用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 今天同樣收到沙田嘉德麗和沙田廣場好時光嘅N1 OFFER, 那 ...
樓主: yywongsum
go

今天同樣收到沙田嘉德麗和沙田廣場好時光嘅N1 OFFER, 那間好? [複製鏈接]

引用:哈哈!又多位同學仔,我自己選下午,更沒有

原帖由 yywongsum 於 12-10-24 發表
哈哈!又多位同學仔,我自己選下午,更沒有問題!
係呀,我哋D小朋友有機會係同學仔啊,請多多指教

引用:回復+alienpig+的帖子 我估係後者LAW。。

原帖由 Greenhouse009 於 12-10-24 發表
回復 alienpig 的帖子

我估係後者LAW。。。但我仲死。。。我死都話要上午。。仲要係好LATE 先交FORM。所以 ...
你仲好啦!有心儀嘅學校收am。恭喜晒呀!或者,你今日開信箱會再有驚喜呢!

引用:Quote:原帖由+alienpig+於+12-10-24+發表嘉

原帖由 Luluyen906 於 12-10-25 發表
我覺得應該無關係,我個囡201109B,嘉德麗(黃埔)收左am.
下!原來係咁,多謝你嘅info呀!

我拎表嗰陣已經話上午full咗要下午嫁喇!我都無乜所謂ge,點解一定要上午ge?好d嫁?

我個囝都收到信,嘉德麗收左pm N班呀,大家可以做同學仔。但我個仔係超大仔呀,2010/12架

哈哈!同學仔們恭喜大家!不過我都同意唔一定am好,反正小朋友初學階段,有間好學校收已經OK

我仲未收到嘉德麗既信,
不過已經收到沙田好時光的result~ 收左ar
你地知唔知好時光(國際班)好唔好? 係咪全英語教學, 唔講廣東話ga?

回復 Don_Don 的帖子

我有同事個女讀緊,佢話個女返屋企一句英文都唔適,又貴,同埋佢所謂嗰d外籍老師都係印巴籍老師,唔係好正中喎~~~

回復 zephyrchuwong 的帖子

我都唔知點解, 自己無啦啦同佢click左國際班, 又竟然收左?...
所以我都係睇定d先, 我等緊啟思同嘉德麗ar~~

好時光我意見覺得麻麻地,因為我d姨甥都係喺嗰度讀,下午班成日得几個學生,同埋國際唔覺得真係全英語囉~~~

引用:回復+Don_Don+的帖子 好時光我意見覺得麻

原帖由 zephyrchuwong 於 12-10-25 發表

好時光我意見覺得麻麻地,因為我d姨甥都係喺嗰度讀,下午班成日得几個學生,同埋國際 ...
我仔也收到好時光全日班!但in個日竟然冇咩小朋友見的!都擔心咁學校得唔得!最覺唔好是後門遊樂場好多蚊仔!$660留位真唔知俾唔俾好

回復 anlywan 的帖子

我會揀到最後無學校收先揀佢囉,因為我知佢下午班實有位!

你係全日國際or 全日中英ar?
你知唔知全日學費幾多錢呢?
最衰要人地咁快交留位費la~~

引用:回復+anlywan+的帖子 你係全日國際or+全日

原帖由 Don_Don 於 12-10-25 發表

你係全日國際or 全日中英ar?
我是中英忘了朋友提過5千幾左右!我希望幫小朋友選間少啲學生、環境干淨、老師有愛心!咁先放心俾仔去讀!朋友仔讀過又大讚好!咪幫仔報囉!但in個日最擔心是環境問題

回覆:今天同樣收到沙田嘉德麗和沙田廣場好時光嘅N1 OFFER, 那間好?

係呀,記得當年去到好時光,見到好多藍色一塊塊放喺男廁個塔到,以為係屏風,跟住呀審話係牀仔,比全日班用嘅!

回復 aaalaulove 的帖子

唔係化.......好驚wor

回覆:Don_Don 的帖子

So horrible

回覆:今天同樣收到沙田嘉德麗和沙田廣場好時光嘅N1 OFFER, 那間好?

我都報在嘉德麗,但到今曰都收到信,我估都係吳收喇,因為明天都已經係要交留位費

引用:回復+alienpig+的帖子 我拎表嗰陣已經話上

原帖由 zephyrchuwong 於 12-10-25 發表

我拎表嗰陣已經話上午full咗要下午嫁喇!我都無乜所謂ge,點解一定要上午ge?好d嫁 ...
阿仔可以上晝唔訓覺,下晝一定要訓,如果返下午班,我驚佢會無得訓,或上上下堂訓著咗

我都收到OFFER...好時光國際班...不過係咪全英教GA??

‹ 上一主題|下一主題