用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 追討泳會行動5 ~~上小額
樓主: bobomami
go

追討泳會行動5 ~~上小額 [複製鏈接]

醒目開學勳章

~~加油努力~~

路縱崎嶇......仍幸有你......風雨同路 !!

Dear bobomami,

You are so great, take care

have a wonderful Mid-Autumn Festival

cyma

boboma,
真係唔該哂你 , !!

原文章由 QUINCY121HK 於 07-9-24 15:35 硐表

各位苦主,
於9月28日..亞BOBOMAMI.....會上黎
POST....有關比法庭ge文件排序....請各位留意......   

其實個官最好安排我地,寫1封信,然後我地group一齊簽名就好啦!
佢又唔使看1百幾十份,我地又唔駛傷腦根. ............................不過發夢冇咁早 .
不過好在bobomami有sample抄,舒服哂,,,,,,,,,,

[ 本文章最後由 1999 於 07-9-25 15:02 編輯 ]

唔該曬 咁禾一於旦李既渣fu囉wor
原文章由 bobomami 於 07-9-24 19:29 硐表

5水呀

醒目開學勳章

Happy
         Mid-Autumn
             Festival       

醒目開學勳章

小妹在此祝賀各:

中秋佳節, 人月團圓!!

努力不械, 戰勝天睛!!

我今日至上左庭, 但答辯書内容略有出入:

員在申請時已明白本会会情況,在泳池及時間安排上作出調(本已於學員須知中列明)。員申請時已明白及清楚,另本亦再已郵寄形式將員需知再次給各員簽處。另外,由於有部份員在開課之後臨時要求調池或時間,導致部份泳班出現師生比例高之問題。而正希望作出補救及改善工作時,傳媒及報章出現不報導,令本大量教練流失,導致泳班延期行。而本亦已安排補堂及退款給員唯部分員仍不接受。

我頂佢老板, 我一早報名時在電話裡到同個位所謂陳生講話我唔接受個條條款架啦 械佢口頭承諾話佢地唔係第一次攪泳班, 基本上係唔會開唔成班....等.....咁你話佢家陣安排唔到唔係叫存心欺詐係咩呀 佢老尾....咁我地排左幾時再上庭呀係咪都係12月10號呀, 到時等我會一會佢條粉腸先得
原文章由 monmonkei 於 07-9-27 16:36 硐表

学員在申請時已明白本会会因应情況,在泳池及時間安排上作出調动(本会已於學員須知中列明)。学員申請時已明白及清楚,另本会亦再已郵寄形式將学員需知再次給各学員簽處。另外,由於 ...

咁我地下一庭係幾時呀
原文章由 monmonkei 於 07-9-27 16:36 硐表

学員在申請時已明白本会会因应情況,在泳池及時間安排上作出調动(本会已於學員須知中列明)。学員申請時已明白及清楚,另本会亦再已郵寄形式將学員需知再次給各学員簽處。另外,由於 ...

boboma,

我比左 e貓你, 越寫越長... 我覺得我老左十年... 好長氣

醒目開學勳章

原文章由 monmonkei 於 07-9-28 13:09 硐表
boboma,

我比左 e貓你, 越寫越長... 我覺得我老左十年... 好長氣   

Thanks ar....see see sin

醒目開學勳章

原文章由 monmonkei 於 07-9-28 13:09 硐表
boboma,

你淨係覺得老左十年 !!! 你後生好多...唔同我呢d老人家

我直頭覺得我就快長休

醒目開學勳章

唉...... Everybody...

老人家我對你地唔住...今日未能如期完工, 仲要勞煩埋monmonkei

請你地原諒我呢位老人家, 我呢今晚會死掂佢, 最遲明日會完成ga la..

想要soft copy 既請PM我留 e-mail la.... 完成後會通知大家 and send mail to u

[ 本文章最後由 bobomami 於 07-9-28 13:44 編輯 ]

醒目開學勳章

原文章由 gg168 於 07-10-1 20:19 硐表
Hello boboma,
我都唔知點寫答辯書的內容, 有無sample 比我呀 ?

thanks.

哈哈甘多位.......ok la ok la.....

下晏會post and e-mail all details to u

今日continue放假安胎中)))))))))))))))))))

好耐無上睇就咁大 ,可以詳細話我知發生嗎?

我個封答辯信足足用左兩板a4紙 個供詞仲砌緊 今次佢地仲唔死 不過bobomami麻煩李刀pm埋比禾啦 煙為禾天亞monmonkei化個管港醉巧是差不多格式既野雷灰方便d佢睇
boboma,

請問而家係未只需要寫一封答辯信就ok 架喇????
仲有駛唔駛寫多一封關於成件事既信呀??因為我係入稟申請書只簡單寫了貨不對辦咋!!

仲有呢~呢到會唔會有人當初報名係屯門仁愛堂但之後俾派左去第二到上堂呀??我懷疑佢地根本就無同仁愛堂租線上堂,咁樣算唔算係一個point 呢???
‹ 上一主題|下一主題