喇

引用:請問2nd+in+校長問左家長咩問題呀? +

原帖由 langmama 於 14-03-21 發表
請問2nd in 校長問左家長咩問題呀?
咦?你將會second in?
都傾下計,問小朋友日常生活D嘢同講levy問你有冇問題交levy.

請問2nd in 校長問左家長咩問題呀?

回覆:bbaunt 的帖子

一定會有嘅。有人冇睇EK 或唔答㗎嘛!希望在人間!

回覆:chenille_c 的帖子

睇返d post 好似無

其實有冇一d N無人士是不用2nd interview 而入到的例子?

一月B,有返Victoria PG.

引用:我本来是3/13+2nd+in,+但要出差改到3/17,3

原帖由 怀妈妈新手 於 14-03-18 發表
我本来是3/13 2nd in, 但要出差改到3/17,3/17 是最后一天2nd in, 这是学校联系人告诉我。

...
你BB是大或細B?

我本来是3/13 2nd in, 但要出差改到3/17,3/17 是最后一天2nd in, 这是学校联系人告诉我。

‹ 上一主題|下一主題