用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 教材閱讀 新出既迪士尼美語世界大百科
樓主: LittlePigmom
go

新出既迪士尼美語世界大百科 [複製鏈接]

原文章由 奶粉妹 於 08-7-10 23:21 發表
Hi!!我睇左你個blog啦,你好有心機呀!!
我2個b雖然只係用左藍色,佢地英語成效我好滿意.因為我屋企都係英語環境,加上2歲後講野多左,真係見到開始有成績.
因為佢地半歲開始用,都唔知佢究竟吸收左幾多.play cards又唔知 ...

其實唔駛到2-3歲至睇架, 我最初都以前係, 所以買左番黎都放左成年, 但之後顧問話唔駛架, 依家都睇得, 所以2歲多時就俾佢睇, 因為入面既情節細緻好多架, 你都可以試下俾佢睇呀!!

如果你無 msn, 或者可以send email俾我呀...^^

my email : [email protected] , 我好鍾意同人分享囡囡用呢套教材架, 我一般pm麻電話俾你呀, 如我方便都可以接電話架haha

原文章由 rainy0429 於 08-7-11 04:51 發表
唉...我都好想買....但我唔見左我個顧問嘅卡片.....
而且我諗住書展時一次過睇埋step by step,同埋到時又扮一時衝動咁囉....哈哈.....(事關我老公一聽我話想買,就多多嘢講,哼,又唔使佢俾錢!!)
但係已有嗰套維尼百科, ...

HI rainy0429,

好多謝你呀!!

你小朋友幾大呀?  如果你唸住係書展買, 點解你唔搵個好既顧問上黎屋企講解, 咁咪仲清楚, 同麻我聽顧問講, 書展度都有好多兼職既顧問架, 佢地未必follow得咁好之餘, 仲有機會做做下就唔做啦, 我有個朋友就係咁左個兼職顧問, 最後無人跟啦...所以你都係唸清楚好d。

p.s.

我開左個新topic呀....

http://forum.baby-kingdom.com/viewthread.php?tid=1620935&extra=page%3D1

用緊或唸緊既媽咪, 都可以過黎大家交流下呀^^
‹ 上一主題|下一主題