用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 今天同樣收到沙田嘉德麗和沙田廣場好時光嘅N1 OFFER, 那 ...
樓主: yywongsum
go

今天同樣收到沙田嘉德麗和沙田廣場好時光嘅N1 OFFER, 那間好? [複製鏈接]

回復 yukichchan 的帖子

我又係嘉德麗N1上午班收左, 但係等緊啟思, 今日都26號喇, 仲未有email~
我都好煩, 如果啟思收左, 入邊間好?
啟思係愉快學習~ 但係升小一會唔會好辛苦ga? 仲有你地知唔知佢升邊間小學多?

引用:回復+leungpepe+的帖子 我都未收到信。。

原帖由 Greenhouse009 於 12-10-25 發表
回復 leungpepe 的帖子

我都未收到信。。我估都係無LU。。。。。
我打去問過學校,佢話會有早有遲收到信,如果 30號前收吳到先知係吳收喎,照留意下信箱呀!

昨天收到信, 嘉德麗收左阿仔讀PN 上午班, 不過我仲諗緊讀唔讀, 想睇埋啟思個結果先, 反正最遲2/11交錢都可以。

你地覺得嘉德麗還是啟思(帝堡城)好啲?  我無去嘉德麗的開放日, 想問下PN 那邊的校舍是否真的很細很舊?

我都收到好時光am 國際班同埋嘉德麗am.... 我會揀嘉德麗!一陣去比錢先!

yaubenny 發表於 12-10-25 17:58
有冇人知沙田嘉德麗開幾多班,每班收幾多人?
上下午各3班,每班23或24人。佢開放日時我有去,不過阿囡遲報名,唔知係咪已放係waiting list 入邊呢?我地仲未有信收。

oh.....原來明日要交錢!仲未有信....係唔係即係唔得?

今日收到信, 嘉德麗N1上午班收左喇~

回覆:yywongsum 的帖子

係呀, 我決定了嘉德麗了, 交錢先, 費事夜長夢多, 各位GOOD LUCK!

回復 yywongsum 的帖子

OIC。明天交錢。。我諗我要下星期先收到信LU。。等你地CONFIRM 晒有無位係無人交錢。。
THX FOR YR SHARE

收幾多人真冇研究,等明日交留位費時八吓啦!

回復 leungpepe 的帖子

我都未收到信。。我估都係無LU。。。。。

有冇人知沙田嘉德麗開幾多班,每班收幾多人?

我都收到OFFER...好時光國際班...不過係咪全英教GA??

引用:回復+alienpig+的帖子 我拎表嗰陣已經話上

原帖由 zephyrchuwong 於 12-10-25 發表
回復 alienpig 的帖子

我拎表嗰陣已經話上午full咗要下午嫁喇!我都無乜所謂ge,點解一定要上午ge?好d嫁 ...
阿仔可以上晝唔訓覺,下晝一定要訓,如果返下午班,我驚佢會無得訓,或上上下堂訓著咗

回覆:今天同樣收到沙田嘉德麗和沙田廣場好時光嘅N1 OFFER, 那間好?

我都報在嘉德麗,但到今曰都收到信,我估都係吳收喇,因為明天都已經係要交留位費

回覆:Don_Don 的帖子

So horrible

回復 aaalaulove 的帖子

唔係化.......好驚wor

回覆:今天同樣收到沙田嘉德麗和沙田廣場好時光嘅N1 OFFER, 那間好?

係呀,記得當年去到好時光,見到好多藍色一塊塊放喺男廁個塔到,以為係屏風,跟住呀審話係牀仔,比全日班用嘅!

引用:回復+anlywan+的帖子 你係全日國際or+全日

原帖由 Don_Don 於 12-10-25 發表
回復 anlywan 的帖子

你係全日國際or 全日中英ar?
我是中英忘了朋友提過5千幾左右!我希望幫小朋友選間少啲學生、環境干淨、老師有愛心!咁先放心俾仔去讀!朋友仔讀過又大讚好!咪幫仔報囉!但in個日最擔心是環境問題

‹ 上一主題|下一主題