用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 教育講場 好平的$55 的讀卡
樓主: Lily2003
go

好平的$55 的讀卡 [複製鏈接]

Re: 好平的$55 的讀卡

各位,  mama 您們好!

我想 2 sets 請告知點何以買請提供全名!

謝謝 !!

dora
dora

PHONICS FUN 拼音樂
英文語音學習卡 (2)

(by  EVI services Ltd)

regards
Onion Mummy

Onion mummy,

Thanks a lot.

onion mummy,

Thanks a lot.

onion ma,

thanks you very much!
dora

在媽咪的推介下, 我都買了一set給我歲半的女女, 對佢來說, 最吸引是當中間場的音樂, 對完全未學過拼音的小朋友來說, 講者純粹讀字 (只是將生字的發音慢慢拼出), 難吸引BB興趣, 我女唔夠半分鐘就轉頭走了. 故我覺得有讀卡機配合較好, 因隨時隨機配合閱讀需要(當然價錢會不同). 如果有媽咪有好方法去應用這套教材, 請提出意見.

我今日打電話去問過佐敦商務要$9x set, 點解咁貴嫁, 請問有冇媽咪介紹邊度可平d 呀!  商務話分level 1 - 5, 是真嗎?? 唔該晒各位   

katiema,

level 1應該$55, level 2-$88.你話$90幾蚊可能係 level 2 or 3既價錢。你再問清楚。之前有post過網站,你可以入去睇下。

我買了level 2-$88.係銅鑼灣EVI買。

我上星期日買了SET 2,但亞仔完全無興趣,所以家o下成set新束束
咁擺o左係屋企,如果HK$70.00,有無未買o既媽咪有興趣?

NO.FOUR ,

我有興趣呀!! 請check pm. thx thx

我上星期日都買了SET 2, 但係阿女玩得好開心, 拎住d card係咁跟住讀.
呢套野真係幾好, 起碼我可以o係佢隔離自己睇書, 佢自己聽住cd玩card.

不過有樣野唔好, 就係佢唔比我放入相薄, 玩完又唔收野, 要我同佢收拾.

winwin323

請問你個女有幾大個 ????  我發覺呢度d媽咪個個意見不同, 我唸可能係Age唔同, 或者係其他原因, 有些媽咪的feedback 都幾負面, 另外, 你張簽名相勁攪笑

No.FOUR, 如果你未賣, 可否賣給我, 因為我還未買 set 2 !!!

或者, 有無媽咪用過 set two 不合用, 我想平d買比小朋友玩吓!

hi, 各位有興趣買既媽咪,

我尋日打左去evi問, 佢地話佢地而家做緊特價, 優惠期至5/5. set1,2,3 全套共售$188. 會員就$168(但入會要$5xx)但一定要向佢地公司買先可以有呢個價($188). 但佢地向銅鑼灣, 而且係office hour. 咁我就問佢地大批訂購有無得平. 但佢地話平就無, 但可以送貨, 不過就無講點送(即全部送去一個地方定係個別送貨). 但佢地就想知大括的訂購量, 所以我想問問大家有無興趣一齊訂購呢?我會同佢地講, 希望佢地可以用currier個別送貨去工商業區.

另外, 佢地每set都有特價, 但價錢我唔記得左, 所以要聽日番公司睇左張fax先可以post上黎.

咁如果大家有興趣的話, 希望大家報名呀!

btw, 我唔係會員黎嫁, 所以我都係用$188呢個價買嫁. 所以如果有其他媽咪係佢地會員的話. 希望妳地可以幫手訂呀! thks

訂購名單:
1) irenenghm (FULL SET : HK$188)
2)
3)
4)
5)

我都有興趣訂

訂購名單:
1) irenenghm (FULL SET : HK$188)
2) 曲曲 (FULL SET : HK$188)
3)Decoma (Full Set : HK$188)
4)
5)

我都有興趣訂

訂購名單:
4)ejme (Full Set : HK$188)
5)

我想請問evi係邊?I went the phone number. Thanks.

Tel: 2187 3080 / 2988 8768

我都有興趣訂

訂購名單:
4)ejme (Full Set : HK$188)
5)kuenma (Full Set : HK$188)

想請問是英語或美語
‹ 上一主題|下一主題