用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 係人都收?
樓主: ky201105
go

係人都收? [複製鏈接]

引用:人性就係咁有d人除左自已仔女讀果間之外間

原帖由 寫我心中話 於 13-12-16 發表
人性就係咁

有d人除左自已仔女讀果間之外
你今次講得超好,要比個叻你

引用:Quote:原帖由+siufung+於+13-12-17+發表am

回覆:係人都收?

一句講晒,有本事嫌間學校係人都收,咁咪走去考入神校囉,唔洗咁得閒走嚟踩第d學校。入嚟不斷唱衰某校而又唔係用家,都唔知咩居心,EK 嘅家長好醒嘅,要揾有關學校嘅新聞識都可在網上揾到,經自己再決定好唔好啦,唔洗廢心。

引用:Quote:原帖由+幸運是我+於+13-12-17+發表Ye

原帖由 rgalc 於 13-12-18 發表
我都係因為York PN得2個鐘而放棄York, 揀了一間有3.5hours嘅!
請問邊間pn 有3.5 hours?

回覆:幸運是我 的帖子

如果我係校董嘅人就好啦!唔駛比錢讀㖭!我懷疑 York 一定係係掙你錢冇還或者血海深仇!唔係你點會咁得閒揾人哋嘅舊新聞出嚟講,又不停踩人哋學校!不如多關心你自己小朋友能入那間神校好過啦!

回覆:corachanyy 的帖子

大家只係研究下姐……同埋認錢吾認人、見錢開眼呢D言論我回應下姐
開得post梗係想聽下意見架啦,你咁中意維護York不如你反轉EK d post揾晒倒york嘅talk出來囉,反正你咁得閒
再吾係咁睇吾過眼咪吾好上討論區囉

有d媽媽虛榮心理,要乜都認叻.

回覆 tam_bb 的帖子

My son is studying SJC PN. So far I'm very satisfied with this school. The teacher cares for the kids and pays good attention of each kid's different interests/characters.  My son also sings many songs after going to school.  Though it is relatively easy to get into as compared to St Cat, KV, etc... this school actually gives lot of hope and encouragement to small B parents.
‹ 上一主題|下一主題