用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 中華基督教會協和小學 第一個登陸"協和小學家長分享"! Part 2 ...
樓主: 月兒
go

第一個登陸"協和小學家長分享"! Part 2 [複製鏈接]

Re: 第一個登陸"協和小學家長分享"! Part 2

amycoco,

星期日湊cherry去補習(2:00), 約妳攞埋野比妳得唔得?

maku,

Thank you so much.

月兒
maku 寫道:
月兒

希望你女女早日好返
[img align=left]http://www.animeplanet.it/Mahou%20no%20Tenshi%20Creamy%20Mami/2.jpg[/img] 書蟲窩

cherryma︰

我有好幾位朋友也和你一樣擁有annual pass,
諗住博一博!  

月兒
cherryma 寫道:

我諗我都係唔買飛啦, 好似有annual pass重買飛好唔抵      同埋聲控比卡超上次開生日已經有啦!
Thanks     
[img align=left]http://www.animeplanet.it/Mahou%20no%20Tenshi%20Creamy%20Mami/2.jpg[/img] 書蟲窩

cherryma 寫道:
amycoco,

星期日湊cherry去補習(2:00), 約妳攞埋野比妳得唔得?

cherryma,

唔好意思我星期日約左屋企人慶祝父親節, 我唔可以攞野住, 如果星期六妳得唔得呀????
[img align=left]http://sc.groups.msn.com/tn/5B/E1/cinnamoroll/2/22.jpg[/img]

我朋友有2間學校係手,大角咀天主教(海帆) vs 協和am (09轉全日,長沙灣)2選一,
各位覺得協和有什麼好/不好之處?
協上升中英有多小%?

pls help~~

醒目開學勳章

上年,BCA的成績回校那天,你們校長有向家長大約說出成績嗎?!我想請問你知道BCA成績的實際數字嗎?!例如高過教署要求多少亦可------急

醒目開學勳章

BCA的成績 我都想知 係好既一早講左...所以我估...未必係好...上午校既校長有冇講呀 雖然不能公佈數字...但大約係滿意定不滿意我真係好想知   

醒目開學勳章

今日又落雨 下午校明天考試要努力努力呀~~~   

各位

請介紹蚊膏牌子? thank you.

醒目開學勳章

maku

確得蚊膏...百佳惠康買到...

carollam310,

我想問你是否在藍田住及搭校車返學, 需時多少 ?

謝謝 !

Snake

醒目開學勳章

我女11:20分上車..6:45分下車

明天開始考試,真係好辛苦,比阿女激到彈起   以為聽日考中文,所以係咁温,點知温完佢先至話係考英文    我問佢點解唔出聲,佢話唔記得,又話以為我知道;   都唔知佢讀書定我讀書     

carollam310 寫道:
maku

確得蚊膏...百佳惠康買到...

萬寧都有得買, 我之前都係萬寧買比我姨甥, 大約$25呀!!!   
[img align=left]http://sc.groups.msn.com/tn/5B/E1/cinnamoroll/2/22.jpg[/img]

今日考試la...
祝各位順利過度!!     

yanyanangle 寫道:
明天開始考試,真係好辛苦,比阿女激到彈起   以為聽日考中文,所以係咁温,點知温完佢先至話係考英文    我問佢點解唔出聲,佢話唔記得,又話以為我知道;   都唔知佢讀書定我讀書     

yanyanma,
最後頁好似P.1xx有貼左張考試時間表呀!!
快D去搵吓~~
努力加油!考好個試佢.唔好罵亞女la...

yanyanma,

唔好意思,係看番手冊P.143有考試時間表la...

醒目開學勳章

希望阿女生生性性啦.....最怕錯D"烏龍野".....

醒目開學勳章

阿小姐尋晚叫我今朝煮"日式蛋包飯"佢食....幾唔"老黎"....真係睬過佢

carollam310 寫道:
希望阿女生生性性啦.....最怕錯D"烏龍野".....

希望每一個小朋友都小心做卷!!! 最怕佢地把烏龍呀!!!!        我兩姨甥都會錯d唔應該錯野. 比佢地激死.   
‹ 上一主題|下一主題