用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 06 劍鳴 k2 同學仔 - II
樓主: ianmami
go

06 劍鳴 k2 同學仔 - II [複製鏈接]

Re: 06 劍鳴 k2 同學仔 - II

Carson_mum 寫道:
Evafong88
18年      堅定流架??
你哋一個二個唔好係倒扮老喎  

Carson_mum,
堅嫁! 我地係同學

evafong, 你細細個同你老公攪mai 一齊啦....    

ianmami 寫道:
糾察,  :  記得我有物用jet.  

ianmami & Carson_mum,
你倆個唔好講講吓講第二d野, 快d答問題

ianmami 寫道:
evafong, 你細細個同你老公攪mai 一齊啦....    

ianmami,
唔係攪, 係溝通, 你d用詞正d la

evafong, 我用詞好正確. 你想多啦.

剛剛比工人激死
1日3次嘅藥; 佢當咗3個hour一次咁比Carson食
好嬲呀!!!!    

Carson_mum 寫道:
    剛剛比工人激死
1日3次嘅藥; 佢當咗3個hour一次咁比Carson食
好嬲呀!!!!    

Carson_mum,
咁carson 點, 有冇事? 咁今晚唔好再比佢食, 小心d!
take care!

Eva
唔知呀!! 今日2:00食咗第1次, 頭先5:00又比Carson食!!!
食咗之後先問我係咪應該5:00食       

收工啦!!  

carson_mum, 你工人..        叫佢起身啦. 唔好     不過下次你都係寫定幾點比carson 食好d 啦.... 唔係  

簽名被屏蔽

ianhelen, tamatama~~~~, 我點係bk 紅人呀.  有好多人紅過我呢....

yuiyuibb, 你尋晚happy 嗎, 今日會唔會起唔到身返互工

eva, carson_mum, ianhelen, ianmami,
多謝哂呀, 尋晚都係普通食餐飯炸, 無mud特別因為要趕返去揍囝

carson_mum,
你未話工人呀, 連我99都試過, d藥食到亂哂, 所以我次次都寫定紙比佢, 夠鐘就call佢, 依家食中醫就好d, 不過有時佢都唔記得比佢食, 仲有樣激鬼氣既, 明明同佢講左唔可以比蜜糖我囝食, 因佢皮膚敏感, 上次就係咁睇左我幾多$$$$皮膚科呀, 早2日有比佢飲, 攪到依家又黎料, 真係       

wongmichelle
今朝Matthew冇坐校車, 明叔開車時Carson問咗黄太好多次 "Matthew呢?" 佢用D好迷網嘅眼神望住A座門口, 連同我bye bye 都唔記得咗呀    倆隻小鬼一時糖"次"豆;一時水溝油       

ianmami 寫道:
yuiyuibb, 你尋晚happy 嗎, 今日會唔會起唔到身返互工

hehe, 你想知呀, 咁要搵日出黎長聚, 我慢慢話過你知

yuiyuibb
你99都知阿囝唔可以食蜜糖啦, 點解仲要比呀

carson_mum,
佢未係個d, 意見接受態度照舊個d人law, 成日當我地d說話係耳邊風, 我老公有"愚孝", 成日話"佢年紀大, 係無記性既啦, 就下佢啦" - 真係難為了家嫂   

家嫂
有意冇意咁响你99面前講阿囝食完蜜糖後皮膚敏感有幾辛苦囉.... 希望99睇在孫仔份上唔好再唔記得啦

yuiyuibb,

試吓教你個仔自己同嫲嫲講! 佢會聽個孫講!
仲有就係嚇吓佢, 話比佢知-你d friend個小朋友食左......
唔好直接話佢

Carson_mum,

有事請教你, 諾諾巳經試過milk, 我想問吓如果OK!
咁你平時會唔會仲比carson 飲之前的奶粉!
定係飲這種巳經OK
‹ 上一主題|下一主題